Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Monika C. (monika84) ID 55617
mimibazar.cz/monika84
Oblast: Příbor
Telefon: 602173959
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 1.5.2007
Naposledy: 5.2.2023 15:30
Aktualizace: 12.9.2022 12:23
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 688
VŠECHNY FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 4
BLOGY 0
Prosím čtěte podmínky prodeje!!!! Zboží ze soukromého prodeje, zašlu na Vaše riziko i obyčejně.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel

Carbolová Monika
Jiráskova 1299
742 58 Příbor
IČ 87317907
Nejsem plátce DPH
carbolovamonika@seznam.cz
tel.: 602 173 959
Pracovní doba: Po - Ne nepřetržitě

Dobrý den, děkuji Vám za Váš zájem o námi nabízené zboží.
Zboží zasíláme do sedmi pracovních dnů od přijetí platby a to českou poštou. Poštovné účtujeme ve výši aktuálního ceníku české pošty.
dopis 37,- nebo 45,-
balíček 64,-,68,- nebo 74,-
balík do hodnoty 500,- 68,-
balík do hodnoty 1000,- 80,-
Balné účtujeme 3 - 5 kč k poštovnému.

Doufám, že budou obě strany s obchodem spokojeny.
S pozdravem a přáním krásného dne
Carbolová Monika

Obchodní podmínky

Práva a povinnosti prodejce

1. Prodejce má povinnost vyřídit objednávku a odeslat objednané zboží na adresu v této objednávce u platby předem na účet do 1-2 pracovních dnů od přijetí platby. Nebude-li možné zboží v tomto termínu expedovat, oznámí to prodejce zákazníkovi na e-mailovou adresu uvedenou v objednávce.
Taktéž nakupujícímu sdělí,formou zaslání e-mailu, pokud nemá požadovaný počet zboží skladem a nabídne alternativní řešení.
Prodávající si vyhrazuje právo odmítnout vyřízení objednávky, pokud jsou objednací údaje neúplné či vzbuzují pochybnost o skutečném úmyslu zákazníka objednat zboží. O tomto odmítnutí zašle informaci na e-mailovou adresu zákazníka.

2. Pokud kupující uplatní nárok na vrácení zboží (odstoupení od kupní smlouvy) podle zákona č. 367/2000 Sb., prodejce vrátí částku zaplacenou zákazníkem za vrácené zboží do 14 dnů od doručení vráceného zboží na adresu prodejce. Prodejce nevrací částku za poštovné a balné.
Vrátit bez udání důvodu lze nové zboží do 14 dnů, lze vrátit takto i zboží které již nemá původní obal nebo z něj byly odstraněny visačky. Pak si však prodejce může vrácenou částku ponížit o změny na výrobku.

3. Prodávající se zavazuje osobní údaje které mu poskytl nakupující, neposkytovat žádným třetím osobám. Na žádost zákazníka prodávající údaje vymaže z databáze zákazníků.

Záruka na nové zboží je 24 měsíců

Práva a povinnosti nakupujícího

Záruka vrácení peněz

Jestliže zjistíte bezprostředně po obdržení zboží, že vám z jakéhokoliv důvodu nevyhovuje, máte možnost ho bez udání důvodu vrátit a budou vám neprodleně zpět zaslány peníze (ať již bankovním převodem nebo složenkou).
Jsou vráceny pouze peníze za zboží, nikoli poštovné!!!
Reklamace zasílejte pouze běžnou balíkovou poštou, dobírkou nebude přijata!!
Adresa pro doručení zboží:

Carbolová Monika
Jiráskova 1299
742 58 Příbor

Reklamační řád

1. Kupující je povinen dodané zboží bez zbytečného odkladu prohlédnout a o případných zjištěných vadách do 5 dnů informovat prodávajícího.

2. Oznámení o zjištěných vadách musí kupující učinit písemně (e-mailem) do 5 dnů od převzetí zboží. V písemném oznámení musí kupující uvést zjištěné vady. Popsat, o jaké vady se jedná a jak se projevují. Písemné oznámení kupující odešle do sídla prodávajícího.

3. K reklamaci je nutné předložit kopii faktury na zboží jehož vady jsou reklamovány.

4. Prodávající nepřebírá odpovědnost za škody vyplývající z provozu produktů, funkčních vlastností a škod z neodborného používání produktů, stejně jako škod způsobených chybnou manipulací. Na vady tohoto původu se nevztahuje ani poskytnutá záruka.

5. Prodávající se zavazuje informovat zákazníka nejpozději do tří dnů od obdržení reklamace, o způsobu vyřízení reklamace.

6. O reklamaci nás ihned po odeslání informujte emailem: carbolovamonika@seznam.cz

ODPOVĚĎ NA INZERÁT : obvykle odpovídáme týž den pokud neodpovíme do tří dnů kontaktujte nás prosím znovu

STORNO OBJEDNÁVKY : do 24 hodin můžete svou objednávku vystornovat jak mailem tak telefonicky na výše uvedené číslo a mailovou adresu nebo vzkazem přes mmb .

Soukromé album

Milé maminky, jsem ráda, že věcičky po našich dětech Vám padly do oka.Oblečení zaíláme vždy českou počtou ( pokud se nedomluvíme jinak ) vyprané a vyžehlené, pokud máte dotaz na velikost a přeměření, stačí napsat a rádi se s Vámi domluvíme na detailech.
Balíček odesílám do sedmi pracovních dnů po připsání peněz na účet .
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo
až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se
nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané u konkrétního inzerátu
Podmínky byly naposledy upraveny: 17.8.2012, 13:45
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu