PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Stručný nákupní řád..
* Zboží zasílám po obdržení peněz na účet.
* Od rezervace dávám 5 dní na převod, po uplynutí 5 dní rezervace propadá a zboží
postupuji dalšímu zájemci.
* Prosím, uvádějte při závazné objednávce jméno a adresu, urychlíme tím vzájemnou
komunikaci!
* Poštovné je dle ceníku české pošty a je vždy připočítáno k ceně zboží.Pokud si
vyberete více věcí, domluvíme se na výši poštovného. Prodávám prostřednictvím mimibazaru i mimiaukcí jak nové, tak použité zboží mé i osob mě blízkých. Na jejich
zboží nevystavuji paragon.
* Nové zboží lze vrátit po vzájemné domluvě do 14dnů od dodání.
* V případě reklamací nových věcí, zvláště hraček mne neváhejte kontaktovat, určitě se
domluvíme na možnostech postupu vyřízení případné závady.
* PLATBU ZA ZBOŽÍ LZE U MNE PROVÉST VÝLUČNĚ BEZHOTOVOSTNÉ PROSTŘEDNICTVÍM BANKOVNÍHO PŘEVODU Z ÚČTU NA ÚČET


Ochrana osobních údajů
Prodejce je nucen shromažďovat osobní údaje zákazníka.
Údaje ( jméno, adresa ) nám slouží pouze k vyřízení Vaší objednávky a zrealizování Vaší objednávky objednávaného zboží.
Vaše údaje nejsou žádným dalším způsobem zpracovávány.

Děkuji, že si v mém bazárku vybíráte a doufám, že se Vám bude něco líbit nebo hodit!
****************************************************
Pěkný den
Tomáš


OBCHODNÍ PODMÍNKY

1. Informace o zboží
- je jak nové tak použité, vše je uvedeno u jednotlivého zboží
- je v maximální možné míře shodné se zobrazovaným zbožím
- chyby v ceně vyhrazeny - může se stát, že se překlepnu a ve spěchu si nevšimnu
-Vaši objednávku můžete stornovat maximálně do 24 hodin.
- Každý inzerovaný kus je unikátní a pouze jeden na skladě, není - li výslovně uvedeno jinak. Barevné změny, jiné velikosti, odlišné od uvedených či objednání více kusů je proto nemožné.
- nabídka je platná vždy do vyprodání zásob
- V případě reklamace lze dohodnout i případnou slevu z kupní ceny.

Odlišnosti: vlivem úpravy fotografií, popř. osvětlením může dojít k mírnému zkreslení barev. Veškeré takovéto odlišnosti jsou upřesněny v popisu jednotlivých kusů tak, aby jste získali co nejpřesnější představu, a co nejpodrobnější informace.

2. Dodací podmínky
Vše inzerované zboží je skladem !!! Pokud by náhodou inzerované zboží bylo již prodané, rezervované nebo by nebylo možné nakompletovat celou Vaší objednávku, neprodleně Vás kontaktuji a nabídnu výběr jiné alternativy z mé nabídky nebo pochopitelně objednávku po vzájemné dohodě ruším.
Zboží expedujeme max. do 2 pracovních dnů od přijetí platby. Na platbu čekám max. 5 prac. dní. Samozřejmě pokud se nedomluvíme jinak. O všem se Vás snažím okamžitě informovat.
K odesílání využívám služeb České pošty, kde doručení zásilky trvá většinou 2-5 pracovních dnů, takže zboží byste měli obdržet max. do 7 pracovních dnů.

3. Způsob dodání a platby
a) poštou doporučeně, od 60,-Kč - dle druhu a váhy – při platbě předem - bankovním převodem
b) poštou na DOBÍRKU NEZASÍLÁM !!!

4. Rezervace zboží
Čekám max. 24 hodin na Vaši reakci ohledně poptávané věci jinak nabízím dalšímu zájemci! Ovšem pokud se nedomluvíme jinak.
5. Uzavření kupní smlouvy mezi prodejcem a nakupujícím
K uzavření kupní smlouvy mezi námi dochází až v okamžiku vzájemné domluvy a uzavření Vaší objednávky - napíši Vám přes e-mail nebo vzkazy na MMB, či MMA podklady k zaplacení.
6. Reklamace
Na veškeré nové zboží se vztahuje záruka , která je ze zákona 24 měsíců. Na použité zboží je poskytována záruka v délce 12 měsíců.
Zakoupené zboží lze bez udání důvodů vrátit do 14 dnů - pokud takto hodláte učinit, prosím, kontaktujte mne.

Reklamační řád
Veškeré zboží, které Vám bude doručeno je v souladu s normami a předpisy platnými v ČR. Veškeré zboží, které si objednáte prostřednictvím našeho internetového obchůku je se zobrazeným zbožím shodné v maximální možné míře, avšak vlivem úpravy fotografií, popř. osvětlením může dojít k mírnému zkreslení barev. Veškeré takovéto odlišnosti budou upřesněny v popisu jednotlivých oblečků tak, aby jste získali co nejpřesnější představu a co nejpodrobnější informace o našem zboží.
Pokud nebudete s naším zbožím spokojeni, můžete je reklamovat:

1. Reklamované zboží musí být zasláno zpět na kontaktní adresu Po překontrolování Vám zašlu zpět částku (bez poštovného).
2. Při osobním odběru je reklamace možná pouze v okamžiku předání zboží, kdy je odběratel povinnen si toto prohlédnout
3. Při dopravě poštou je kupující povinnen zkontrolovat obal zásilky, zda není poškozený. V případě zjištění poškození musí toto nahlásit ihned doručiteli a nechat si vše potvrdit písemně. V případě podezření na možnost poškození obsahu zásilky potom tuto nemusí převzít a vzniklou škodu uplatní prodávající u přepravce v rámci pojištění zásilky. Výjimkou jsou případy, kdy je zásilka zaslána kupujícímu na jeho výslovnou žádost bez pojištění, tj. jako obyčejná listovní zásilka.
4. Ihned po dodání zásilky je kupující povinen obsah prohlédnout a jiné, než objednané zboží, popř. další podstatné závady, které nebyly uvedeny v popisu zboží oznámit ihned prodávajícímu. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel.
UPOZORNĚNÍ - spodní prádlo a plavky bohužel není možno vrátit ani měnit z hygienických důvodů - prosím o pečlivé přeměření !!
5. Ostatní se přiměřeně řídí obecně závaznými zákonnými ustanoveními vyplývajícími zejména ze zákona č. 40/1964 Sb., Obč.zák. a č. 513/1991 Sb., Obch.zák., ve znění pozdějších ustanovení.

Ze zákona máte právo do 14 dnů od převzetí balíčku odstoupit od smlouvy bez udání důvodu. Pokud je to možné nebudu se bránit výměně zboží za zboží.

Pokud Vámi reklamované nové zboží nepřijde v takovém stavu v jakém bylo doručeno mnou( čisté, neroztrhané, apod...), odečítám z vratné částky 250,- za nastávající opravy (šití, čištění atp.) + poštovné. Děkuji za pochopení.


6. Ochrana osobních dat
Všechny Vaše osobní údaje, které jsou nezbytné pro zasílání Vámi objednaného zboží a pro další komunikaci s Vámi, budeme využívat pouze pro naše interní potřeby a nebudou poskytovány žádným osobám mimo firmu.

*********************************************************************
Prodávám prostřednictvím Mimibazaru i mimiaukcí jak nové, tak použité zboží mé i osob mě blízkých. Na jejich zboží nevystavuji paragon.
**********************************************************************
Pověřená osoba:
Tomáš Novák

PROVOZOVATEL a kontaktní adresa:
Martina Nováková
Husova 55
Pyšely
251 67

IČ: 62700740

E-mail: mimibazar-mail@seznam.cz

!!! Objednávky přijímám NONSTOP a většinou reaguji na Vaše dotazy ve stejný den, max. druhý den. !!!
Každý prac. den vyřizuji Vaše dotazy od 9-20 hod.
Podmínky byly naposledy upraveny: 2.3.2019, 11:06
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu