PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Obchodní podmínky


Vítám Vás v mém internetovém obchůdku!!!

Provozovatel:

Balážová Romana
Merhautova 1684/17
69501 Hodonín
IČ: 08722951-ŽL- zapsán na městské části Praha 2-odbor živnostenský
120 39 Praha 2, Náměstí Míru 20

email : balazova1969@seznam.cz


Milé maminky jsem aktivní v nadaci Dobrý anděl a pravidelně pomáhám rodinám s dětmi, které se vlivem vážného onemocnění dostaly do finanční tísně. I drobné finanční příspěvky mohou těmto rodinám pomoci překonat velmi těžké období. Jelikož i my máme mladšího syna s těžkou vadou srdce,a spoustu let jsem byla se synem na POB tak vím a dokáži se naplno do problému těchto rodin které tuto nelehkou fázi života momentálně prožívají naplno vžít, jelikož jsme s manželem procházeli tím samým.Proto společně s našimi uskutečněnými obchůdky mohu i já pravidelně přispět těmto rodinám určitým obnosem, a jsem za to vděčná :-)


PŘED NÁKUPEM SI PROSÍM POZORNĚ PŘEČTĚTE PODMÍNKY PRODEJE, při jakémkoli zájmu předpokládám, že jste s podmínkami srozuměni.

NEJSEM PLÁTCE DPH!!!

PLATBA POUZE NA ÚČET, ODESLÁNÍ ZBOŽÍ PO PŘIJETÍ PLATBY, VZHLEDEM K TOMU NEPODLÉHÁM EVIDENCI EET.

Telefonická podpora není v tomto obchůdku poskytována.

Část- 1

OBJEDNÁVKOU A UZAVŘENÍM OBCHODU ZÁKAZNÍK STVRZUJE, ŽE SE SEZNÁMIL S PODMÍNKAMI PRODEJE.

Děkuji, že jste nahlédli do mého albíčka, zde je několik důležitých informací....

Věcičky které mě od dodavatele chodí jsou vesměs nošeny, některé mají někdy jen minimální známky nošení,u některých je nošení znát více,ale vše jsou to originály značek, občas dojdou i zcela nové kousky i s visačkou. Nicméně i tak si každá maminka vždy každou věc co koupí stejně pere, než ji začnou nosit.

Ale zcela zajisté udělají spousta parády jak pro děti které nám i tak ze všeho brzy vyrostou, tak i pro nás dospělé. A hlavně ceny jsou oproti novým věcem v kamených obchodech, mnohonásobně nižší,a splní stejnou kvalitou jako v obchodech tu samou službu, a hlavně to Vaši pěněženku stojí mnohem méně

Informace o zboží a cenách

1- Informace o zboží, včetně uvedení cen jednotlivého zboží a jeho hlavních vlastností jsou uvedeny u jednotlivého zboží v katalogu internetového obchodu. Ceny zboží zůstávají v platnosti po dobu, po kterou jsou zobrazovány v internetovém obchodě. Toto ustanovení nevylučuje sjednání kupní smlouvy za individuálně sjednaných podmínek.

2- Veškerá prezentace zboží umístěná v katalogu internetového obchodu je informativního charakteru a prodávající není povinen uzavřít kupní smlouvu ohledně tohoto zboží.

3- V internetovém obchodě jsou zveřejněny informace o nákladech spojených s balením a dodáním zboží. Informace o nákladech spojených s balením a dodáním zboží uvedené v internetovém obchodě platí pouze v případech, kdy je zboží doručováno v rámci území České republiky.

4- Případné slevy s kupní ceny zboží nelze navzájem kombinovat, nedohodne-li se prodávající s kupujícím jinak.

5-V internetovém obchodě je prodáváno výhradně použité zboží. Zboží vykazuje různou míru opotřebení s ohledem na předchozí délku a intenzitu používání. Prodávající nemá informace o délce a intenzitě předchozího užívání. Vadou zboží tedy není jeho opotřebení v okamžiku jeho převzetí kupujícím.

6-Cena zboží je stanovena s ohledem na míru jeho opotřebení v důsledku předchozího užívání.

Práva z vadného plnění

Prodávající v internetovém obchodě prodává výhradně použité zboží. Z povahy prodeje použitého zboží vyplývá i specifické vymezení vad, které mohou být předmětem reklamace. Vadou tedy v souladu s § 2167 občanského zákoníku není zejména opotřebení věci, které věc měla při převzetí kupujícím. Prodávající odpovídá kupujícímu, že zboží při převzetí nemá jiné než předem zveřejněné vady. Prodávající zveřejňuje vady zboží v popisu zboží a prostřednictvím fotografie zboží.

Prodávající neposkytuje na prodávaný použitý textil smluvní záruku za jakost ve smyslu §1919 občanského zákoníku.

7-Prodávající věnuje maximální možnou péči věrnému zobrazení a popisu zboží v internetovém obchodě. Drobné zkreslení odstínu barev může být způsobeno úpravou fotografií, různou světelnou intenzitou, světelným zdrojem, jiným nastavením monitoru atd.

7-S ohledem na skutečnost, že v internetovém obchodě je prodáváno výhradně použité zboží, nevztahuje se na prodávajícího povinnost označovat prodávané textilní výrobky údaji o jejich materiálovém složení dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1007/2011.

Objednávka a uzavření kupní smlouvy

Kupující provádí objednávku zboží těmito způsoby:

1- prostřednictvím svého zákaznického účtu, provedl-li předchozí registraci v internetovém obchodě,

2- vyplněním objednávkového formuláře bez registrace.

3-Při zadávání objednávky si kupující vybere zboží, počet kusů zboží, způsob platby a doručení.

4-Před odesláním objednávky je kupujícímu umožněno kontrolovat a měnit údaje, které do objednávky vložil. Objednávku odešle kupující prodávajícímu kliknutím na tlačítko „odeslat objednávku“. Údaje uvedené v objednávce jsou prodávajícím považovány za správné.

5-Podmínkou platnosti objednávky je vyplnění všech povinných údajů v objednávkovém formuláři a potvrzení kupujícího o tom, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami.

6- Neprodleně po obdržení objednávky zašle prodávající kupujícímu potvrzení o obdržení objednávky na emailovou adresu, kterou kupující při objednání zadal. Toto potvrzení se považuje se za uzavření smlouvy. Přílohou potvrzení jsou aktuální obchodní podmínky prodávajícího. Kupní smlouva je uzavřena potvrzením objednávky prodávajícím na emailovou adresu kupujícího.

7- V případě, že některý z požadavků uvedených v objednávce nemůže prodávající splnit, zašle kupujícímu na jeho emailovou adresu pozměněnou nabídku. Pozměněná nabídka se považuje za nový návrh kupní smlouvy a kupní smlouva je v takovém případě uzavřena potvrzením kupujícího o přijetí této nabídky prodávajícímu na jeho emailovou adresu uvedenu v těchto obchodních podmínkách.

8-Všechny objednávky přijaté prodávajícím jsou závazné. Kupující může zrušit objednávku, dokud není kupujícímu doručeno oznámení o přijetí objednávky prodávajícím. Kupující může zrušit objednávku na email-balazova1969@seznam.cz- prodávajícího uvedený v těchto obchodních podmínkách.

9-V případě, že došlo ke zjevné technické chybě na straně prodávajícího při uvedení ceny zboží v internetovém obchodě, nebo v průběhu objednávání, není prodávající povinen dodat kupujícímu zboží za tuto zcela zjevně chybnou cenu. Prodávající informuje kupujícího o chybě bez zbytečného odkladu a zašle kupujícímu na jeho emailovou adresu pozměněnou nabídku. Pozměněná nabídka se považuje za nový návrh kupní smlouvy a kupní smlouva je v takovém případě uzavřena potvrzením o přijetí kupujícím na emailovou adresu prodávajícího.

Platební podmínky a dodání zboží
Cenu zboží a případné náklady spojené s dodáním zboží dle kupní smlouvy může kupující uhradit-

Bezhotovostně převodem na bankovní účet prodávajícího č.2144483063/0800. u ČS

1-Společně s kupní cenou je kupující povinen uhradit prodávajícímu náklady spojené s balením a dodáním zboží ve smluvené výši. Není-li dále uvedeno výslovně jinak, rozumí se dále kupní cenou i náklady spojené s dodáním zboží.

2-V případě bezhotovostní platby je kupní cena splatná do 3 dnů od uzavření kupní smlouvy. V případě, že celá kupní cena není uhrazena zákazníkem do 3 dnů ode dne uzavření smlouvy,musí být dle případné dohody mezi prodávajícím a kupujícím domluveno jinak, uhrazena v domluveném danném termínu.

3-V případě bezhotovostní platby je závazek kupujícího uhradit kupní cenu splněnou okamžikem připsání příslušné částky na bankovní účet prodávajícího.

4-Prodávající nepožaduje od kupujícího předem žádnou zálohu či jinou obdobnou platbu.

5-Úhrada kupní ceny před odesláním zboží není zálohou.

6-Zboží je kupujícímu dodáno,na adresu určenou kupujícím v objednávce.
Volba způsobu dodání se provádí během objednávání zboží.

1-Náklady na dodání zboží v závislosti na způsobu odeslání a převzetí zboží jsou uvedeny v objednávce kupujícího a v potvrzení objednávky prodávajícím. V případě, že je způsob dopravy smluven na základě zvláštního požadavku kupujícího, nese kupující riziko a případné dodatečné náklady spojené s tímto způsobem dopravy.

2-Je-li prodávající podle kupní smlouvy povinen dodat zboží na místo určené kupujícím v objednávce, je kupující povinen převzít zboží při dodání. V případě, že je z důvodů na straně kupujícího nutno zboží doručovat opakovaně nebo jiným způsobem, než bylo uvedeno v objednávce, je kupující povinen uhradit náklady spojené s opakovaným doručováním zboží, resp. náklady spojené s jiným způsobem doručení.

3- Při převzetí zboží od přepravce je kupující povinen zkontrolovat neporušenost obalů zboží a v případě jakýchkoliv závad toto neprodleně oznámit přepravci. V případě shledání porušení obalu svědčícího o neoprávněném vniknutí do zásilky nemusí kupující zásilku od přepravce převzít.

4-Prodávající vystaví kupujícímu daňový doklad – fakturu. Daňový doklad je přiložen k dodávanému zboží.

5-Zboží je vlastnictvím prodávajícího až do obdržení platby od kupujícího!!!

6-Kupující nabývá vlastnické právo ke zboží až zaplacením celé kupní ceny za zboží, včetně nákladů na dodání, nejdříve však převzetím zboží. Odpovědnost za nahodilou zkázu, poškození či ztrátu zboží přechází na kupujícího okamžikem převzetí zboží nebo okamžikem, kdy měl kupující povinnost zboží převzít, ale v rozporu s kupní smlouvou tak neučinil.

ZASÍLÁM JAK POŠTOU TAK I PŘES ZÁSILKOVNU COŽ JE NEJRYCHLEJŠÍ A NEJLEVNĚJŠÍ FORMA DORUČENÍ Platbu očekávám nejpozději do 3 dnů.Balíček posílám po připsání peněz na účet. Jakékoliv dotazy, ráda zodpovím.

DĚKUJI ŽE JSTE VĚNOVALI ČAS PŘEČTENÍ TĚCHTO PODMÍNEK PRODEJE A BUDU SE VELMI TĚŠIT NA NAŠE VZÁJEMNÉ OBCHŮDKY A SPOLUPRÁCI :-)

Romča
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.1.2021, 15:24
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu