Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jaroslava Z. (Jarka Z.) ID 341766
StepTwo, s.r.o.
mimibazar.cz/1jarkaz
Oblast: Praha
Telefon: 603 572 779
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 29.11.2010
Naposledy: 9.3.2020 15:58
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
27946657
DIČ CZ27946657
HODNOCENÍ 113
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Obchodní podmínky

1/ Obecná ustanovení
Právní vztahy založené uzavřením smlouvy o koupi věci nabízené na serveru se řídí příslušnými ustanoveními Obchodního zákoníku o uzavírání smluv za použití prostředků komunikace na dálku. Tímto prostředkem v případě našeho virtuálního obchodu je elektronická pošta.

2/ Místo plnění
Místem plnění je sklad prodávajícího. Při osobním odběru zboží je kupující povinen uhradit kupní cenu v hotovosti při převzetí zboží eventuelně předložit doklad o jeho úplném zaplacení.

3/ Objednání zboží a uzavření smlouvy
Podmínkou pro platnou elektronickou objednávku je vyplnění veškerých předepsaných údajů a náležitostí uvedených v objednávkovém formuláři. Odeslání objednávky je závazné! Na e-mailovou adresu uvedenou v objednávce bude do 48 hodin zaslán e-mail s akceptací objednávky. Objednávka je zároveň návrhem kupní smlouvy, kdy samotná Kupní smlouva je uzavřena doručením potvrzujícího emailu ze strany prodávajícího.
Prodávající je vždy oprávněn v závislosti na charakteru objednávky (množství zboží, výše ceny, náklady na přepravu, vzdálenosti apod.) žádat kupujícího o autorizaci objednávky vhodným způsobem, např. telefonicky či písemně. Odmítne-li kupující objednávku požadovaných způsobem autorizovat, považuje se objednávka za neplatnou.
Objednávku máte možnost stornovat do 2 hodin po objednání zasláním emailu na adresu info@steptwo.cz

4/ Právo na odstoupení od smlouvy
Kupující spotřebitel má v souladu s § 53 odst. 7 občanského zákoníku možnost odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží. Pokud se k tomu rozhodnete, prosíme, kontaktujte nás nejlépe písemně a uveďte, že žádáte o odstoupení od smlouvy s uvedením čísla objednávky, čísla faktury, data nákupu a Vašeho čísla účtu. Upozorňujeme, že toto ustanovení zákona nelze chápat jako možnost bezplatného zapůjčení zboží.
Náklady spojené s vrácením zboží zpět k prodejci (poštovné) si hradí spotřebitel sám.

5/ Platební podmínky
Ceny uvedené na webových stránkách StepTwo jsou včetně DPH a jsou platné k okamžiku objednání. Prodávající si vyhrazuje právo tiskových chyb a změny cen, v případě změny peněžních kurzů, výraznému nárůstu inflace nebo při výrazných změnách dodavatelských podmínek u výrobců a ostatních dodavatelů zboží. Kupní cena bude považována za zaplacenou teprve připsáním celé kupní ceny na běžný účet prodávajícího nebo uhrazením v hotovosti při převzetí zboží (v pokladně prodávajícího nebo při dodání zboží na dobírku). Prodávající si vyhrazuje vlastnické právo ke zboží až do úplného zaplacení kupní ceny. Faktura vystavená na základě kupní smlouvy mezi prodávajícím a kupujícím slouží zároveň i jako daňový doklad a dodací list. K ceně zboží bude připočítána cena dopravy a poštovného (viz Dopravné a poštovné).

6/ Dodací lhůta
Dodací lhůta začíná u zboží, které bude kupujícím placeno při převzetí, tj. na dobírku, běžet dnem platného uzavření kupní smlouvy, tj.po odeslání potvrzujícího emailu prodávajícím. U zboží, uhrazeného převodem platby z účtu na účet, začíná dodací lhůta běžet až od úplného zaplacení kupní ceny, tj. od připsání příslušné částky na účet prodávajícího. Je-li objednané zboží na skladě, doba dodání zboží je max. do 7 dnů. Dodací lhůta bude přiměřeně k okolnostem prodloužena, jestliže zpoždění je způsobeno vyšší mocí nebo okolnostmi nezaviněnými prodávajícím. V případě,že objednané zboží nebude na skladě nebo je nebude možné dodat přepravci do 14 dnů,oznámí prodávající kupujícímu náhradní termín dodání nebo nabídne jiný srovnatelný výrobek. V tomto případě si však vyžádá odsouhlasení kupujícího.

7/ Dopravné a poštovné
V současné době nabízíme 2 způsoby dopravy objednaného zboží:

přepravní služba Radiálka
obchodní balík České pošty - poštou odesíláme pouze zásilky do 2kg

Cena za doručení Českou poštou:
u zásilek o hmotnosti do 2kg: 105,- Kč vč. DPH

Cena za doručení přepravní společností Radiálka, a.s.:
u zásilek o hmotnosti do 10kg: 132,- Kč vč. DPH
u zásilek o hmotnosti do 20kg: 168,- Kč vč. DPH
u zásilek o hmotnosti nad 20kg: po domluvě

Přehled možných způsobů platby a jejich ceny:
dobírka poštou: 34,- Kč
dobírka Radiálkou: 48,- Kč
převodem z účtu: 0,-Kč
v hotovosti při osobním převzetí: 0, - Kč
prodej na splátky (Essox)

Z důvodu velmi složité přepravy u velkých zahradních hraček nadměrných rozměrů a vyšší hmotnosti (např. domečky, nábytek, prolézačky, dětská centra apod.) se liší výše jejich dopravného. Dopravné tohoto zboží bude stanoveno individuelně a sděleno při potvrzení Vaší objednávky telefonicky nebo emailem.

8/ Záruka a servis
Záruční doba počíná běžet ode dne dodání a převzetí zboží kupujícím. Záruční doba je u všech výrobků obecně 24 měsíců od data převzetí zboží, pokud výrobce nestanoví záruční dobu delší. Použité zboží nenabízíme. Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady. Záruka se nevztahuje na vady způsobené běžným opotřebením, nesprávným použitím výrobku, nesprávnou manipulací a skladováním. Prodávající poskytuje záruku za jakost a úplnost dodávky. Zjistí-li kupující při převzetí zboží vady,musí tyto skutečnosti sdělit vždy písemně a doporučeně, bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 3 dnů od převzetí zboží.

Reklamační list musí obsahovat datum dodání zboží, název výrobku, reklamované množství, popis závady a návrh na vyřízení reklamace. Prodávající je povinen vyjádřit se k reklamaci do 10 dnů ode dne uplatnění reklamace, pokud se prodávající se zákazníkem nedohodnou na delší lhůtě.

9/ Ochrana osobních údajů
9.1.Prodávající tímto prohlašuje, že je registrovaným správcem osobních údajů (ÚOOÚ složka 00027258) a že při nakládání s osobními údaji kupujícího bude postupovat v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Osobní údaje o kupujícím budou shromažďovány a zpracovávány prodávajícím prostřednictvím zabezpečené elektronické databáze tak, aby nemohlo dojít k jejich zneužití, a to výhradně za účelem:

a.splnění předmětu smlouvy uzavřené mezi prodávajícím a kupujícím

b.nabízení dalšího obchodu nebo služeb kupujícímu

9.2.Osobní údaje kupujícího se prodávající zavazuje chránit. Tyto údaje nebudou prodávajícím poskytnuty žádné třetí osobě s výjimkou těch případů, kdy je poskytnutí údajů (např. adresa a telefon) nezbytnou podmínkou úspěšného doručení zboží kupujícímu.

9.3. Prodávající shromažďuje zejména následující údaje nutné pro úspěšné dovršení kupní smlouvy a dodání zboží: jména a příjmení, adresu kupujícího, dodací adresu, telefonní číslo, e-mailovou adresu.

9.4.Kupující má právo kdykoli písemně požádat prodávajícího, aby jeho osobní údaje vhodným způsobem vymazal ze své evidence nebo provedl požadovanou změnu ve struktuře osobních údajů kupujícího.

10/ Ostatní ujednání
Tyto obchodní podmínky platí v tom rozsahu a znění, které je uvedeno na internetové stránce prodávajícího v den odeslání elektronické objednávky tehdy, není-li mezi účastníky písemně dohodnuto něco jiného.Odešle-li kupující objednávku po dni, v němž došlo ke změně podmínek, platí, že se změnou souhlasí. Odstoupení je účinné okamžikem jeho doručení prodávajícímu, nevztahuje se však na zásilku již předanou dopravci. Odesláním elektronické objednávky kupující bez výhrad akceptuje veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky, jakož i v den odeslání objednávky platnou výši ceny objednaného zboží (včetně příp.expedičních a dopravních nákladů) uvedenou v ceníku na internetové stránce, nebude-li v konkrétním případě prokazatelně dohodnuto jinak. Odeslanou objednávkou (návrhem kupní smlouvy) je kupující po dobu stanovenou k dodání zboží neodvolatelně vázán.

Dodání zboží závisí na aktuálních skladových zásobách. Rozměry výrobků jsou pouze orientační.

Všechny nabízené výrobky jsou z USA. Výrobky jsou atestovány a splňují všechny požadavky na bezpečnost a kvalitu výrobku dle platených Evropských norem EN71.

Přeji příjemné nakupování

Jaroslava Zákonová

Název firmy: StepTwo, s.r.o.
Sídlo firmy: gen. Janouška 891/32, 198 00 Praha 9
IČO: 279 466 57
DIČ: CZ27946657
e-mail: info@steptwo.cz
Tel.: 603 572 779 (od 9.00 do 18.00 hod.)
Podmínky byly naposledy upraveny: 7.11.2011, 17:50
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu