Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Helena K. (Duplísek) ID 232792
mimibazar.cz/duplisek
Bazárek na Slovensku
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 20.7.2009
Naposledy: 23.4.2019 11:58
Aktualizace: 25.2.2017 21:09
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 633
VŠECHNY FOTOGRAFIE 10
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milí nakupující, nežádejte nás prosím o výměny, slevy a odběr zboží na jiném místě, než je uvedeno v podmínkách prodeje!!! Adresa pro osobní odběr je: Sulická 35/145, Praha 4. Děkujeme. Helena a Vladimír
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí zákazníci,
před nakupováním si prosím přečtěte tyto obchodní podmínky:

OTEVŘENÍ BALÍČKU
+++++++++++++++++
Balíčky otevíráme zpravidla na dobu dvou týdnů. Pro stálé zákazníky je možnost otevření balíčku až na dobu 1 měsíce. Jednotlivé zarezervované zboží v objednávce již neměníme a ani z objednávky nevyřazujeme.

ZBOŽÍ
+++++
V našem albíčku najdete nové i hrané LEGO DUPLO.
Nové zboží =>záruční doba na nové zboží je 24 měsíců. Máte právo ze zákona odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží a to vrátit v neporušeném obalu zpět. Cena za zboží bude vrácena na váš účet, poštovné a s tím možné spojené náklady hradí objednavatel.

Hrané zboží =>může obsahovat vlasové škrábance, slabě narušený potisk. V případě větších vad – větší škrábance, více poškozené potisky, praskliny apod. je vše popsáno v popisu každého dílku , včetně fotografie a případné nedostatky jsou zohledněny cenou.

STORNO OBJEDNÁVKY
+++++++++++++++++
Storno objednávky lze učinit do 24 hodin.

!!!!! Prosím věnujte pozornost této části !!!!!!
1) Objednávku lze stornovat písemně - pište pouze přes MMB, na pozdější výmluvy, že e-mail zřejmě nedorazil, nebude brán zřetel !!!!
2) Objednávku lze dále stornovat telefonocky na tel.604 830 242.


POŠTOVNÉ
++++++++++
Poštovné se řídí dle sazebníku České pošty. Obecně platí, že nezáleží jen na váze balíčku, ale i na velikosti:

Doporučená zásilka => 37 - 51,- Kč, max. do 2 kg a do hodnoty 500,- Kč (délka nesmí přesáhnout 50 cm, šířka 35 cm a tloušťka 5 cm),

Doporučený balíček => 59 - 68,- Kč, max. do 2 kg a do hodnoty 500,- Kč (největší rozměr zásilky nesmí přesáhnout 60 cm a součet všech jejich tří rozměrů 90 cm),

Cenný balík => 73 - 125,- Kč, max. do 20 kg (+ 5,- Kč za udanou cenu nad 500,- Kč do 5 000,- Kč).

BALNÉ
++++++
Balné účtujeme k objednávce do 100 Kč (obálku 1-5 Kč), jinak balné neúčtujeme.


OSOBNÍ ODBĚR
+++++++++++++
Osobní odběr je možný po dohodě v Praze 4 – Lhotka, Sulická 35/145.

!!!!!!!!!!! Pro osobní odběr přijímáme objednávky v minimální hodnotě 100 Kč !!!!!!!!!!!


PLATBA A ODESÍLÁNÍ BALÍČKŮ
++++++++++++++++++++++++++
Balíčky zasíláme do 2 pracovních dnů po připsání platby na účet. Po předání balíčků přepravci – České poště, posíláme zprávičku, že balíček je na cestě a zároveň vás moc prosíme o potvrzení, jestli balíček přišel v pořádku.

Na dobírku nezasíláme!


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
+++++++++++++++++++++++++
Osobní údaje, které udáváte při objednávce, slouží výhradně pro naši potřebu ke kladnému vyřízení vaší objednávky a nebudou poskytnuty třetím osobám.


REKLAMACE
+++++++++++
Bohužel jsme se setkali s případem, kdy pošta dodala balíček poškozen, tak bychom touto cestou chtěli upozornit na reklamaci vůči poště.
V případě, že Vám přijde již zjevně zvenčí poškozen balíček, je nutné převzít obsah balíčku před pracovníkem pošty - viz níže bod 3. – Reklamace poštovních zásilek (pošta k tomu vyzve a balíček bez toho nevydá).
V případě dodání balíčku, který zvenčí poškozen není a přijdou uvnitř věci zničené, je nutné do 2 pracovních dnů od převzetí zásilky uplatnit reklamaci u České pošty. Vše je potřebné donést na poštu tak, jak jste to v balíčku našli, případně přidat fotodokumentaci - viz níže bod 4. – Reklamace poštovních zásilek.

Po uplynutí 2 pracovních dnů po převzetí balíčku, kdy došlo k rozbití vinou přepravce, nemůžeme s reklamací pomoci!!!


REKLAMACE POŠTOVNÍCH ZÁSILEK +++ČESKÁ POŠTA++++
1. Odesílatel nebo adresát může do jednoho roku od podání poštovní zásilky u kterékoliv pošty reklamovat její dodání. Na základě reklamace podnik zjistí, zda a jak byla poštovní zásilka dodána. Podmínkou pro uplatnění reklamace je předložení originálu
a nebo opisu podací stvrzenky.
2. Pro reklamaci dodání poštovních zásilek adresovaných do zahraničí platí obdobné zásady s tím, že reklamace musí být uplatněna ve lhůtě do 6 měsíců od podání poštovní zásilky. Lhůty pro vyřízení reklamace nejsou závazně stanoveny.
3. Zjistí-li se při dodávání v místě určeném v adrese, že dodávaná poštovní zásilka je poškozená, zásilka se nedodá a bude uložena na poště, na které bude reklamace projednána. Adresát může požadovat, aby poškozená poštovní zásilka byla na poště před jejím dodáním otevřena a zjištěn rozsah jejího poškození.
4. Reklamovat poškození lze i dodatečně, ale jen v tom případě, že nebylo patrné už při dodání. Taková dodatečná reklamace je možná jen do dvou pracovních dnů po dodání. Nejvhodnější je reklamovat poštovní zásilku u pošty, která ji dodala. Reklamaci však přijme kterákoliv pošta. Podmínkou dodatečné reklamace je předložení poštovní zásilky v tom stavu, v jakém byla dodána, nebo, není-li to možné, tento stav hodnověrně doložit.
5. Pro reklamace poštovních zásilek došlých ze zahraničí platí obdobné zásady.


Přejeme příjemné nakupování.

Helena a Vladimír

SÍDLO FIRMY:
Vladimír Kopřiva
Sulická 35/145
142 00 Praha 4
IČ: 67397832
Nejsem plátce DPH

KONTAKT:
Vladimír Kopřiva, Sulická 35/145, 142 00 Praha 4
Tel: 604 830 242
Email: duplisek@seznam.cz
Podmínky byly naposledy upraveny: 9.5.2014, 0:36
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu