PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
VÝPRODEJ (obj. nad 300,- sleva 5%, nad 700,- sleva 10%, nad 1200,- sleva 15%, nad 1800,- sleva 20%).


POŠTOVNÉ MOŽNOSTI:
Od 1.7.2023 již nebudu nic posílat přes Českou poštu z pobočky pošty. Poštu nám na ulici ruší a k další poště bych musela jet mhd s přestupem a kupovat si jízdenku.. Je teda možnost pouze Balíkovny a Zásilkovny. Děkuji za pochopení.

BALÍKOVNA: podmínka, nejdelší strana má 50cm - pobočka 68,-Kč (obvykle máte druhý den k vyzvednutí); na adresu domů 113,-

ZÁSILKOVNA: platí pro všechny zásilky do 5kg, max. rozměry 50x40x30cm
- doručení na pobočku Zásilkovny - vyberte pobočku při objednávání zboží - 85,-Kč


ZÁSILKOVNA: platí pro všechny zásilky do 15kg, max. rozměry 60x50x40cm
- doručení na pobočku Zásilkovny - 145,-


Na dobírku neposílám!

Mám i jinou práci proto osobní vyzvednutí momentálně není možné! Prosím respektujte to a nepřemlouvejte mě.





Milí zákazníci,


berte prosím na vědomí, že některé věci leží na skladě již delší dobu, proto mohlo při manipulaci dojít k dodatečnému ušpinění, steření gumy apod. Pokud najdu dodatečně vážnou vadu, budu vás kontaktovat. Snažím se vše pečlivě popsat, drobné vady můžou být, u vážnějších se domluvíme na slevě nebo vrácení.

Prodávám oblečení po mých dětech, po mamce a po mně.
Barva oblečení většinou odpovídá realitě, ale červená, černá a tm. modrá je vždy tmavší než na fotce, zelená a žlutá bývá ve skutečnosti hezčí, jasnější.
Některé věci se špatně přeměřují, může tam být odchylka +- až 2cm (měřím d od krku dolů, š pod průramky, r od krku).

- Co je vystavené a není uvedený zájemce nebo je méně zájemců jak kusů skladem, tak je volné k prodeji. Neptejte se, jestli zboží mám, prosím piště až máte vážný zájem a rovnou jako objednávku. Dotaz jestli zboží mám neberu jako vážný zájem, jako zájemce vás hned anuluji a přenechávám zboží případnému dalšímu zájemci, protože ve většině případů už na mou odpověď nikdo nereaguje.

- Objednávky vyřizuji od 60,-Kč výše, u levnějších položek je potřeba vybrat více kusů.



V případě nepřevzetí nebo nevyzvednutí zásilky a nedoplacení nového poštovného pro nové odeslaní, účtuji si 5% z ceny objednávky jako manipulační poplatek.


Prosím označujte každou položku o kterou máte zájem, má to více důvodů: nedojde tak k záměně za jiný kus; další zákazník vidí, že o zboží už někdo projevil zájem a jako první zájemce máte přednost; pokud je více kusů na prodej tak vidí, kolik kusů je ještě volných; lépe se mi pak chystá balíček, když vidím co a v jaké velikosti máte objednané.


- Ke každé utracené 200,- můžete přidat 1ks zboží co je zdarma k objednávce.

- Po špatné zkušenosti vás prosím, pokud máte problém s příjmem či odesíláním e-mailů, tak mi to oznamujte hned a můžeme si psát přes vzkazy. Já určitě každému odepisuji (kromě dotazů na 50% slevy včetně poštovného a pod.), na dotazy ohledně zboží a přeměření do druhého pracovního dne, to trvá déle, podklady posílám většinou hned. Takže pokud nedostanete odpověď, asi se někde ztratila, kontaktujte mě znovu přes vzkazy. Děkuji za pochopení.

PROVOZNÍ DOBA: Objednávat můžete 24 hodin, na objednávku budu reagovat nejpozději další pracovní den (k PC se dostanu až odpoledne). O víkendu a ve svátky nepřeměřuji, nedofocuji.

REZERVACE A PLATBA:
Rezervaci držím max. 4 pracovní dny, pro neregistrované 3 pracovní dny od objednání (začalo se stávat, že objednáváte, ale dál už nic). Do této doby očekávám, že bude zboží zaplaceno, jinak nabízím dalšímu zájemci, pokud je. Není však problém domluvit se na úhradě pozdější (až vám přijde mateřská), neplatí pro neregistrované zákazníky a zákazníky s negativním hodnocením. Pokud jednou objednávku bez řádného storna neuhradíte, na další vaše dotazy či objednávky již nereaguji a automaticky vás anuluji!!!
V den odeslání balíčku vám pošlu e-mail, doba doručení je obvykle kolem 2 dnů, před vánoci je tato doba mnohem delší.

OBJEDNÁVKA:
Objednávku je možné stornovat do 24 hodin e-mailem. Prosím dejte vždy vědět, e-mail nic nestojí.

LHŮTA PRO DODÁNÍ ZBOŽÍ:
Balíčky zasílám do 4 pracovních dnů po přijetí platby na účet. Pokud na věc spěcháte, napište mi to. Pošta negarantuje za jak dlouho zásilku dodá, pokud má zásilka zpoždění, já to nijak neovlivním a neručím za to.


Přeji příjemný nákup,
Petra
Podmínky byly naposledy upraveny: 24.2.2024, 11:41
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu