PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel tohoto e-shopu je firma:



POMPOSO s.r.o.
Bechyňská 399, 390 01 Tábor
IČ: 28084411
DIČ: CZ28084411
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, odíl C, vložka 16306

ADRESA PRO KORESPONDENCI:
Větrovy 121, 390 02 Tábor

Kontakty
Jelínková Kamila, 608 082 732
jelinkova @ pomposo.cz

POŠTOVNÉ ZA JEDEN KUS MINIMÁLNĚ 75 KČ ( produkt, který se vejde do rekomanda ) A ZA DVA A VÍCE 89 KČ , POŠTOVNÉ SE ZDRAŽOVALO ( opět od ledna 2019 ), DOBÍRKA 120 KČ , DĚKUJI ZA POCHOPENÍ !!! OPRAVUJI TO POSTUPNĚ U JEDNOTLIVÝCH INZERÁTŮ, ALE JE JICH MNOHO.

JEDLÝ PAPÍR OBYČEJNĚ V OBÁLCE NEPOSÍLÁME !!! Ručíme za to, že papír k Vám dorazí v pořádku, takže je dobře zabalen - což není obyčejná poštovní obálka :-) Tisk neupravujeme ! Pouze tiskneme.

U KAŽDÉHO VÝROBKU JE ODKAZ NA SHOP, KDE JSOU PŘESNĚJŠÍ POPISY, SPECIFIKACE APOD. PROTO I KAŽDÉHO PROSÍME, ABY NAKUPOVAL PŘES TENTO SHOP, NEBO ABY SI SLOŽENÍ VÝROBKŮ A JINÉ INFORMACE PŘEČETL. V PŘÍPADĚ DOTAZU NA KONKRÉTNÍ VÝROBEK MNE KONTAKTUJE.


Zboží je na 99 % skladem, takže jej ihned po zaplacení odesílám. Kdyby Vám balíček nepřišel, prosím volejte a pište, vždy lze vše vyřešit.

PRO LEPŠÍ A SNADNĚJŠÍ KOMUNIKACI MI PIŠTE K ADRESE TELEFON :-)

Zboží, které je jedlé vždy pochází ze zemí EU a vždy je čerstvé.
Formičky a vykrajovačky jsou vyrobeny z nezávadných materiálů.

Když měníte adresu, vždy počkejte , až Vám potvdím její změnu.

ceny dopravy:
Česká republika:
poštovné 89Kč, expresní doprava do 24hod od odeslání, (libovolně velký a libovolně těžký balík za jednotnou cenu při objednávce nad 30kg, posíláme dva balíky ale cena zůstává jedna 89 Kč)
osobní odběr : Týn nad Vltavou - OD Bety, Malšice a Tábor tř.9.května doprava 0Kč
dobírka po ČR, příplatek 31 Kč k dopravnému

Vrácení zboží:
Vrácení zaslaného zboží je možné v souladu se zákonem č. 367/2000 do 14 dní od převzetí zboží bez uvedení důvodu(§ 53 odst. 7). Rozhodnete-li se pro odstoupení v této lhůtě, je nutné postupovat dle níže uvedených podmínek. Při jejich splnění Vám bude vrácena kupní cena. Poštovné se nevrací.

Postup při vrácení zakoupeného zboží:
• Odešlete dopis (nejlépe e-mailem) na adresu info@pomposo.cz s textem:
"Chci jednostranně odstoupit od smlouvy ze dne: .. .. ...., číslo daňového dokladu: ........ a požaduji vrácení uhrazené částky za zboží. Dále prosím uveďte číslo Vašeho účtu, datum a podpis.
• Zboží doručte na naší adresu nejpozději do 14 dnů, počítáno od prvního dne následujícího po převzetí zboží.
• Zboží, které chcete odesílat v rámci této záruky zpět na naši adresu, musí být v původním nepoškozeném obalu, v žádném případě nesmí být použité, musí být nepoškozené, kompletní (včetně příslušenství, záručního listu, návodu atd.) a s originálním dokladem o koupi a s přiloženou kopií výše uvedeného dopisu. Neposílejte zboží na dobírku (nebude převzato), doporučujeme Vám zboží pojistit.
• V případě přijetí vraceného zboží zpět musíte následně podepsat dobropis na zboží, který Vám bude zaslán a podepsaný dobropis doručit na naši adresu (poštou). Na základě podepsaného dobropisu Vám peníze za zboží zašleme převodem na Váš účet a to nejpozději do 10 pracovních dnů od obdržení dobropisu.
V případě nesplnění některé z výše uvedených podmínek není možné akceptovat odstoupení od kupní smlouvy a zboží bude vráceno na náklady odesílajícího zpět.

!!! KORESPONDENČNÍ ADRESA:
POMPOSO, VĚTROVY 121, 390 02 TÁBOR !!!


Záruční podmínky, reklamace:
Na veškeré zboží poskytujeme záruční dobu v délce platné dle obecných zákonných předpisů.

Tj. 24 měsíců při prodeji pro soukromou spotřebu (§ 620 občanskéhozákoníku)

Tj. 12 měsíců pokud je kupující podnikatel a výrobek kupuje pro podnikatelskou činnost (§ 429 obchodního zákoníku)

Záruka se vztahuje pouze na závady, které jsou jednoznačně způsobeny vadou materiálu nebo výrobní vadou.

Prodávající nepřebírá odpovědnost za škody vyplývající z provozu produktů, funkčních vlastností a škod z neodborného používání produktů, stejně jako škod způsobených vnějšími událostmi a chybnou manipulací. Na vady tohoto původu se nevztahuje ani poskytnutá záruka.


Popis reklamace musí obsahovat tyto náležitosti:
• označení reklamovaného zboží
• důvod reklamace
• termín nákupu

Zákazník je povinen spolu s vadným výrobkem předložit doklad o zaplacení (fakturu, prodejku), event. záruční list.

Kupující je povinen dále při reklamaci předložit vadnou věc čistou, v případě zaslání věci k reklamaci poštou nebo spediční firmou je třeba zboží dostatečným způsobem zabalit a zajistit proti poškození - pro tyto účely doporučujeme uschování originálního obalu (není podmínkou pro přijetí reklamace).

V případě zjištění neopravitelné výrobní vady bude zboží vyměněno kus za kus, či vrácena peněžní částka. Do vrácené částky se nezapočítává cena poštovného a balného.

Případnou reklamaci se snažíme vyřídit co nejrychleji - během několika málo dnů - vždy však bude vyřízena v zákonné lhůtě, tzn. nejpozději do 30 dnů.


Ochrana osobních údajů:
Osobní údaje kupujícího se prodávající zavazuje chránit. Tyto údaje nebudou prodávajícím poskytnuty žádné třetí osobě s výjimkou těch případů, kdy je poskytnutí údajů (např. adresa a telefon) nezbytnou podmínkou úspěšného doručení zboží kupujícímu.Prohlašujeme, že veškeré interní procesy týkající se zpracování osobních údajů probíhají v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů a po 25. 5. 2018 rovněž v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č.2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), jinak známým jako GDPR.
Při zpracování osobních údajů dodržujeme zásady zákonnosti zpracování osobních údajů a dále se zaměřujeme na zákonnost, korektnost, transparentnost, omezení účelu, minimalizaci údajů, přesnost, omezení uložení, integritu a důvěrnost osobních údajů.
Společnost zpracovává osobní údaje ručně i automatizovaně. Společnost vede evidenci veškerých činností, a to jak ručních tak i automatizovaných, při kterých dochází ke zpracování osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů dáváte vždy nákupem a souhlasem s obchodními podmínkami na eshopech firmy Pomposo.





Pamatujte, že křehké věci jako jsou filigránky, trubičky , ozdůbky z potahovacích hmot jsou křehké a odesíláme je na odpovědnost zákazníka. Balíme vše pečlivě, ale opravdu za 100% přepravu neručíme. Pozor na počasí !!! REKLAMACE NA TOTO ZBOŽÍ VHLEDEM K UPOZORNĚNÍ, ŽE SE JEDNÁ O ZBOŽÍ K OSOBNÍM ODBĚRŮM A KŘEHKOSTI BUDE PRAVDĚPODOBNĚ ZAMÍTNUTA.

NEVÁHEJTE MNE KONTAKTOVAT, MÁM 3 DĚTI, ALE TELEFON ZVEDÁM :-) NA MAILY VĚTŠINOU ODEPISUJI VEČER, KDYBYCH VÁM NENAPSALA NEBO NEODESLALA PODKLADY,PROSÍM OZVĚTE SE ZNOVU, OBČAS MI NĚJAKÝ TEN MAILÍK NEDORAZÍ.

SAMA PEČU, TAKŽE MOHU PORADIT I MNOŽSTVÍ NÁKUPU HMOT NA DORTY A ODPOVĚDĚT I NA JINÉ ZÁLUDNÉ OTÁZKY, PROTOŽE MNE NAVŠTĚVUJÍ PROFI CUKRÁŘKY .



DORTOVÁNÍ ZDAR !
VAŠE KAMILA
Podmínky byly naposledy upraveny: 15.11.2020, 21:04
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu