Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Marcela L. (kids-shop) ID 45355
Marcela Lipowská - Kontaktní osoba
mimibazar.cz/kids-shop
Bazárek na Slovensku
Oblast: Třinec
Telefon: 727883807
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 3.3.2007
Naposledy: 19.1.2023 7:42
Aktualizace: 19.1.2023 6:24
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 5790
VŠECHNY FOTOGRAFIE 128
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 1
RECEPTY 1
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky,jsem potěšena, že máte zájem o mé oblečky. Pozorně si přečtěte podmínky prodeje, ať nedochází ke zbytečným nedorozuměním.

POZOR ZMĚNA V POŠTOVNÉM OD 1.3.2019,
OPĚT ZMĚNA V POŠTOVNÉM.POŠTA PŘIDALA DO SVÝCH NABÍDEK DALŠÍ DOPORUČENÝ BALÍČEK A CENA SE LIŠÍ OD CENNÉHO BALÍKU a je nad mé síly ihned u každého inzerátu poštovné upravit, tak se všem omlouvám a poštovné budu od 1.3.2019 účtovat dle platného ceníku ČP. Děkuji za pochopení.
SOUKROMÝ PRODEJ
U tohoto zboží uvádím vždy daný stav nošeného zboží, které prodávám po dětech a nás, na toto zboží se nevztahují žádné záruky, reklamace, atd. a neberu je ani nazpět, když někomu nesednou, u inzerátu jsou uvedené vždy míry, a ty si prosím přeměřte, na další dotazy ráda odpovím, prodávám nošené zboží jen v perfektním stavu, tudíž ručím, že budou v pořádku, a proto je neberu nazpět z důvodu aby se mi tady opět neskladovaly, když je už nevyužijem, případné nedostatky jsou budou vždy u zboží řádně uvedené. Děkuji za pochopení

Zboží nabízím na více servrech, takže se může stát, že ve stejnou chvíli, kdy jste Vy první zájemce je věc již objednaná jinde. Vždy věc
rezervuji tomu, kdo podle času odpověděl dříve. Děkuji za pochopení.

NOVÉ ZBOŽÍ,
Nové zboží je dováženo z různých států jako Německo,Polsko,Itálie,Maďarsko,Čína,... a proto každý výrobek je jinak velikostně označen, proto se raději řidte mírama než velikostma, aby vám oblečení sedlo, pro upřesnění ráda odpovím na jakékoliv otázky. Na nové zboží je záruka 24 měsíců dle zákona.


OBJEDNÁVKA ZBOŽÍ
Objednané zboží zákazník může stornovat do 24 hodin od objednání emailem nebo telefonicky(tel. uveden viz níže). Zboží na objednávku nevozím, nabízím jen to co je skladem, vždy si vyčkejte na podklady k platbě které se snažím vždy co nejrychleji odeslat, balíky odesílám ihned po připsání platby na účet, v případě jiného důvodu(např.nemoci,atd.( odušlu balík nejpozději do 14 dnů. Zjistím li, že zboží již není na skladněno vracím Vám zpět peníze na účet v plné výši i s poštovným, zjistím že zboží mám jen částečně, zboží které mám posílám, za zboží které nemám na skladněno vracím peníze zpět na účet.


REZERVACE,
Objednávku rezervuji 5 dní na přeposlání peněz na účet, jakmile do té doby platba nepříjde ruším rezervaci a věc dávám znovu do prodeje. Po domluvě rezervuji i déle, ale prosím, pouze tehdy máte-li vážný zájem, aby jste zbytečně neblokovali věc jiným zájemcům. Pokud si necháváte něco přeměřit, nebo chcete něco zjistit, tak prosím o odpověď do 24 hod. Tyto dotazy neberu jako objednávku, a projeví-li o zboží zájem další zákazník, tak zboží prodávám.

PLATBA,
Platbu preferuji předem převodem na účet nebo složenkou a platba musí být uhrazena 3 prac.dní, ve vyjímečných případech posílám zboží i na dobírku jen registrovaným zákazníkům s kladnými hodnoceními), na požádání údaje zašlu a poštovné vždy uvádím o daného oblečku, při větší objednávce bude cena jen za jedno poštovného dle platného ceníku ČP.
PROSÍM ČTĚTE
Zboží odesíláme přes ČP a PPL(ParcelShop) a zásilkovu
VÝŠE POŠTOVNÉHO
0.-Kč při objednávce nad 2000.-Kč(ČP i PPL) záleží na výběru zákazníka
PPL
99.-Kč za balíček
ČESKÁ POŠTA
Doporučený balík
105.- Kč do 1kg
115.- Kč do 2 kg
BALÍK
130.-Kč do 5 kg
200.-Kč do 20 kg
130.-Kč Balík do ruky
125.-Kč Balík na poštu
ZASILKOVNA
60.-Kč malé balíky do 5kg

CENA,
Částka za zboží+poštovné dle tarifu české pošty+balné, to je vždy uvedeno u každého inzerátu.

DORUČENÍ,
Po přijetí platby, balíček ihned odesílám max.do 14 prac. dnů jako doporučená zásilka a dávám vědět o odeslání emailem.


REKLAMACE NOVÉHO ZBOŽÍ,
Reklamace vyřizujeme bez zbytečného prodlení, nejdéle však v zákonné lhůtě do 30 dnů. Ke každé objednávce vždy přikládáme doklad o koupi zboží, ten při reklamaci vždy odesílejte se zbožím nazpět.

REKLAMACE A ODPOVĚDNOST ZA VADY NELZE UZNAT V TĚCHTO PŘÍPADECH:

1. spotřebitel reklamuje zboží po vypršení záruční doby
2. spotřebitel neoprávněně změnil údaje v záručním listu
3. zboží určené k reklamaci není dodáno s potřebnými doklady (doklad o koupi, záruční list)
4. na zboží byly porušeny ochranné samolepky či pečetě instalované výrobcem či autorizovaným servisem
5. spotřebitel před reklamací zboží neodborně opravoval či upravoval
6. zboží bylo používáno i přes to, že jevilo známky poškození
8. zboží bylo poškozeno ohněm, bleskem, vodou atd.
9. nelze reklamovat běžné opotřebení zboží
10. nelze reklamovat z důvodu špatného zacházení výrobku(jako vytržené zipy, suché zipy, šňůrky,atd...) toto se jedná jako běžné opotřebení výrobku spotřebního zboží

VÝMĚNA
Nové zboží si ihned zkontrolujte a případné neshody mi ihned napište do emailu, Výměna z důvodů špatně zvolené velikosti ´je možná,ale zákazník si musí uhradit veškeré náklady s tím spojené. Prodejce si vyhrazuje právo na uvedené rozměry při inzerátech, kdy se měří vždy jen jeden kus z dané velikosti, a proto se může stát, že stejný výrobek může být i několik cm menší nebo větší z důvodu šití ve velkovýrobnách, za toto prodejce nenese vinu, když si nejste jisti mírou, poproste o přeměření danou velikost a barvu o kterou máte zájem.

VRACENÍ ZBOŽÍ VE 14-DENNÍ LHŮTĚ.
Dle §53 zákona č.40/1964 Sb občanského zákoníku, má kupující právo do 14-ti dnů od převzetí plnění odstoupit od smlouvy, výjimkou jsou případy uvedené v §53 odst. 8 zákona č.40/1964 Sb občanského zákoníku.
Oznámení o odstoupení od smlouvy zašlete v daném termínu na email: marcelalipowska@seznam.cz. Vracené zboží je nutné doručit doporučeně (příp. pojištěným balíkem) na adresu: RWDSHOP-Marcela Lipowská, Erbenova 811, 73961 Třinec
Přiložte číslo Vašeho účtu, číslo daňového dokladu, který byl součástí dodaného zboží, Vaši úplnou adresu, telefonní a emailový kontakt.
Částka za zboží Vám bude vrácena na uvedený účet, pokud budete chtít vrátit peníze složenkou na Vaši adresu, bude vracená částka ponížena o cenu služby České poště.
Po převzetí zásilky zpět běží lhůta 14-ti dnů na vrácení peněz (běžně jsou vráceny do sedmi dnů od převzetí). V případě, že v zásilce není průvodní list, čekáme na doplnění údajů od odesílatele.
Zboží nevracejte DOBÍRKOU, taková zásilka nebude převzata!
.

Zákazníkovi bude zaslána částka odpovídající kupní ceně zaplacené za zboží a cena přepravného-poštovného účtované při objednání zboží.

Dle zákona se při vrácení zboží ve 14-denní lhůtě proplácí vždy nejnižší částka za poštovné, kterou daný Eshop nabízí.


Zboží ,které již zákaznice používala a nakonec ho v termínu 14 dnů vráti bez uvedení důvodů a jeví již se sníženou hodnotu - došlo k částečnému spotřebování či opotřebování zboží, je zákazník povinen chybějící hodnotu podle ustanovení § 458 odst. 1 občanského zákoníku nahradit tj. prodávající vyplatí spotřebiteli vratnou částku ve snížené hodnotě.

POZOR ! ! !
NIKDO NEKOPÍRUJTE MÉ FOTKY BEZ MÉHO SVOLENÍ NEBO BEZE ZDROJE!

Porušujte tím autorská práva, jinými slovy je to krádež. Krádež je trestný čin, nezáleží jestli se odehrál na webu nebo v obchodě..., KDO ZKOPÍRUJE MÉ FOTKY TADY NEBO NĚKDE JINDE, BUDU POŽADOVAT POKUTU 500.-Kč, PŘI NEUHRAZENÍ PODÁM TRESTNÍ OZNÁMENÍ A BUDE POKRAČOVAT TAK NÁSLEDNÉ VYMÁHÁNÍ POHLEDÁVKY. Neznalost zákona neomlouvá.

EET :
Náš eshop nespadá pod EET, všechny platby, které od zákazníků přijímáme, tak vše evidujeme na svém účtu, tudíž nespadáme pod EET. S pozdravem obchod Kids-eshop.cz

Moc vás prosím, když balíček obdržíte, napište mi zda došel v pořádku,ať jsem v klidu. Děkuji za pochopení


PŘI KOUPI SOUHLASÍTE S PODMÍNKAMI.

Marcela Lipowská
Bezručova 234
73961 Třinec


Má adresa pro vrácení balíku, RWDSHOP-Lipowská, Erbenova 811, Třinec, 739 61
Můj email : info@kids-eshop.cz
Můj tel. . +420 727883807

Jinak přeji hezký nákup, hlavně spokojenost. Děkuji Marcela Lipowská
Podmínky byly naposledy upraveny: 30.11.2020, 6:26
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu