Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lenka L. (LeňaL) ID 93270
mimibazar.cz/lenal
Oblast: Třebíč
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 13.11.2007
Naposledy: 28.8.2023 22:37
Aktualizace: 17.11.2020 13:45
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1319
VŠECHNY FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
U použitého zboží je stav popsán u jednotlivých inzerátů, vždy se snažím skutečnost nafotit co nejvěrněji. Jedná se o osobní prodej (po rodině) nebo naše přebytky. Pokud inzeruji i nějakou novou věc, jedná se také o naše přebytky, takže berte v úvahu, že účtenky neschovávám (někdy jsem je vůbec neměla, pokud se jednalo o nevyužitý dárek), tedy i tyto věci jsou bez záruky, pokud vám to vadí, tak, prosím, neobjednávejte, na pozdější připomínky nebudu brát zřetel, předpokládám, že si každý před nákupem přečte podmínky prodeje.
Pokud potřebujete, napište, a já cokoliv přeměřím (peníze z důvodu nesedící velikosti nevracím, proto se vždy řiďte uvedenými rozměry a velikostmi).

Stane-li se, že objevíte nějakou zásadní vadu (díru, flek apod.), která nebyla popsána nebo nafocena (může se stát, že jsem přehlédla), a zboží proto podle vás nemá z tohoto důvodu vámi zaplacenou hodnotu, očekávám, že mě kontaktujete bezprostředně po obdržení zásilky (tj. do 48 hodin) a prosím rovnou o zaslání nafocené závady, případnou reklamaci budeme spolu řešit individuálně, upozroňuji ale, že připomínky zasílané po delší době, již jako reklamaci neuznávám, myslím, že každá/ každý z nás si snad věci prohlédne a zkontroluje hned po rozbalení balíčku...

Jestliže se k věci, o kterou byste měli eventuelně zájem, chcete cokoliv zeptat, nebo si potřebujete doma poměřit, napište mi to k inzerátu (a pokud možno uveďte rovnou, do kdy mi dáte vědět, zda jste se pro koupi rozhodli nebo nikoli), v případě, že nebude předchozí domluva jiná, držím vám věc(i) 24 hodin (od té doby, co jsem odeslala vzkaz s odpovědí, nebo od vašeho vzkazu typu "přeměřím"), poté vás jako zájemce anuluji. Jinak dotaz samozřejmě není ještě považován za objednávku, tedy se k ničemu nezavazujete, pokud ale jasnou reakcí bez dotazů u jednotlivých inzerátů projevíte o zboží zájem, jedná se již o objednávku, kterou máte možnost odvolat pouze do okamžiku, než jsou vám zaslány podklady k platbě. Pokud objednáte, již s vámi "počítám", zboží je pro vás rezervované, a není tedy možné si to třeba po několika dnech rozmyslet - za to vám bude od mě uděleno negativní hodnocení za objednané,ale neodebrané zboží (zmařený obchod). Objednávku tedy vždy řádně zvažte ještě předtím, než ji učiníte.

Rezervaci držím 7 dní od zaslání podkladů k platbě (nedomluvíme-li se jinak), poté, pokud nemám připsané peníze na účtu, vracím věc(i) do prodeje a uděluji negativní hodnocení. 7denní lhůta a možnost prodloužení doby rezervace platí pro registrované uživatele s kladnými hodnoceními, s uživateli s převahou záporných hodnocení (nebo i několika zápornými hodnoceními - dle mého uvážení) vůbec neobchoduji, u neregistrovaných je doba na zaplacení zkrácena na 5 dní. U neregistrovaný za zmařený obchod sice nemám jak udělit negativní hodnocení, ale při jednání, kdy nedodrží podmínky prodeje, tj. objednávají, ale neplatí, zveřejním ve vzkazu na stránkách mimibazaru jejich jméno a emailovou adresu jako upozornění pro ostatní prodávající).

Zasílám maximálně do týdne od připsání peněz předem na účet (s výjimkou zboží na zakázku s delší dodací lhůtou stanovenou přímo u inzerátu), většinou chodím na poštu 2x týdně.

POŠTOVNÉ si účtuji podle tarifů České pošty (podle hmotnosti a rozměrů - doporučené psaní, doporučený balíček-v případě, že nelze zabalit na šířku do 5 cm, cenný balík). Vždy se snažím poslat za co nejnižší poštovné, balné účtuji pouze u objednávek do 50 Kč (a to 5 Kč). Může se vyjímečně stát, že cenu poštovného předem špatně odhadnu, v tom případě přeplatek, který by byl řádově v jednotkách korun, nevracím, naopak nedoplatek uhradím ze svého. Automaticky zasílám vždy bez doplňkových služeb, ale pokud máte zájem si nějakou připlatit, není problém, pište mi to ihned u objednávky (stejně tak, pokud chcete poslat jako balík na poštu nebo balík do ruky, kde je poštovné vyšší). Po domluvě zašlu i obyčejně, ale na vaše vlastní riziko (uveďte to při objednávce přímo u každého inzerátu, že požadujete zaslání obyčejně na vaši zodpovědnost). Na dobírku a do zahraničí neposílám.
V případě větších balíčků nabízím možnost zaslání přes zásilkovnu (lze při hmotnosti do 4 kg - poštovné 65 Kč, pokud máte o tuto možnost zájem, napište mi to do objednávky a domluvíme se).
Pozor! i když se při zasílání podkladů k platbě většinou ptám, zda souhlasí adresa, kterou uvádíte na MMB, ne pro každou zájemkyni/zájemce je samozřejmostí mi to potvrdit, a není v mých silách se každého ptát opakovaně i několikrát, proto pokud dorazí platba na účet a vy jste mi neposlali přes MMB vzkaz s jinou adresou pro doručení, balíček putuje na adresu, na kterou jsem se vás tázala.
Podmínky byly naposledy upraveny: 9.5.2019, 9:23
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu