Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kateřina V. (Kachnicka) ID 25422
mimibazar.cz/katkavilhelm
Oblast: Sokolov
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 3.10.2006
Naposledy: 19.11.2022 21:59
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1407
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé nakupující, těší mě, že máte zájem o oblečení z našeho šatníku:-)
Pokud máte jakýkoliv dotaz, ptejte se! Pokud mi poté do 24hodin (nebo dle dohody) nepotvrdíte svůj zájem, dávám věc znovu do prodeje. Pokud mám více zájemců a Vy máte dotaz, odpovězte mi prosím na mou odpověď co nejdříve ať mohu věc uvolnit dalšímu zájemci! POŘADÍ zájemců určuji sama - přednost má ten, kdo koupí více věcí!!!

VĚCI NEBERU ZPĚT z důvodu špatně zvolené velikosti, nebo z důvodu že se věc nelíbí či nesedí! Proto prosím měřte! Peníze nevracím!!! V případě zájmu mohu přeposlat kontakt na zájemkyně po Vás!
Vyjímečně je možná výměna za jiné zboží. Zboží mi v tomto případě zašlete jako doporučenou zásilku či jako pojištěný balík. Vrácené zboží na dobírku nepřebírám! Je to z toho důvodu že před vrácením peněz musím zboží prohlédnout, zda nedošlo k jeho poškození či opotřebení. Vrácené zboží musí tedy být nepoškozené a nenošené!
Peníze za vrácené zboží zasílám pouze na bankovní účet a to do 30 dnů od převzetí zboží, které splnilo všechny výše uvedené podmínky. Poštovné nevracím!

Peníze přijímám předem převodem na účet nebo složenkou na moji adresu. Pokud chcete počkat s platbou např. do mateřské, napište:-) není problém se dohodnout!!! V tomto případě požadám o NEVRATNOU ZÁLOHU, její výši si z pravidla určuji sama!

Obleční na zkoušku nebo na DOBÍRKU po špatných zkušenostech již NEZASÍLÁM!!!!

Pro NEREGISTROVANÉ: neregistrovaným zájemcům NEUDĚLUJI na věc REZERVACI dokud nebude připsána na mém účtě ZÁLOHA! Pokud o věc projeví zájem mezi připsáním platby registrovaný, dávám mu automaticky přednost a neregistrovanému platbu obratem vracím s odečtením poplatku 10,- Kč za pohyb na účtě.

POŠTOVNÉ účtuji dle tarifu ČP. Balíčky většinou posílám v den připsání peněz na účet, je-li tomu jinak (z důvodu nemoci, dovolená...) vždy informuji zájemce a prosím o pochopení!
Zasílám doporučeně, na žádost mohu zaslat i obyčejně, ale v tom případě za balíček NERUČÍM!!!!

Jelikož je při základním členství AMETYST tolerance inzerce max. tří nových věcí, někdy se stane, že si připlatím a upravím členství na SAFÍR a výše, je to z toho důvodu, že v mé skříni je několik nenošených věcí, kterých se chci postupně zbavit a chci inzerovat dle podmínek prodeje stanovené MMB!!! V žádném případě se nejedná o komerční prodej, o prodej za účelem výdělku, pouze inzeruji věci mé rodiny a někdy kamarádek, což uvedu v popisu inzerátu a PODMÍNKY PRODEJE jsou TOTOŽNÉ jako mé (věci nemění a neberou zpět)!!!

Jelikož mám kamarádku MARTINU, která má int.obchod s oblečením, někdy se stane, že jí u sebe v albu inzeruji její zboží, na které se stahují PODMÍNKY PRODEJE viz niže (PODMÍNKY PRODEJE MARTINA). Tuto skutečnost vždy uvedu, veškeré zájemce jí odesílám! Já pouze její věci fotím, popisuji, měřím a inzeruji!!! Ostatní jako dotazy, podklady k platbě nebo odeslání balíčku si vyřizujujete spolu mailem!!!

PODMÍNKY prodeje NENOŠENÝCH věcí jsou SHODNÉ s věcmi NOŠENÝMI !!!

Budu ráda, když mi dáte vědět, zda balíček v pořádku dorazil a napíšete hodnocení, které samozřejmě s radostí oplatím :o))



Děkuji za pochopení a těším se na naše společné obchůdky:-)

=======================================================================================================

PODMÍNKY PRODEJE MARTINA:

Provozovatel:
Martina Lopatková
Revoluční 31
35604 Dolní Rychnov
Česká republika

IČO : 76286592

Od 07.10.2013 dochází ke změně obchodních podmínek.
Z důvodu likvidace zboží a celkového výprodeje obchodu nabízím zboží za poloviční ceny než se dalo zboží původně zakoupit.
Zboží prochází 100 %-tní kontrolou, materiál je u každého zboží napsán a velikosti + míry také....tzn.,že od tohoto data - 07.10.2013 nebude brán zřetel na reklamace , či vrácení zboží.

POŘADÍ zájemců si určuji sama - přednost má ten, kdo koupí více věcí!!! DOTAZ k inzerátu neberu jako ZÁJEM!!! REZERVACI udělím, pokud se vyjádříte do kolika hodin....NA: "prosím o rezervaci, večer se změřím" NEBERU ZŘETEL!!!! Pokud o věci projeví zájem někdo jiný, MÁ PŘEDNOST!!!!
BALÍČKY odesílám až po připsání peněz na můj účet, který Vám uvedu v podkladech k platbě.

Budu ráda, kdyžmi napíšete mail, zda balíček v pořádku dorazil nebo můžete napsat hodnocení Kačce, která ho samozřejmě s radostí oplatí :o))

Děkuji za pochopení. Těším se na naše společné obchůdky:-)
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.2.2014, 18:56
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu