Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Karolína Š. (Kajda12) ID 6960
mimibazar.cz/kajda12
Oblast: Praha - západ
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 5.11.2005
Naposledy: 19.12.2022 9:49
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 847
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 1
!!!!!!! ČTĚTE PODMÍNKY PRODEJE A DODRŽUJTE JE, PROSÍM !!!!!!!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vážení nakupující,

zboží, jak zde na přímém prodeji, nebo na aukcích, je pouze a jen soukromý prodej, nejsem komerční prodejce.

Snažím se zboží co nejpřesněji popsat, nafotit a změřit, míry odpovídají skutečnosti, takže pokud jsou míry jasně popsány, neberu zřetel na pozdější reklamace.

Samozřejmě, jsme jen lidé a chybička se může vloudit :-) Po domluvě je samozřejmě možné, že zboží i peníze budou vráceny, ale pokud je zboží podrobně popsáno, změřeno a nafoceno, kupující na sebe bere riziko. Je jasné, že kupujícímu se nemusí zboží po doručení líbit, ale pokud si nepřečte text, tak bohužel. Pokud budete mít dotaz ohledně rozměrů nebo barvy, materiálu, atd, na dotaz ráda odpovím. Věci jsou většinou nošené a tak se žmolkům neubráníte. Mám sušičku, ale ŽMOLKY JSOU Z NOŠENÍ, NIKOLI PRANÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na poštu chodím jednou nebo dvakrát týdně.
Pokud budu mimo na více než 48h, bude v mém albu vzkaz.
Je možné, že budu přihlášena a nebudu reagovat - na MMB prodává a kupuje i má sestra a je možné, že bude přihlášena mě (např. když nemá dostatečný počet aukcí a ty si dává ke mě). Ale ozvu se Vám maximálně do 48h.
V takovém případě, prosím, pište vzkaz, ať se objeví i na mém mejlu.

V případě zájmu o mé zboží, samozřejmě můžete napsat (např. o míry a dotazy ohledně stavu atd .....) - tyto dotazy neberu jako rezervaci a čekám 12 hodin na Vaší zprávu zda o zboží máte zájem. Pokud se neozvete, jako zájemce Vás ruším a zboží nabízím k dalšímu prodeji. Již Vás nebudu urgovat.

Zboží bude odesláno po přijetí platby na můj účet.. Nedoručené balíčky, které se vrátí ke mě, budou znova odeslány po přijetí nového poštovného v reálné výši na můj účet.

Na platbu čekám 5dní, pokud se s kupujícím nedohodnu jinak na základě jeho žádosti. Toto je ještě s dvou denní rezervou na odeslání peněz z jiné banky než mám já (0800). Bohužel jsou zde i "slibotechny", které mě ujišťují, že peníze obdržím...... Pokud se tak nestane do pevně stanoveného termínu, jako zájemce kupujícího ruším a píšu negativ. Zboží bude odesláno po přijetí platby, pokud ale peníze dorazí po smluveném termínu, zboží bude také odesláno po 5 nebo více dnech po obdržení peněz na můj účet.

NEREGISTROVANÝM NEODEPISUJI A AUTOMATICKY JE JAKO ZÁJEMCE RUŠÍM - ŠPATNÉ ZKUŠENOSTI!!!!!!

O poštovném NESMLOUVÁM!!!!! Zasílám pouze a jen doporučeně! Obyčejně na základě výslovné žádosti kupujícího, který na sebe bere riziko nedoručení zboží. V tomto případě peníze za zboží a poštu NEVRACÍM!

V ceně poštovného jsou i ostatní náklady, nikoli pouze poštovné zaplacené za odeslání na poště. Balné (obálky, lepenka, krabice), a benzín na poštu a zpět jsou také náklady, které musím jako prodejce zahrnout do výše "poštovného". Nikdy jsem toto nedělala, ale protože ceny se zvyšují, nemohu tyto náklady nést nadále ze svého. Děkuji za pochopení.

Hodně věcí také věnuji. Pokud chcete víc věcí z "věnuji", uvedené "ceny" nesčítám, ale rozumně vypočítám poštovné + aby něco zbylo na hračku na na čokoládu pro děti. O této částce nesmlouvám.

Pokud si vyberete něco z "věnuji" k prodeji zboží s pevnou cenou, přičítám k prodeji část "ceny" z "věnuji" - v tomto případě o částce také nesmlouvám.

POKUD NĚKDO MÁTE VÍC NEŽ 2 NEGATIVNÍ HODNOCENÍ ZA NEODEBRANÉ, NEZAPLACENÉ ZBOŽÍ - VŮBEC SE NESNAŽTE SI U MĚ COKOLI KOUPIT!!! S TAKOVÝMI KUPUJÍCÍMI NECHCI NIC MÍT SPOLEČNÉHO!!

Domluva o okamžitém odeslání je možná!!!!!

Na dobírku NEZASÍLÁM

Na Slovensko - pošta dle sazebníku ČP.

S pozdravem Karolína Š.
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.11.2013, 9:11
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu