PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Možnost dodání na zásilkovnu - 75,-kč

Vždy se snažím poslat balíček co nejlevněji, tzn. pokud to jde jako doporučenou zásilkou za cenu 75,- kč až 80,- kč dle váhy balíčku.
Větší balíky za cenu 150,-kč

Pokud je to možné, nabízím možnost zaslání obyčejnou poštou za 36,-kč (dle pravidel pošty), ale pouze na vlastní odpovědnost kupujícího.

Na dobírku nezasílám, tak mě prosím o to nežádejte.


Hodnocení kvality:

Stav: výborný - věci použité, jevící minimální nebo žádné známky nošení.

Stav: dobrý - věci jevící známky nošení nebo praní apod. , ale nemají fleky ani dírky.

Stav: zachovalý - věci které mají fleky nebo dírky, vždy je daná vada uvedená v popisu.

Umožňuji vždy vrácení zboží a to ať odůvodněné (oprávněné) či neodůvodněné. Vracím však vždy pouze cenu zboží, výši poštovného si zaúčtovávám vůči nákladům za zpětné naskladnění. O vrácení prosím informujte do 3 dnů od doručení zásilky. Zákonná lhůta pro vrácení je 14 dnů od doručení, pozdější vratky a reklamace nebudou přijímány.
Tyto vratky se týkají pouze oblečení, ostatní věci a spodní prádlo zpět z hygienických důvodů nepřijímám.

Zboží na objednávku je závazné a nelze od ní odstoupit. Prosím respektujte toto pravidlo nebo neobjednávejte.
Není možné abych věci brala zpět na sklad, jsou objednány přesně podle Vašich instrukcí a nelze je vrátit. Toto zboží není mým obchodním majetkem a je to jen možnost si přes mě něco objednat, ale není to mým obchodem.

Ochrana osobních údajů.
Společnost ing. Pavla Goridkovová, se sídlem Na Tabulovém Vrchu 1281/5, Olomouc, IČ 67300715, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

jméno, příjmení
e-mailovou adresu
telefonní číslo
adresu/sídlo
Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

Odesláním objednávky a potvrzením souhlasu s podmínkami prodávajícího, kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů.
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.6.2023, 17:31
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu