Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Radomír K. (Blanuna) ID 18628
mimibazar.cz/blankakopinova
Bazárek na Slovensku
Oblast: Mělník
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 18.7.2006
Naposledy: 17.12.2022 19:18
Aktualizace: 1.7.2018 11:11
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 2693
VŠECHNY FOTOGRAFIE 74
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 1
RECEPTY 0
NÁVODY 0
PROSÍM, ČTĚTE INZERÁTY POZORNĚ, VŠE JE VĚTŠINOU UVEDENO (ROZMĚRY, BARVY SKLADEM atd..)!!!!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
PODMÍNKY PRODEJE platné od 1.1.2015 - NOVÉ ZBOŽÍ:

Prosím již při objednávání o uvedení ADRESY - děkuji.

Podnikání bylo ukončeno k 31.12.2014, jde tedy o doprodej skladu. Zboží může být lehce zašpiněno, může být malá vada - flíček, lehké párnutí, upadnutý knoflík atd. - vše je zohledněno v ceně a není možno na tuto vadu uplatnovat reklamaci. Zboží je vyprodáváno pod nákupní cenou a jde většinou o zboží 2. jakosti.


REZERVACE:
Rezervaci považuji za závaznou, storno objednávky je možné mailem do 24 hodin od objednání !!! Rezervované zboží prosím uhradit do 5 dnů - pokud penízky do této doby nedorazí, rezervaci ruším a postupuji věc dalšímu zájemci. Vyhrazuji si tímto právo napsat negativní hodnocení. Samozřejmě je možná PŘEDCHOZÍ dohoda ohledně pozdější platby. DOTAZY NA VELIKOSTI ATD. NEPOVAŽUJI ZA REZERVACI, bude-li další závazný zájemce, zboží mu rezervuji.

POŠTOVNÉ A BALNÉ:

Zboží je spotřebiteli dodáváno prostřednictvím České pošty.


Ceny poštovného jsou za základní službu !!! DLE VAŠEHO UVÁŽENÍ můžete zvolit kvalitnější službu zaslání přes ČP (křehce, pilně, připojištěný balík... - cena je pak dle ceníku ČP).

VÝŠE POŠTOVNÉHO vč. balného PLATNÉ OD 1.1.2015
* doporučené psaní do 500 Kč, váhy do 1 kg a výšky balíčku do 5 cm - cena 55 Kč - doručení do cca druhého dne od podání zásilky
* doporučená zásilka do 500 Kč, váhy do 1 kg a výšky balíčku nad 5 cm - cena 70 Kč - doručení cca 3-5 dní od podání zásilky

Cena poštovného je za kompletní zásilku.
Uvedené ceny poštovného platí pouze při zasílání v ČR.



ZPŮSOBY DORUČENÍ ZÁSILKY při platbě:
* BANKOVNÍM PŘEVODEM, SLOŽENKOU - zboží zasílám až po připsání částky na účet.

* DOBÍRKA - platba oproti převzetí zboží - zasílám pouze po dohodě obou stran a na základě mého uvážení (děkuji za pochopení).




TERMÍN DODÁNÍ:
Balíčky nyní budu zasílat cca 1x týdně - o odeslání té vaší vás budu informovat mailem.

Nemohu-li dodržet termín dodání, budu vás neprodleně informovat mailem a dohodneme se na možné náhradě za objednané zboží, prodloužení dodací lhůty nebo zrušení objednávky. V případě zrušení objednávky, kdy zboží již bylo jakoukoli formou uhrazeno, do 48 hodin bude celá částka převedena zpět na Váš účet a to i včetně poštovného.
V případě nedoručení zboží z chyby na mé straně vracím penízky neprodleně na váš účet (v případě více kusů v balíčku např. přehlédnu nějakou věcičku vložit atd., zboží nedoposílám)




REKLAMACE:
Při převzetí balíčku prosím ihned zkontrolujte, zda není obal poškozen. Za poškození zboží během přepravy nenese provozovatel obchodu žádnou odpovědnost, ale odpovědnost přebírá přepravce - v tomto případě Česká pošta. V případě, že je zásilka doručena poškozena, je nutné, aby příjemce sepsal s přepravcem reklamační protokol. V případě, že je zásilka neporušená, ale zboží přepravou utrpělo újmu je nutné, aby toto příjemce reklamovat u přepravce do 48 hodin od převzetí. Déle to už není možné.


REKLAMAČNÍ ŘÁD:
Záruční lhůta, platná pro všechno prodávané NOVÉ zboží, je 24 měsíců od data prodeje.

Kupující je povinen prohlédnout zboží dodané prodávajícím neprodleně po převzetí a o případných vadách informovat prodávajícího písemně (e-mailem) nebo telefonicky.

Reklamované zboží musí kupující zaslat doporučeně po předchozí dohodě s prodejcem (např. mailem), ne dobírkou - ta nebude přijata. Zaslání je na uvedenou adresu prodejce.

K reklamaci je nutné předložit písemné oznámení o zjištěných závadách a kopii faktury. Prodávající nepřebírá odpovědnost za škody vyplývající z provozu produktů, funkčních vlastností a škod z neodborného používání produktů, stejně jako škod způsobených vnějšími událostmi a chybnou manipulací. Na vady tohoto původu se nevztahuje ani poskytnutá záruka.

Lhůta pro vyřízení reklamace
Reklamace běží od předání/doručení zboží prodávajícímu nebo do místa určeného k
opravě. Zboží by mělo být při přepravě zabaleno ve vhodném obalu, aby nedošlo k
jeho poškození, mělo by být čisté a kompletní. Prodávající je povinen bezodkladně,
nejpozději do tří pracovních dnů, rozhodnout o reklamaci, případně o tom, že je k
rozhodnutí potřebné odborné posouzení. Informaci o nutnosti odborného posouzení
kupujícímu v této lhůtě sdělí. Reklamaci, včetně případného odstranění vady, prodávající vyřídí bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů od jejího uplatnění, pokud se s
kupujícím písemně nedohodnou na delší lhůtě. Po uplynutí této lhůty má kupující
stejná práva, jako by se jednalo o podstatné porušení smlouvy.
U oprávněné reklamace náleží kupujícímu náhrada účelně vynaložených nákladů - poštovného při zaslání reklamovaného zboží.



Do 14 dnů máte právo odstoupit od této smlouvy bez udání důvodu.
PRÁVO ODSTOUPIT OD SMLOUVY VE LHŮTĚ 14 DNŮ máte ode dne následujícího po dni, kdy jste vy nebo vámi určená třetí osoba - jiná než dopravce - převzala zboží od dopravce.
* Pro účely uplatnění práva na odstoupení od smlouvy musíte o svém rozhodnutí odstoupit od této smlouvy informovat Radomíra Kopína, U Tržnice 857, Neratovice 27711, e-mail - casa-blanka@seznam.cz formou jednoznačného prohlášení (např. dopisu zaslaného prostřednictvím provozovatele poštovních služeb nebo e-mailu). Můžete použít přiložený vzorový formulář pro odstoupení od smlouvy, není to však Vaší povinností.
* Zboží bez zbytečného odkladu, nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy nám oznámíte, že odstupujete od této smlouvy, zašlete zpět na uvedenou adresu. Lhůta se považuje za dodrženou, pokud nám odešlete zboží zpět před uplynutím 14 dnů.
* Pokud odstoupíte od této smlouvy, vrátím Vám bez zbytečného odkladu vámi uhrazenou platbu vč. poštovného, které jsme od Vás obdrželi (kromě dodatečných nákladů vzniklých v důsledku Vámi zvoleného způsobu dodání, který je jiný než nejlevnější způsob standardního dodání mnou nabízený). Pro vrácení platby použiju stejný platební prostředek, který jste použil(a) pro provedení počáteční transakce, pokud jste výslovně neurčil(a) jinak. Náklady vrácení zboží nese kupující. V případě snížení hodnoty zboží v důsledku nakládání s tímto zbožím jiným způsobem, než který je nutný k obeznámení se s povahou a vlastnostmi zboží, včetně jeho funkčnosti, odpovídáte za snížení hodnoty zboží . V žádném případě Vám tím nevzniknou další než jmenované náklady.
* S vrácením platby čekáme do té doby, než vrácené zboží obdržíme.



NOŠENÉ ZBOŽÍ + SOUKROMÝ PRODEJ:
Stav věci je uveden v popisu. Pokud má nějaké vady, vždy je to v popisu uvedeno, případně zodpovím na e-mail. Může se stát, že nějakou vadu přehlédnu, ale i tak cena odpovídá kvalitě. Peníze za toto zboží nevracím, v tomto případě jde o soukromý prodej.

Na věci použité neplatí záruka, u věcí ze soukromého prodeje neberu věci zpět - děkuji za respektování těchto podmínek - koupí věcí s tímto souhlasíte.


Závěrečná ustanovení

Tyto obchodní podmínky jsou platné pro všechny kupní smlouvy uzavírané mezi dodavatelem a zákazníkem. Dodavatel si vyhrazuje právo obchodní podmínky měnit. Změněné podmínky vyhlásí vhodným způsobem na internetových stránkách a to co možná v nejkratší době.



OSTATNÍ:
Daňový doklad dávám na požádání.
Zboží po přijetí ihned překontrolujte, na pozdější reklamace nebudu brát zřetel.
Upozorňuji, že pokud uvedu míry a rozměry u zboží, měřím vždy pouze jednu věc v dané velikosti. Nepřeměřuji všechny, takže se mohou objevit odchylky - berte to prosím na zřetel! V případě rozdílného rozměru není toto důvodem k uznání reklamace !!!!!
Upozorňuji, že mnou nafocené a použité fotografie jak na tomto serveru či na jiných serverech jsou moje vlastnictví a bez mého souhlasu jsou zakázány používat či kopírovat.

Ochrana osobních údajů

Prohlašujeme, že provozovatel obchodu Radomír Kopín se sídlem U Tržnice 857, 277 11 Neratovice se při zpracování osobních údajů řídí zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.


IČ: 70797986, odpovědná osoba: Radomír Kopín, tel. kontakt neuvádím - objednávky vyřizuji obratem. Objednávky prosím přes e-mail casa-blanka@seznam.cz nebo klasicky přes inzerát na MMB. Objednávky vyřizuji co nejdříve...

Ostatní zde neuvedené záležitosti se řídí občanským zákoníkem (č. 89/2012 Sb.),
zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.) a dalšími právními předpisy, ve
znění pozdějších právních předpisů.
Smlouva a otázky související se řídí českým právem.
Změny obchodních podmínek v jiné než oboustranně odsouhlasené písemné formě
jsou vyloučeny.
Uskutečněním objednávky souhlasíte s výše uvedenými obchodními podmínkami.

Děkujeme vám předem za obchůdky, a budete-li u nás spokojeni, také za hodnocení.


Radomír
Podmínky byly naposledy upraveny: 17.9.2015, 11:33
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu