Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Hana J. (Hanuš) ID 55146
mimibazar.cz/hanus
Oblast: Teplice
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 28.4.2007
Naposledy: 29.10.2022 21:54
Aktualizace: 14.10.2021 18:57
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 574
VŠECHNY FOTOGRAFIE 139
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé maminky veškeré zboží u nás v albíčku je na prodej......ZBOŽÍ NEMĚNÍM A CENY JSOU PEVNÉ !!! ..... moc děkuji za pochopení a přeji krásný den Hanka
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky,

děkuji za váš zájem,že jste nakoukly do mého albíčka a přeji vám příjemné nakupování.

Veškeré věci,které prodávám jsou po mých dětičkách a jsou většinou nošené a používané ,takže tomu odpovídá i stav věcí,který se snažím co nejlépe a pravdivě popsat.
Nejsem secondhandový prodejce...nenakupuji ve velkoobchodech na živnostenské oprávnění.......všechny oblečky jsou v mém osobním vlastnictví a nejedná se o prodej komerční,nýbrž o prodej věcí movitých....našich vlastních :o))))))

Peníze za oblečky NEVRACÍM A OBLEČENÍ NEMĚNÍM.......popis je přesný a odpovídá stavu oblečků,mým cílem není za každou cenu prodat :o))) .... proto si prosím řádně a důkladně pročtěte inzerátek před závaznou rezervací ...

NOVÉ oblečení tj.bundy a kombinézy značky Nordal

... pokud jste vybrali špatnou velikost a nesedí Vám a mám za co jí vyměnit,tak po dohodě kombinézu ráda vyměním za jinou velikost.Ale mé zásoby nejsou nekonečné a může se stát,že není vaší kombinézku nebo bundu za co vyměnit.Tak si prosím předem důkladně rozmyslete jakou velikost si objednáte !!!! Při výměně si poštovné platíte opět sami.....prosím také o zasílání kombinézek na výměnu zásadně v bedně jako Vám byla doručena i ode mě....předejdeme tak poškození při přepravě,pokud tak neučiníte a kombinézka bude nějak poškozena,tak jí zasílám zpět a nevyměňuji...Také Vás prosím o uvedení kombinézky do stavu ve kterém Vám byla zaslána tj. pečlivě složená a zabalená v originál a neporušeném obalu,označená štítky od výrobce a nepoužitá !!! :o))))

!!!!! Maminky důkladně si kontrolujte rozměry uvedené u inzerátu !!!!! Každá firma má jiné číslování a tudíž není velikost jako velikost :o)))

Peníze za kombinézy při špatné volbě velikosti NEVRACÍM .... rozměry jsou u každého inzerátu,tak prosím nejprve důkladně poměřte své dítko a pak po porovnání rozměrů objednejte určitou velikost :o) ...neřiďte se prosím velikostma,ale rozměry !!!

Pokud zájemce věc sám ihned nerezervuje a nebo nepožádá o rezervaci a má pouze dotaz, pak to není bráno jako rezervace a pokud se mezitím přihlásí zájemce, který si věc rezervuje, bude věc prodána tomu, kdo požádal o rezervaci.

ÚHRADA (platba předem na účet )

- po obdržení objednávky posílám dispozice k úhradě
- po připsání částky na účet balíčky odesílám doporučeně v co nejkratší době
- platbu si kontroluji denně přes servis 24
- pokud nebude platba připsána do 5ti dnů od domluveného termínu, ruším objednávku

POŠTOVNÉ

... si určuji sama,ale snažím se řídit sazebníkem České pošty :

Ceny "DOPORUČENÉ ZÁSILKY" zůstávají stejné, JEN se udaly přesné rozměry maximálních rozměrů zásily - délka nesmí přesahovat 50 cm a šířka 35 cm, přičemž TLOUŠŤKA NESMÍ BÝT VĚTŠÍ NEŽ 5 CM.

Poštovné u doporučených zásilek tj. vše co se mi vejde do obálky A5 nebo A4,která má šířku max. 5 cm ... budu účtovat :
do 50g - 30,-Kč
do 100g - 34,-Kč
do 500g - 37,-Kč
do 1 kg - 43,-Kč
do 2 kg - 49,-Kč

Poštovné u ostatního zboží, které je větších rozměrů, budu nucena účtovat dle nových tarifů jako "CENNÝ BALÍK" cena od 58Kč nebo pak jako OBYČEJNÝ BALÍK cena od 43Kč ...

Poštovné u obyčejných balíků tj. bez podacího lístku a pošta ani já nemáme žádnou odpovědnost za ztrátu,poškození atd.... máte to na vlastní požádání a odpovědnost...budu účtovat :
do 2kg - 43,-Kč
do 5 kg - 50,-Kč
do 10 kg - 64,-Kč
do 15 kg - 78,-Kč
do 20 kg - 92,-Kč

Poštovné u cenných balíků tj. s podacím lístkem nebo archem,odpovědnost na sebe bere pošta za ztrátu,poškození nebo úbytek obsahu.... budu účtovat :
do 2kg - 58,-Kč
do 5 kg - 65,-Kč
do 10 kg - 77,-Kč
do 15 kg - 91,-Kč
do 20 kg - 107,-Kč

Cena u cenný balíků je uvedena bez příplatku za udanou cenu, můžete si ho tedy nechat pojistit např. na cenu přeprovaného zboží....
do 500,- Kč udané ceny - zdarma
do 5 000 Kč udané ceny - 5,-

... Ufff je to teď náročnější :o((( a je mi to opravdu moc líto, ale bohužel pošta je neúprosná.
Pokud si maminka obědnává více oblečků najednou,tak cenu za poštovné upřesňuji v mailiku.

DO ZAHRANIČÍ A NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM JEN PO PŘEDCHOZÍ PLATBĚ POŠTOVNÉHO !!!

Jakmile jsou penízky připsané na mém účtě,tak balíček odesílám na Vámi uvedenou adresu.Balíčky zasílám jednou týdně vždy ve středu ( s dětičkama je to už poměrně náročné :O) a není tolik času,samozřejmě,že když budu mít cestu na poštu i jiný den,tak balíčky odešlu,ale počítejte raději s tím,že to bude jednou za týden ve středu )

Jakmile vám balíček dojde,poprosím vás o napsání zprávičky,buďto formou hodnocení nebo mailíkem,že dorazil v pořádku.A samozřejmě pokud vznikne nějaká fotečka,tak budu moc ráda,když mi jí zašlete :o)))

Děkuji za pochopení a respektování podmínek prodeje a přeji vám příjemný nákup
Hanka a dětičky :O)))
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu