Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Dagmar Mazurová (Petule 77) ID 141258
mimibazar.cz/petule77
Oblast: Most
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 19.6.2008
Naposledy: 4.12.2023 18:30
Aktualizace: 4.12.2023 18:30
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 100
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 2194
VŠECHNY FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
NAŠE OBCHODNÍ PODMÍNKY

Dagmar Mazurová
Haškova 1052
Most 434 01

Cenu za doručení zboží najdete v popisu zboží a nebo Vám bude sdělena při objednání. Řídíme se ceníkem České pošty.

ZÁRUKA A REKLAMACE

Případné reklamace vyřídím v souladu platnými právními předpisy (Občanský zákoník pro fyzické osoby, Obchodní zákoník pro právnické osoby).
Záruka začíná běžet od předání nového zboží kupujícímu a její délka je 24 měsíců. Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady, nevztahuje se na vady způsobené běžným opotřebením, nesprávným zacházením, nesprávným používáním výrobku a nesprávným skladováním. Mezi nejčastější špatnou manipulaci se zbožím je praní, žehlení a nošení uvedené jinak než na štítku, zejména pak praní bot v pračce!
Vyskytne-li se na zboží závada, kontaktujte mě za účelem dohodnutí dalšího postupu. Prodávající se zavazuje vyřídit reklamaci v co nejkratší době, nejdéle však do 30-ti dnů. Pokud tato lhůta nebude dodržena, má kupující nárok požadovat zpět kupní cenu v plné výši.
Zboží, které zasíláte k reklamaci musí být zbaveno všech nečistot. Mokré, zapáchající nebo plesnivé zboží nepatří do reklamačního řízení. Takové zboží je ihned vráceno zákazníkovi zpět!
Zboží nezasílejte na dobírku. Takto odeslaný balíček nepřevezmu.

Záruční doba začíná běžet od převzetí zboží kupujícím, tj. dnem převzetí. Dle zákona je tato záruční doba 2 roky. Tato lhůta se týká pouze nového zboží. U použitého zboží (jedná se o soukromý prodej) nelze tuto lhůtu uplatňovat, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. U použitého zboží záruční lhůtu neposkytujeme.

OBJEDNÁVKY A REZERVACE ZBOŽÍ

Objednávky přijímáme emailem 7 dní v týdnu. Na Vaše objednávky či dotazy se snažíme odpovídat v co nejkratší době – maximálně do 24 hodin. Pokud se Vám do 24 hodin neozveme a v našem albíčku nenajdete vzkaz, že jsme nemocné a nebo si užíváme na dovolené, kontaktujte nás prosím znovu. Může se stát, že mail prostě nedorazil.
Zboží rezervujeme zpravidla 7 dní. Po vzájemné domluvě může být rezervace prodloužena, po uplynutí této doby rezervaci rušíme a zboží nabízíme dalšímu zájemci.


PLATBA

- Upřednostňujeme platbu bankovním převodem na náš účet – číslo účtu Vám bude sděleno při objednání zboží .
- Hotově – při osobním odběru
- Poštovní poukázkou na účet
NA DOBÍRKU ZBOŽÍ NEZASÍLÁME!!!!!!!!

ODESÍLÁNÍ ZBOŽÍ

O odeslání objednaného zboží, informujeme nakupující formou mailu. Veškeré zboží, které nabízíme, máme skladem, takže zboží zasíláme maximálně do dvou pracovních dnů po obdržení platby (většinou ale hned ten den kdy peníze dorazily)

Poštovné účtujeme dle tarifů České pošty, balné si neúčtujeme.
Zboží posíláme jako doporučené zásilky nebo balíky.
Jestliže na objednané zboží spěcháte, pošleme jako balík do ruky. Balíček by měl být u Vás do druhého dne a v tomto případě poštovné činí zhruba 102,-, dle ceníku české pošty.
Pokud si budete přát poslat jako obyčejnou zásilku, pošleme jen na vyžádání a vaši zodpovědnost.
Pokud je zboží poškozeno při přepravě Českou poštou, je nutné reklamovat balíček do 48 hodin na dodací pobočce. Poškozený balíček si při převzetí vyfoťte. Pokud je při dodání obal balíčku viditelně poškozen, zkontrolujte jeho obsah ihned při převzetí před doručovatelem. Zboží vždy pečlivě zabalíme.

VÝMĚNA ZBOŽÍ

Výměna u nás zakoupeného zboží je možná . Zboží, které vracíte, pošlete zpět na námi uvedenou adresu ( bude poslána písemně emailem ) na vlastní náklady. Zboží musí mít originální obal (například u bot krabice) a originální visačky. Stejně tak je nutný paragon. Náklady spojené s výměnou zboží si hradí kupující sám.

ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY

Kupující má dle §53 odst. 6 zák. č. 40/1964 Sb. (obč. zák.) právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Kupující vrací zboží včetně paragonu v uvedené lhůtě na adresu prodávajícího, a to na svoje náklady. Zboží musí být nové, nepoužité, mít originální obal (například krabice u bot) a také originální visačky O rozhodnutí, že odstupujete od kupní smlouvy, nás prosím informujte písemně e-mailem na petruskam@email.cz.
Prodávající poté musí do 30 dní od odstoupení od smlouvy vrátit spotřebiteli zaplacenou finanční částku za zboží (nikoli za poštovné). Náklady na vrácení zboží si hradí kupující sám.
Milí nakupující, všechny vaše osobní údaje jako je jméno, adresa popř. telefonní číslo nám slouží pouze pro komunikaci s Vámi a pro odesílání Vámi objednaného zboží a nebudou nijak zneužity !!!!!
Podmínky byly naposledy upraveny: 6.1.2014, 12:33
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu