Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Romana Roubalová (Romanca) ID 170946
mimibazar.cz/romanca
Oblast: Jeseník
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 26.10.2008
Naposledy: 15.4.2024 11:40
Aktualizace: 15.4.2024 11:40
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 26
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 765
VŠECHNY FOTOGRAFIE 30
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 3
ČTĚTE PODMÍNKY PRODEJE. ZBOŽÍ NEMĚNÍM.DO NIGERIE ČI JINAM DO ZAHRANIČÍ NEZASÍLÁM!!! RESPEKTUJTE MOU CENU A NEPOSÍLEJTE NABÍDKY O SLEVÁCH APD. Z ČASOVÝCH DŮVODŮ NEPŘEMĚŘEJI. Pro urychlení číslo účtu je: 2109621117/2700, jako VS uveďte své ID na MMB.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky a přátelé MMB,
prosím, čtěte pozorně podmínky prodeje, abychom předešli zbytečným reklamacím a jiným nedorozuměním. I tak věřím, že se vždy domluvíme.

Věci v mých albech mám pouze na prodej a ne na výměnu, takže, prosím nepište jestli bych měnila, na tyto maily nebudu reagovat.
Cenu zboží určuji já, takže Vás prosím, abyste mě nezatěžovali prosbami o slevy, o těch rozhoduji já a jsou uvedeny u každé věci. Pokud je nějaká věc poškozená, či jinak zničená je to již zohledněno v ceně. Slevu Vám ráda navrhnu sama při odběru většího množství věcí.

Na Vaše objednávky odpovím co nejdřív je to možné. Balíčky odesílám dvakrát týdně a to pondělí a středa. Z časových důvodů nejsem schopna chodit na poštu denně. Prosím mějte strpení, jinak to nejsem schopna udělat. Může se stát, že neodpovím, tak mě prosím následně kontaktuje. Občas se mi stane, že Vaše objednávka mi v mailu skočí do spamu a já si toho nevšimnu.

Zboží posílám po celé ČR doporučeně! Na vlastní žádost je možné i obyčejně, ale za dodané zboží neručím! Balíčky odeslím po připsání částky na účet v následujícím termínu kdy chodím na poštu. (Tedy pokud se platba připíše ve čvrtek, balíček dám na poštu až následující pondělí.)

Z časových důvodů nejsem schopna vše přeměřovat. Sama nakupuji z webových stránek, kde míry uvedeny nejsou a žádná značková firma mi také nic nepřeměří. U oblečení, kde mám uvedeno, že odpovídá velikosti, zboží opravdu odpovídá. U některého zboží, u těch co neodpovídají velikosti, mám již míry uvedeny. Prosím, než si nějakou věc koupíte, vždy přeměřte, ať nedojde k nějakým nepříjemnostem ohledně odlišných velikostí. Obuv vám přeměřím vždy, případně Vám vnitřní stélku přeměřím.

Veškeré oblečení je po mé dceři Natalce. Vše co prodávám je čisté, vyprané a vyžehlené. Pokud má zboží nějakou vadu - flíček, dírku - je to uvedeno v inzerátu.

BOHUŽEL, MÁM HODNĚ ŠPATNÉ ZKUŠENOSTI S NEREGISTOVANÝMI UŽIVATELI. ZBOŽÍ JIM POŠLU POUZE V PŘÍPADĚ, ŽE MI NEJPOZDĚJI NÁSLEDUJÍCÍ DEN PO OBJEDNÁNÍ POŠLOU POVRZENÍ TRANSAKCE PŘES EMAIL. POKUD TAK NEUČINÍ, ANULUJU JE JAKO ZÁJEMCE A ZBOŽÍ NABÍZÍM DÁL.

PLATBA: Platba by měla být uhrazena do 7 dnů od přijmutí mého mailu. Jestliže máte problém s platbou, čekáte třeba na výplatu, nebo mateřskou, dejte vědět, určitě se nějak domluvíme a věci Vám budu rezervovat. Pro urychlení, číslo učtu je: 2109621117/2700, jako VS uveďte Vaše ID na MMB a do zprávy pro příjemce mi napište své jméno + věc kterou jste koupili.

POŠTOVNÉ: dle tarifů ČP!

REKLAMACE: Zboží, na kterém naleznete vadu, kterou přehlédnu a v popisu na ní neupozorním, mi můžete po kontaktování ve vzkazech případně mailem, poslat zpět a já Vám vrátím peníze na účet, ze kterého byla platba uhrazena, nebo Vám dám slevu na toto již zakoupené zboží nebo na další zboží. Záleží na Vašem přání a domluvě, ale určitě mi napište dříve, než napíšete negativní hodnocení. Vše se dá vyřešit.

Snažím se vždy zboží nafotit a popsat co nejlépe, ale může se stát, že se barvy ve skutečnosti malinko liší, nebo že si nevšimnu nějaké vady. Po objednání, každou věc znovu kontroluji a pokud něco najdu, píšu hned mail a pak záleží na domluvě (chápu když si pak věc nevezmete, takže se nic neděje). Jen mi, prosím, napište, že nemáte zájem, ať můžu věcičky nabízet dál.

Když napíši SUPER STAV - jsou věcičky bez jakých vad a dle mě, jsou téměř jako nové. Samozřejmě jsou již nošené. Pokud napíši TOP STAV, jsou věcičky minimálně nošené (jednou či dvakrát), takže opravdu jako nové. Ale opět upozorňuji, jsou nošené mou dcerou. NOVÉ věci neprodávám. Je to jen vyjímečně pokud nám nesedne velikost atd. Takže jsou opravdu nové, jen odzkoušené.


Prosím o zaslání zprávy o doručeném balíčku. Budu moc ráda za Vaše hodnocení a zaslání případné fotečky do spokojených zákazníčků. Ale chápu, že některé maminky, zřejmě z principu hodnocení nedávají.

Já zasílám hodnocení vždy u mnou objednaného zboží. Maminkám, které u mne nakupují a hodnocení mi dají, dávám také.

Prosím, vždy si rozmyslete, zda zboží vlastně chcete. Nutíte mě přeměřovat, přefocovat a rezervovat a nakonec se ani neobtěžujete mi dát vědět, že jste o zboží ztratili zájem.





Všem moc děkuji a přeji pěkný den. Romana a Natalia
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.9.2015, 7:31
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu