PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí/milé nakupující,
vítám vás v našem bazárku.

Prodávám zde nové nevyužité nebo použité zboží používané členy naší rodiny, jedná se tedy o soukromý prodej.

* Věci neměním, pouze prodávám - NENABÍZEJTE VÝMĚNU, peníze jsou univerzální směnný prostředek.



* Dotazy na přeměření apod. bez vyjádření zájmu o závaznou objednávku, nebo bez žádosti o rezervaci, nepovažuji za přijatou závaznou objednávku. Po dotazu očekávám odpověď, zda objednáváte nebo ne do 24 hodin (pokud se spolu nedohodneme jinak).

* Již několikrát se mi stalo, že lidé místo objednávky pošlou dotaz "Je toto zboží volné?". Aniž by dál naznačili, že mají zájem ho objednat. Prosím vás, inzeráty, které jsou aktualizované a není na nich vidět odpověď žádného zájemce, JSOU VOLNÉ. Pokud nemáte v úmyslu zboží objednávat, uložte si inzerát do svých oblíbených položek.


* Rezervaci provádějte pouze v případě, že máte o zboží vážný zájem. Pokud si nejste jistí, že zboží chcete, nepoužívejte rezervaci ale vložte si fotografii do oblíbených položek. Rezervací zbytečně blokujete zboží ostatním zájemcům.

* Po přijaté objednávce rezervuji zboží 1 týden. Individuálně lze dohodnout rezervaci na více dní. Pokud ale do dohodnutého termínu není provedena platba, zboží vracím zpět do prodeje.


* Použité oblečení prodávám vždy vyprané.

* U každé nabízené položky je uvedeno přibližné poštovné a balné (záleží na hmotnosti), dávám přednost doporučeným zásilkám. Obyčejné jen na plné riziko kupujícího a to pouze do výše 200 Kč nákupu.
Při objednání více položek se poštovné počítá samozřejmě pouze jednou podle hmotnosti celkové objednávky.

*Zboží odesílám pouze po obdržení platby předem na účet.

* Věci je možné po předchozí domluvě předat osobně v Libčicích nad Vltavou.

*O odeslání balíčku informuji emailem, Vás taktéž prosím o krátkou zprávu o doručení, třeba formou hodnocení. Podací lístky skladuji měsíc od odeslání balíčku, pak již považuji balíček za doručený.

Přeji spokojený nákup.

Poštovné dle tarifu ČP aktuálně (ceník od 1.6.2022) - poštovné stanovuji dle hmotnosti vaší celé zásilky, kromě váhy bude cena stanovena podle nejdelšího rozměru.

DOPORUČENÝ DOPIS - pouze do výšky 5 cm! Pošta je nekompromisní, tak po mě nechtějte natlačit do obálky nemožné!
Do hmotnosti Základní cena

do 50 g - standard 52 Kč
do 100 g 60 Kč
do 500 g 62 Kč
do 1 kg 68 Kč
do 2 kg 74 Kč

DOPORUČENÝ BALÍK (do 2 kg!)
Nejdelší strana max. Základní cena
do 35 cm (S) 99,00 Kč (109 Kč/129 Kč na poštu/do ruky)
do 50 cm (M) 119,00 Kč (139 KČ/159 kč na poštu/do ruky)
do 100 cm (L) 169,00 Kč (189 KČ/209 kč na poštu/do ruky)

Balíky nad 2 kg posílám dle individuální domluvy buď jako balík na poštu, nebo balík do ruky. Poštovné se odvíjí opět od nejdelší strany balíku, viz aktuální ceník České pošty.
*Balík na poštu S/M/L: 109/139/189 Kč,
*Balík do ruky S/M/L: 129/159/209 Kč,

Nově zasílám přes BALÍKOVNU: cena bez dobírky 65 Kč, rozměry: vel. M., Min. 15 x 10,5 cm, max. rozměry 50 x 50 x 50 cm, max. 15 kg.


Zaslání přes ZÁSILKOVNU - bez dobírky: za 80 Kč.
Rozměry zásilky: nejdelší strana max. 50 cm, součet d+š+v zásilky max. 120 cm.
Maximální váha: 4 kg.
Minimální rozměr zásilky pak nesmí být menší než 10 × 7 × 1 cm.
Zásilku bez dobírky je možné poslat za 70 Kč do hodnoty balíku 300 Kč, pak se cena mírně zvyšuje dle udané hodnoty balíčku.


PLATNÉ PRODEJNÍ AKCE - aktualizováno 11.10.2022:

*****AKCE 4+1 ZDARMA!!! ******
Nakupte 5 věcí z jakéhokoliv alba v mém bazárku a pátou věc dostanete zdarma (tj. nejlevnější kus z těchto pěti věcí). Platí pro použité i nové zboží. Sety prodávané jako celek (např. 2-pack) jsou pro účely této akce považovány jako 1 věc/položka.
Akce platí do odvolání nebo vyprodání zásob.*****
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.10.2022, 10:48
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu