Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Romana Š. (romanka1) ID 145
mimibazar.cz/romana
Oblast: Králův Dvůr
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 28.11.2004
Naposledy: 4.3.2024 11:49
Aktualizace: 4.3.2024 11:49
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 13
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 816
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
NEMĚNÍM, JEN PRODÁVÁM, PROSÍM RESPEKTUJTE TO. DĚKUJI!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den maminky,

na našich stránkách si můžete zakoupit NOVÉ ZBOŽÍ nebo SOUKROMÝ PRODEJ po mých dětech a mé rodině.

SOUKROMÝ PRODEJ
U tohoto zboží uvádím vždy daný stav nošeného zboží, které prodávám po dětech a nás, na toto zboží se nevztahují žádné záruky, reklamace, atd. a neberu je ani nazpět, když někomu nesednou, u inzerátu jsou uvedené vždy míry, a ty si prosím přeměřte, na další dotazy ráda odpovím, prodávám nošené zboží jen v dobrém stavu, tudíž ručím, že budou v pořádku, a proto je neberu nazpět z důvodu, aby se mi tady opět neskladovaly, když je už nevyužijem,veškeré vady, či nedostatky, fleky atd. jsou v popise inzerátu zboží. NEMĚNÍM! Osobní odběr není možný z časových důvodů. Děkuji za pochopení. Cena za poštovné je dle tarifu České pošty + balné!

NOVÉ ZBOŽÍ

OBJEDNÁVKA ZBOŽÍ
Objednané zboží zákazník může stornovat do 24 hodin od objednání emailem. Zboží na objednávku nevozím, nabízím jen to co je skladem, vždy si vyčkejte na podklady k platbě které se snažím vždy co nejrychleji odeslat, balíky odesílám ihned po připsání platby na účet, v případě jiného důvodu(např.nemoci,atd.) odušlu balík nejpozději do 7 dnů.


REZERVACE,
Objednávku rezervuji 5 dní na přeposlání peněz na účet, jakmile do té doby platba nepříjde ruším rezervaci a věc dávám znovu do prodeje. Po domluvě rezervuji i déle, ale prosím, pouze tehdy máte-li vážný zájem, aby jste zbytečně neblokovali věc jiným zájemcům. Pokud si necháváte něco přeměřit, nebo chcete něco zjistit, tak prosím o odpověď do 24 hod. Tyto dotazy neberu jako objednávku, a projeví-li o zboží zájem další zákazník, tak zboží prodávám.

PLATBA,
Platbu preferuji předem převodem na účet nebo složenkou, NA DOBÍRKU NEPOSÍLÁM.

CENA,
Částka za zboží + poštovné dle tarifu české pošty + balné (dle rozměru 2,- až 3,- Kč). O cenách za zboží nesmlouvám, ceny jsou pevné! NEMĚNÍM!!!!!!

ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY (vrácení zboží):
Kupující (spotřebitel) má právo na základě ustanovení odstavce 7 § 53 zákona č. 40/1964 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů odstoupit od smlouvy do 14-ti dnů od převzetí zboží. Pokud se tak rozhodne, musí zboží poslat zpět prodávajícímu v uvedené lhůtě - předpokladem je doručení vraceného zboží prodávajícímu (určující je datum odeslání, např. datum doručení je 1.8., poslední den, kdy je nutno zboží odeslat tzn. např. podat k přepravě či osobně vrátit na sídle provozovny je 15.8.). Po obdržení vráceného zboží prodávající nejpozději do 30-ti dnů zákazníkovi vrátí zpět odpovídající částku předem dohodnutým způsobem nebo osobně na adrese prodávajícího.

V případě, že žádáte o výměnu zboží nebo vrácení peněz (viz. odst. 1), zašlete výrobek zpět bez známek používání, nepoškozený v původním obalu.!!!!!bez původního obalu nebude výměna či reklamace možná!!!!!

REKLAMAČNÍ ŘÁD
Všeobecná ustanovení: Tento reklamační řád v souladu s ustanoveními zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále také jen „občanský zákoník“) a z.č. 634/1992 Sb., zákon o ochraně spotřebitele, upravuje způsob a základní podmínky reklamace vad zboží a uplatnění nároků ze záruky uplatněna spotřebitelem. Je-li kupujícím podnikatel, pak v souladu s ustanovením z.č. 513/91 Sb., obchodní zákoník. Reklamační řád se vztahuje na reklamace vad zboží, které je v záruční době nebo se jedná o rozpor s kupní smlouvou.

ZÁRUČNÍ PODMÍNKY
Délka záruční doby se řídí platnými ustanoveními Občanského zákoníku, činí tedy 24 měsíců s výjimkami stanovenými zákonem. Záruční doba začíná běžet převzetím zboží kupujícím a prodlužuje se o dobu, po kterou byl výrobek v záruční opravně.Zboží na reklamaci musí být čisté nejlépe v původním obalu. Nevracím částku za poštovné.


VÝMĚNA ZBOŽÍ
V případě potřeby Vám nepoužité a nepoškozené zboží, po předchozí domluvě ráda vyměním nebo Vám vrátím peníze. Bude-li zboží bez zjevných známek opotřebení nebo poškození, obratem Vám zasílám peníze popřípadě vyměním zboží za jiné, které si vyberete. Náklady na poštovné, spojené s výměnou zboží, hradí zákazník dle sazebníku Č.Pošty nebo jiného dopravce.

V případě ztráty zásilky Českou poštou je zákazníkovi vracena celá částka včetně
poštovného do 30 dní od ztráty zásilky.

Provozovatel:
Romana Šmídová
Za Kostelem 413
26701 Králův Dvůr

IČ: 03726142

Děkuji a přeji krásné nakupování.
Podmínky byly naposledy upraveny: 30.7.2020, 11:09
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu