Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Vlaďka K. (Rebekare) ID 242396
mimibazar.cz/rebekare
Oblast: Praha - město
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 9.9.2009
Naposledy: 10.10.2022 13:03
Aktualizace: 5.6.2021 13:56
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1125
VŠECHNY FOTOGRAFIE 14
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
SOUČÁSTÍ PRODEJE JSOU VĚCI, KOSMETIKA, OBLEČENÍ, KTERÉ JSOU SOUČÁSTÍ MÉHO PODNIKÁNÍ. IČO: 76620239.

NA VŠECHNY MEJLY REAGUJI OBRATEM, POKUD NEREAGUJI DÉLE NEŽ TŘI DNY, PROSÍM O KONTAKTOVÁNÍ, ČASTO BÝVÁME MIMO DOMOV.

INFO:BALÍČKY ODESÍLÁM 1X TÝDNĚ,INFO NA NABÍDCE,INFO PRO AROGANTNÍ MAMINKY: PRODÁVÁM JÁ A JÁ URČUJI PRAVIDLA,PROSÍM NESNAŽTE SE MĚ STAVIT DO LATĚ,JE TO ZBYTEČNÉ,DĚKUJI. JEDINÉ,CO PO VÁS CHCI PO VÝHŘE,JE ODESLÁT VČAS PLATBU A POSLAT ADRESU,DĚKUJI PŘEDEM. V.

POKUD NĚKOMU NĚCO NESEDÍ,NENÍ TO MŮJ PROBLÉM,MÍRY JSOU PODROBNĚ ROZEPSÁNY A KLIDNĚ SI PIŠTE O DALŠÍ,POKUD KUPUJETE ZBOŽÍ NOŠENÉ,JE EVIDENTNÍ,ŽE NENÍ NOVÉ,JSOU TAM PODROBNÉ POPISKY.POŠTOVNÉ,ŽE VÁM OBLEČENÍ NESEDÍ NEVRACÍM,NEMOHU ZA TO JÁ,ŽE SI MYSLÍTE,ŽE NOSÍTE VEL.42,PŘITOM JE VÁM TAKTAK VEL.44,NAPŘÍKLAD,ALE OBVIŇOVAT MĚ JE NESMYSL A HLEDAT CHYBY V DRUHÝCH,KDE NEJSOU,TAKÉ!!!

MILÍ NAKUPUJÍCÍ,MÉ AUKCE JSOU ZÁVAZNÉ, PLATBU ČEKÁM DO 3DNŮ, TÍM, ŽE POTVRDÍTE AUKCI SOUHLASÍTE S PODMÍNKAMI PRODEJE, I S VÝŠÍ POŠTOVNÉHO, BALÍČKY NIKAM NEVOZÍM, JSEM NA TOM ŠPATNĚ S ČASEM, POSÍLÁM POUZE POŠTOU.OD 1.1.2012 NEPODNIKÁM, TYTO PRODEJE NEJSOU SOUČÁSTÍ VÝDĚLEČNÉ ČINNOSTI!!!!PRODÁVÁM VĚCI PO SOBĚ,SVÝCH DĚTECH, PŘÁTELŮM...ZA ZLOMEK POŘIZOVACÍ CENY!!

DĚKUJI ZA VÁŠ ZÁJEM A TĚŠÍME SE NA OBCHŮDKY S VÁMI!

POKUD NEJSOU UVEDENÉ V POPISKU,SE PRODÁVAJÍ KALHOTY ČI JINÁ OBLEČENÉ I S PÁSKEM, PÁSEK NENÍ SOUČÁSTÍ AUKCE, SLOUŽÍ PRO PŘEDSTAVU!!!!!!!!!!!!!

HOLKY, PROSÍM, CO NEJDŘÍVE O ADRESU, ŹAKLÁDÁM HODNĚ AUKCÍ A PAK SE MI TO MÍCHÁ!! PO TÝDNU NEODEBRANÉ AUKCE VÁS NEBUDU NAHÁNĚT,UDĚLUJI NEG. HODNOCENÍ,NEMÁM NIC PROTI DOMLUVĚ, ALE TO,ŽE ČEKÁM NA PLATBU MĚSÍC MI PŘIPADÁ AŽ MOC I NA MĚ!!!!NEPRODLUŽUJTE ZBYTEČNĚ PLATBU,ŽÁDÁN FÉR JEDNÁNÍ!!!!!!!!!!!!!!
VĚTŠINOU DĚLÁM VÍCE AUKCÍ, TAK MRKNĚTE, TŘEBA SI VYBERETE Z VÍCE AUKCÍ...
VÝHERCŮM MÝCH AUKCÍ DĚLÁM CENY Z NAŠÍ NABÍDKY, URČITĚ BUDETE SPOKOJENÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!
V SOUČASNÉ DOBĚ ODESÍLÁM BALÍČKY 1X V TÝDNU, VZHLEDEM K VELKÉMU POČTU AUKCÍ, A TO VŽDY V PONDĚLÍ NEBO V ÚTERÝ, DĚKUJI ZA POCHOPENÍ, JISTĚ NA VÁS NEZAPOMENU, POKUD VÁM NEDOJDE BALÍČEK DO DVOUCH TÝDNŮ PO ODESLÁNÍ, PÍŠU MEJLÍK, PROSÍM , KONTAKTUJTE MĚ.
MAMINKY, NEJSEM PŘÍMO Z BRNA, TAK PROSÍM, NEČEKEJTE, ŽE VÁM BUDU BALÍČKY VOZIT DO BRNA, MÁM MALÉ PRCKY,TAK TO JE NÁROČNĚJŠÍ...DĚKUJI!!!VŠECHNY AUKCE KALHT JSOU FOCENÉ S PÁSKEM, PRO PŘEDSTAVIVOST,NIKOLIV ŽE JE PÁSEK SOUČÁSTÍ PRODEJE,POKUD NENÍ UVEDENÝ V POPISKU, POKUD PRODÁVÁM JEAN´S,VYCHÁZÍM Z PÁNSKÝCH ČI DÁMSKÝCH PRVKŮ, POKUD JSOU KLASICKÉ,DÁVÁM DO DÁMSKÝCH, PODROBNĚ JSOU VŠECHNY VĚCI OMĚŘENY!!!PŘEDPOKLÁDÁM SLUŠNOST, FÉROVOST, PAK SE JISTĚ DOBEREME KONCE..,PŘI VÝHŘE VĚTŠÍHO POČTU AUKCÍ URČUJI POŠTOVNÉ SAMA,ADEKVÁTNĚ K MNOŽSTVÍ, JISTĚ CHÁPETE. JEDNO POŠTOVNÉ PLATÍ, NE VŠAK NEJVYŠŠÍ, TO SE TÝKÁ NÁKUPU MENŠÍHO POČTU VĚCÍ Z AUKCE., OSTATNÍ JE URČENÍM DLE MÉHO UVÁŽENÍ!!! PROSÍM, NEURČUJTE SI "SVÉ PODMÍNKY PRODEJE", TEN, KDO PRODÁVÁ, JSEM TADY JÁ...DÍKY.
POKUD NEJSTE SPOKOJENI,MŮŽETE SAMOZŘEJMĚ VĚCI VRÁTIT,POŠTOVNÉ NEVRACÍM,TO NEMÁM JÁ ALE POŠTA!S NIKÝM SE NEPŘU,NIKDY SE U MĚ ŽÁDNÁ PLATBA NEZTRATILA,VŠE JE EVIDOVANÉ!
TÍM,ŽE POTVRDÍTE AUKCI,SOUHLASÍTE S PODMÍNKAMI PRODEJE I S VÝŠÍ POŠTOVNÉHO,OSOBNÍ ODBĚR V SOUČASNÉ DOBĚ NENÍ MOŽNÝ A BALÍČKY BOHUŽEL TAKÉ NEVOZÍM,DĚKUJI ZA POCHOPENÍ!!!!!
- příhozy nemažu, takže si každý příhoz pořádně rozmyslete,
- vše se snažím nafotit co nejlépe, mám vždycky spoustu detailů a na případné vady upozorňuji,
- věcičky se snažím pořádně popsat, veškeré nedostatky, prosím, podívejte se pořádně na fotečky, mám jich tam vždycky spoustu, ujistěte se, že opravdu tuto věcičku chcete, věcičky, které prodávám, jsou použité, tedy nejsou NOVÉ, NOVÉ ZBOŽÍ mám označené,
- v případě, že jste našli ještě nějaké vady věciček, prosím, kontaktujte mě, jsme jen lidi, může se stát, že jsem něco přehlédla, určitě se rozumnou formou domluvíme, tak, aby byly obě strany maximálně spokojené,
-NEPRODLUŽUJTE ODESLÁNÍ PLATBY, ZBYTEČNĚ SE MI TO MÍSÍ SE STARÝMI AUKCEM ČI NÁKUPYI!!
- OČEKÁVÁM OD VÁS SOLIDNÍ, FÉR JEDNÁNÍ A I JÁ VÁM SOLIDNOST A VSTŘÍCNOST ZARUČUJI, S JAKÝMKOLIV PROBLÉMEM SE NA MĚ OBRAŤTE, SPOLU URČITĚ VYŘEŠÍME,
DĚKUJI ZA VÁŠ ZÁJEM A TĚŠÍM SE NA VÁS!!!

DĚKUJEME ZA PŘÍJEMNÉ NA KUPOVÁNÍ, MĚJTE SE KRÁSNĚ,

VLAĎKA A CÁCORKY.
Podmínky byly naposledy upraveny: 18.3.2018, 9:18
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu