Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Romana K. (marko196) ID 84146
mimibazar.cz/marko196
Oblast: Litoměřice
Telefon: 605168224
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 9.10.2007
Naposledy: 17.7.2021 22:56
Aktualizace: 30.5.2020 6:54
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 2819
VŠECHNY FOTOGRAFIE 24
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé nakupující, náhledně též na stránky Mimimánie ID 381855 .....v případě výběru, vše v rámci jednoho poštovného !!!!!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminy, děkuji, že jste zavítaly do našeho albíčka a doufám, že se vám budou věci líbit a zpříjemníte si tak svou chvilku.
MOžnost osobního vyzvednutí Litoměřice + ˇUštěk a okolí .

PROSÍM NEZASÍLEJTE NÁM NABÍDKY NA VÝMĚNU!!!!!

S vyřizováním objednávek nám pomáhá sestra Renáta Šindelářová, proto se prosím nedivte, že Vám mail či vzkaz přijde občas podepsaný jejím jménem a to z důvodu mé nepřítomnosti či z časových důvodu.

ODPOVĚDNÁ OSOBA A PROVOZOVATEL BAZÁRKU:
Romana Knothová
Mírové náměstí 69,
411 45 Úštěk

R.Hrabakova@seznam.cz
(mé svobodné jméno)

Nejsem plátce DPH.

CO NABÍZÍME:
V naší nabídce je oblečení nové i nošené a to z anglického tříděného seconhandu. U použitého textilu jsou případné vady uvedeny. Berte v úvahu, že se jedná o nošené věcičky.
OZNAČENÍ LUX: Pokud je v názvu za popisem uvedena značka lux, znamená to, že se jedná o věcičky ze speciálího luxusního balení. Je to zboží pro náročnější zákazníky.

Dalším nabízeným sortimentem je OUTLET. Zboží je nové, nenošené, vyřazené z prodeje z důvodu nástupu nové kolekce. U těchto věciček většinou chybí visačky a cedulky jsou prostřižené (hlavně u značky Next). Někdy jsou cedulky zachovány - vždy uvedenov popisu.

U nového i použitéhooblečení uvádím míry, aby bylo možné porovnat a zjistit, jakou velikost budete potřebovat. Míry různých výrobců se liší. Proto prosím raději měřte.


PLATBA A ODESLÁNÍ ZBOŽÍ :
Platbu preferuju převod na účet. Pokud účet nemáte nebo je problém dostat se do banky, není problém zaslat penízky složenkou..... Snažte se , prosím, zaplatit do týdne. Pokud budete potřebovat počkat s platbou, není problém. ale opět.... musíte mi to písnout. Jsme přece jen dospělé a na všem se jde domluvit. Nerada bych psala špatné hodnocení.... tomu se snažím opravu vyhýbat!!!!!

Na dobírku nezasílám, obyčejně jen na vlastní riziko.
Balíčky odesílám následující den po připsání hotovosti, nejpozději 3 dny od doručení platby

REKLAMCE + ZÁRUKA :
- v případě skrytých vad ( flíčky, dírky které jsem omylem přehlédla. Stát se může. Věci vkládám obvykle až děti usnou a pod umělým osvětlením jsou některé vady snadno přehlédnutelné ) , vracím samozdřejmě celou částku za zboží + jedno poštovné. Bez problémů se domluvíme a domluvíme se na vrácení zboží dle § 598 občanského zákoníku
- V případě nového zboží je záruka 24 měsíců, v případě nošených věcí je záruka dle platného zákona
V případě vrácení zboží ( reklamace ) mi nejdříve pošlete věc zpět a následně já vám peníze. Balíček NIKDY neposílejte dobírkou, takový balíček nebude přijat. Posílejte vždy doporučeně!!!!!!

DOKLAD ZASÍLÁM NA VYŽÁDÁNÍ

ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY :
Zákazník má právo do 14-ti dnů odstoupit od smlouvy. V tomto případě po obdržení zboží vracím na váš účet celou částku za zboží, bez poštovného. Nakupující se zavazuje, že zásilku odešle do 7 dnů po odstoupení od smlouvy, nejdéle však do 21 dnů po přijetí zásilky.

STORNOVÁNÍ OBEJDNÁVKY:
Zákazník má právo do 24 hodin od uzavření objednávky objednávku stornovat. Nejlépe mailem.

Moc Vás prosím, jestli by jste byly tak hodné a jak Vám balíček dorazí, daly mi vědět. Ne vždy pošty fungují jak mají.....ať jsem klidná.


POŠTOVNÉ
Opět nám Česká pošta od 1.1.2017 navýšila ceny poštovného.
Ceny poštovného jsou uváděny dle platného ceníku české pošty. Váha do 100g je opravdu minimální, proto jsou ceny stanoveny od 100 g a poštovné a balné budou určeny dle konečné váhy balíku (výhra výcero aukcí, dokoupení zboží v e-shopu aj.).

do 1 kg...a do 5cm... poštovné + balné = 60 Kč
Doporučený balík do 2kg 87,- balné
Doporučený balík (geis,PPL) nad 2 kg - 95,-

Jelikož posílám v plastových obálkách, tak účtuji balné....

Neskladné a nestandardně balené zboží bude účtováno dle platného ceníku české pošty (větší rozměry balíků, neforemné aj.).
REZERVACE ZBOŽÍ :
POkud se nedomluvíme jinak, závaznou rezervaci držím tak ten týden - doba na poslání penízků.Pokud ale potřebuje přeměřit, ukázat dětem atd...., čekám s rezervací pouze 24 hodin. Pokud se mi pak neozvete, pouštím věc dál do prodeje. Samozdřejmě, pokud budete potřebovat zarezervovat na dýl, není problém, jen mi to musíte ale písnout.
Pokud si rozmyslíte koupi rezervované věci, není problém, objednávku stronuju. Jen mi to prosím písněte,ať věc zbytečně neblokuju....
Je možné nechávat si otevřené objednávky, většinou tak na těch 7 dní, po dohodě i déle......

KONTAKT + OTEVÍRACÍ DOBA :
- na netu jsem denně, téměř celý den. Objednávat můžete samozdřejmě nonstop - 24 hodin denně. Na vaše dotazy či nabídky se snaží reagovat co nejříve. Večer většinou obratem, přes den jen nakukuju ....... O víkendech se snažím aspoň přes den věnovat rodinně, takže tak pružná nejsem. Ale utrčitě se se nejpozději do 24 hodin ozvu......Pokud nebudu delší dobu přítomná ( dovolená, nemoc .... ) , dám včas do albíčka vzkaz.....


TELEFON : 605 16 82 24 - přes den kdykoliv, nejpozději tak do té 20.00 hodiny....

Ochrana sobních údajů :
Prodejce je nucen shromažďovat některé osobní údaje - vaše jméno, příjmení + adresa.
Taty údaje jsou použity jen pro vyřízení vaší objednávky a její realizaci. V žádném případě nejsou žádným jiným způsobem zpracovány....

Těším se na milé obchůdky a za ty již uzavřené moc díky
Romča a někdy Renča
Podmínky byly naposledy upraveny: 28.5.2018, 16:43
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu