Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Pavlína Z. (decor-um) ID 78769
mimibazar.cz/lina1978
Oblast: Hradec Králové
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 14.9.2007
Naposledy: 25.5.2021 15:47
Aktualizace: 23.3.2021 14:57
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 519
VŠECHNY FOTOGRAFIE 35
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Tyto podm. prodeje se týkají pouze malovaných dřevěných obrázků!

DECOR-UM atelier
-seznamte se, prosím, s obchodními podmínkami
-odesláním objednávky potvrzujete s těmito podmínkami souhlas a Vaše objednávka je tímto považována za závaznou.

Kontakty:
DECOR-UM atelier
Jan Zmítko
Na Švarcavě 1260
504 01 Nový Bydžov

IČO: 70178631
Nejsme plátci DPH

Odp. vedoucí:
Pavlína Zmítková

Kontakt. e-mail:
decor-um@seznam.cz
Kontakt prodejce se zákazníkem a naopak, probíhá pouze elektronickou poštou. Info o eventuální nepřítomnosti, dovolené, techn. problémech najdete vždy v albu „VZKAZY“.

Info o zboží:
Obrázky jsou malovány na dřevěnou bukovou překližku o síle 0,4cm kvalitními akryl. barvami a přelakovány bezbarvým lakem splňujícím evropskou normu pro povrchovou úpravu hraček EN 71 a vyhlášku č.38/2001 pro styk s potravinami.
Výrobky technikou „decoupage“ jsou 2x přelakovány již zmiňovaným lakem, zasazeny v dřevěném, masivním rámečku, který je upraven buď mořením /odstín tmavý dub/ nebo akryl. barvami a též přelakován.
U hodin je používán kvalitní strojek zn. QUARTZ a jsou dodávány včetně tužkové baterie.
Doplňkovým sortimentem je pak zboží jako – blahopřání a různé kreativní výrobky /malované hrnečky, pamatováčky…/.
Zboží bývá dodáno do 2-3týdnů, případně se můžeme na termínu individuálně domluvit. V předvánočním období je nutné počítat s případnou delší čekací dobou – zákazník je vždy včas informován.

Způsob platby a poštovné:
Akceptujeme pouze nákup při platbě předem převodem na účet. Z důvodu rizika nevyzvednutí zásilek, neposíláme zboží na dobírku. K celkové ceně bude vždy připočítáno poštovné odpovídající tarifům České pošty. Ceny se pohybují v rozmezí 40-100Kč – dle váhy zásilky. O konkrétní ceně poštovného budete informováni při přijetí objednávky.

Dodací termíny:
Vzhledem k tomu, že se jedná o ruční práci zhotovovanou na zakázku, není možné uvést jednotný termín dodání. Většinou ale budete mít obrázky do 2-3týdnů doma, případně se můžeme na termínu domluvit. V předvánočním období -od října do prosince- je nutné počítat s delší čekací dobou. O termínu dodání budete vždy včas informováni.

Stornování objednávky:
Pokud se zákazník rozhodne objednávku stornovat, může tak učinit nejpozději do 24hodin od jejího odeslání.

Nedostupnost objednaného zboží:
V případě nedostupnosti objednaného zboží se o dalším postupu domluvíme individuálně. V tomto případě akceptujeme odstoupení i od případně objednaného dalšího zboží a objednávku stornujeme i po uplynutí 24 hodin od jejího přijetí.

Vrácení zboží:
Ze zákona poskytujeme 14ti denní lhůtu na vrácení nepoškozeného zboží bez udání důvodu. Tuto skutečnost oznamte, prosím, prodejci na mailovou adresu včetně čísla objednávky /variabilního symbolu/ a čísla účtu pro vrácení platby. Vrácena bude celá částka vyjma poštovného.Doručovací adresa prodejce je uvedena výše. Poštovné vráceného zboží hradí zákazník. Zboží zaslané na dobírku nebude vyzvednuto!

Reklamace:
Převzatou zásilku ihned zkontrolujte! Zjistíte-li po převzetí zboží jeho poškození, sdělte tyto skutečnosti písemně na kontaktní mail prodávajícího bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 3 dnů od převzetí zboží. Reklamované zboží zasílejte na doručovací adresu spolu s kopií dokladu o prodeji a popisem vady. Uveďte, prosím, i kontakty nutné pro následné řešení reklamace (e-mail, telefon…) K reklamaci je přebíráno pouze zboží řádně zabalené, aby nedošlo při přepravě k jeho dalšímu poškození. Balíčky zasílejte doporučeně. Za jeho případnou ztrátu neneseme zodpovědnost! Poštovné reklamovaného zboží hradí zákazník. Při zaslání na dobírku nebude zásilka vyzvednuta!
-

Tyto podmínky prodeje se týkají pouze soukromého zboží ( oblečení ):

Milé maminky,

těší mne váš zájem o mé věcičky a přeji příjemné nakupování :-). Veškeré věci uváděné jako nové, jsou nenošené / některé kousky jsou ovšem už vyprané po přinesení z obchodu / .Nakupuji bez přemýšlení a pak mi to leží ve skříni :-)... Zboží na zkoušku neposílám. Zakoupené věci zpět nepřijímám - vše je detailně popsáno i nafoceno /v rámci možností/ včetně event. vad.
Věci nevyměňuji!!!
Na dobírku neposílám!
Na rezervaci a ostatních podrobnostech prodeje se jistě domluvíme individuálně :-). Pokud potřebujete cokoliv přeměřit či upřesnit - napište - ráda zodpovím.
Doufám, že budete spokojené.
S přáním pěkného dne, Pavlína

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na
vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo
až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a
pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se
nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v
obecně v obchodních podmínkách.
Podmínky byly naposledy upraveny: 2.5.2010, 11:00
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu