PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
NOVÉ ZBOŽÍ:
Při prodeji spotřebního zboží trvá záruční lhůta 24 měsíců, není-li u zboží uvedena záruční lhůta jiná. U potravinářského zboží činí osm dnů. Jestliže je na prodávané věci, jejím obalu nebo návodu k ní vyznačena v souladu se zákonem lhůta k použití věci, skončí záruční doba jejím uplynutím. Při prodeji nové věci odpovídá prodávající za všechny vady, které představují rozpor s kupní smlouvou a které se vyskytnou po převzetí věci v záruční době.
Záruční lhůta začíná běžet od převzetí zboží kupujícím.

Nehledě na dvouletou záruku by měl kupující vady zboží reklamovat u prodávajícího bez zbytečného odkladu (poté, co byla vada objevena). Jestliže tedy vadné zboží kupující dále i s vadou používá a reklamaci uplatní až později, nemusí být uznána.
Reklamace musí být vyřízena - včetně odstranění vady - nejpozději do 30 dnů ode dne jejího uplatnění. Lhůtu lze prodloužit pouze v případě, že s tím zákazník výslovně souhlasí.

POUŽITÉ ZBOŽÍ:
U věcí použitých nepřichází v úvahu odpovědnost za vady, které se vyskytnou dodatečně po převzetí věci. Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, jež tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena prekluzivní lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady (§ 626 odst. 3 občanského zákoníku. U věcí použitých práva z odpovědnosti za vady věci zaniknou, nebyla-li uplatněna do 24 měsíců ode dne převzetí věci kupujícím. Prodávající může tuto dobu v dohodě s kupujícím zkrátit, ne však méně než na 12 měsíců, tuto dobu uvede prodávající v dokladu o prodeji věci).

Reklamační postup uvede prodávající ve druhé - vlastní části podmínek prodeje.


3. Prohlášení

Prodávající prohlašuje, že se seznámil s podmínkami, které by měl splňovat prodejce nabízející zboží přes internet,

Zároveň prodávající odpovídá za to, že ve svých vlastních podmínkách prodeje bude uvádět požadované informace, které jsou v souladu s aktuálním zněním jednotlivých zákonů.

Vlastní podmínky prodeje
Provozovatel obchodu : Lucie Maierová,Dr.E.Beneše 876,277 11 Neratovice.

ZBOŽÍ: jedná se o luxusní Second Hand z Anglie,
Pokud je to zboží nošené mnou,nebo mými dětmi , bude označené písmeny"SP" jako soukromý prodej.

MÍRY:PŘEKONTROLUJTE si uvedené míry v inzerátu.Rozměry jsou důležitější,než uvedená velikost výrobcem


REZERVACE: Zboží rezervuji maximálně 24 hodin, potom nabízím znovu do prodeje (pokud se neozvete). V případě, že potřebujete delší čas na rozmyšlenou, je možná samozřejmě domluva, ale je potřeba o delší rezervaci požádat. Pokud jde o dotaz,nebo přeměření,očekávám odpověď do 10hodin(první dotaz.Pokud máte dotazů více,pište je prosím najednou.Každý další dotaz je zahrnut v celkové 10ti hodinové lhůtě) Po vypršení doby automaticky věc nabízím dál.
Z časových důvodů Vás nemůži kontaktovat,ZDA SI VĚC TEDY BERETE,ČI NIKOLI(děkuji za pochopení)V případě,že mám na věc dalšího zájemce,věc mu nabídnu!
U své objednávky prosím UVÁDĚJTE VŽDY SVOU ADRESU, urychlíte tím odeslání zboží.Nabízím možnost OTEVŘENÉ OBJEDNÁVKY.Max. 14 dní od prvního objednání.Je,ale možné se domluvit na delší době:-)).

PLATBA: Peníze za zboží požaduji předem na účet do 5pracovních dnů (připsání částky na účet). V případě, že budete potřebovat na platbu delší čas, ráda vyjdu vstříc, je nutné ale požádat hned při objednání zboží. Pokud nebude platba do 5dnů připsána,nabízím věc dále. Není v mých silách ptát se,zda máte o věc nadále zájem.

ODESLÁNÍ: Zásilky odesílám do 3 dnů po připsání peněz na účet, což kontroluji každý den. O odeslání Vás budu informovat vzkazem.
POŠTOVNÉ: Poštovné účtuji vždy jen jedno. Možné zaslat, přes zásilkovnu 65 kč

REKLAMACE: Vždy se snažím uvést podrobně stav, každou vadu a kaz popsat. Pokud se stane, že neúmyslně něco přehlédnu, samozřejmě vracím zpět platbu (cena za zboží+pošt.), nebo v případě,že máte o věc zájem i s vadou,vracím část platby jako kompenzaci. Jako reklamaci nepovažuji špatně odhadnutou velikost.U všech věcí vždy uvádím míry .
V případě ztráty zásilky Českou poštou je zákazníkovi vrácena celá částka včetně poštovného do 30 dnů od ztráty zásilky. (NEVZTAHUJE SE NA ZÁSILKY OBYČEJNÉ). Ty zasílám, ale na vaše riziko. PŘI ZTRÁTĚ NENESU ZODPOVĚDNOST.

VRÁCENÍ ZBOŽÍ: Ze zákona má nakupující právo vrátit zboží bez udání důvodu do 14 dnů ve stavu,v jakém bylo odesláno.V tomto případě vracím platbu + poštovné

NOVÉ ZBOŽÍ: jedná se o věci s visačkami,nebo bez.Vždy je v inzerátu uvedeno,zda je věcička s visačkou. Jako nové neoznačuji zboží,které bylo s visačkou,ale bylo nutné je vyprat.Toto označuji jako nenošené.

OBJEDNÁVKY: Na Vaše objednávky, rezervace a maily odpovídám pokud možno ihned, pokud to není možné, odpovím nejpozději do 24hodin.
Pokud se neozvu do 24 hodin a není v albu žádný vzkaz o mé nepřítomnosti, napište mi prosím znovu, občas zlobí mail, tak ať zbytečně předejdeme nedorozumnění.

UKONČENÍ OBCHODU: Prosím o zaslání zprávy o doručeném balíčku, pokud se neozvete do 14 dnů od odeslání, považuji obchod za ukončený.

Děkuji a přeji příjemný nákup.

Lucie Maierová,luciemaierova@atlas.cz
IČ 01579975
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.10.2020, 17:03
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu