PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den,
předem děkuji za váš zájem a vítám Vás na svých aukcích.

Nabízím 100% originalní nové zboží !
Za ORIGINALITU ručím vrácením peněz!!

Prodej NOVÉHO zboží je předmětem mého podnikání v rámci živnostenského oprávnění
(IČ 87384281 Lenka Jandová, Šebelova 670c, Bílovice nad Svitavou 664 01).
Jsem plátce DPH - DIČ CZ7862303823.


Obchodní podmínky

Platbu očekávám do 7 dní. Není problém tuto dobu po domluvě prodloužit.

Prodáváme na více místech, proto dotaz na zboží neberu jako objednávku. Ta je platná až po ověření dostupnosti zboží a po vyžádání podkladů k platbě. V té chvíli předmět stahuji z prodeje a je odložen.

Potvrzenou objednávkou je uzavřen smluvní vztah mezi Vámi jako kupujícím (objednatelem) a mnou jako prodávajícím (dodavatelem). Tento smluvní vztah se řídí občanským zákoníkem ČR a je závazný pro obě strany.

Veškeré objednávky jsou tedy závazné. Podáním objednávky potvrzujete, že jste se seznámili s tímto nákupním řádem a reklamačním řádem!

Vyhrazuji si právo stornovat objednávku nebo její část a odstoupit od smlouvy, pokud se našla neodstranitelná vada!!
V těchto případech budete neprodleně o této skutečnosti informováni.

V případě, že Vás zboží nesedne, preferujeme výměnu zboží, ale pokud si nic nevyberete, samozřejmě vracíme peníze.

Balíčky odesílám následující pracovní den, po připsání platby na účet. V případě, že na balíček spěcháte, stačí zaslat potvrzení o převodu.


Vzhledem k velmi špatným zkušenostem s dobírkou, preferuji platbu na účet předem, ale po domluvě posíláme i na dobírku.

Částku za zboží + poštovné zasílejte na účet č. 1373294173/0800, jako VS uvádějte číslo aukce a pro zprávy pro příjemce svoje ID.Účet je veden u ČS na jméno Petr Komolík.
Pokud budete peníze vkládat na přepážce, není nutné uvádět VS přímo jako VS, ale stačí zadat do zprávy pro příjemce - VS a číslo aukce. VS je totiž při vkladu v hotovosti zpoplatněný.

Zboží kromě bot v krabici a velkých předmětů, odesílám v plastových obálkách.
Při zakoupení dvou kusů je poštovné samozřejmě jen jedno. Při zakoupení třech a více kusů obuvi poštovné hradím já! Pokud si vyberete tři kusy a nebude se jednat o boty, nebojte se zeptat, zda musíte poštovné hradit. Vše je o domluvě !

Pokud zboží nesedí, zašlete jej do 14 dní nazpět. Preferuji výměnu za jiné zboží, POZOR poštovné si hradíte sami! Pokud budete trvat na vrácení peněz, tak to budu respektovat. Ty převedu na Vámi zaslaný účet do 14 dnů, většinou to bývá do 7dnů.

1. Kupující, který uzavřel kupní smlouvu na dálku a zakoupil zboží u nás na Mimibazaru , má právo do 14 (čtrnácti) dnů od doručení zboží na jeho vrácení bez udání důvodu (v souladu s novým občanským zákonem § 1829 odst.1)
2. Odstoupí-li kupující od smlouvy, zašle nebo předá prodávajícímu bez zbytečného odkladu, nejpozději do 14 (čtrnácti) dnů od odstoupení od kupní smlouvy, zboží, které od něho obdržel.
3. Ustanovení § 1832 odst. 4 občanského zákoníku uvádí, že „odstoupí-li spotřebitel (kupující) od kupní smlouvy, prodávající není povinen vrátit přijaté peněžní prostředky spotřebiteli (kupujícímu) dříve, než mu spotřebitel (kupující) zboží vrátí nebo prokáže, že zboží prodejci odeslal.
4. Zboží musí být vráceno v původním stavu, neporušené, nepoužité, nenošené, neprané, včetně originálních visaček, štítků a prodejních dokladů.
5. Po vrácení zboží prodávajícímu budou kupujícímu vráceny peněžní prostředky na jím udané číslo bankovního účtu. Maximální lhůta na vrácení peněžních prostředků je 14 dnů, prodávající se však bude snažit odeslat penežní prostředky v co nejkratším možném termínu.
6. V případě, že Kupující vrací ve 14-ti denní lhůtě zboží bez původních obalů a visaček, nebude mu vrácena kupní cena za zboží v plné výši. Prodejce v tomto případě poníží kupní cenu o opotřebení. Ve 14-ti denní lhůtě nelze vrátit zboží Kupujícím použité, poškozené nebo prané.
7. Zboží je možno po předchozí dohodě vrátit i osobně.
8. Pokud Kupující odstoupí od smlouvy s Prodávajícím, vrátí Prodávající bez zbytečného odkladu, nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy byla Prodávajícímu doručena informace o odstoupení od smlouvy, všechny platby, které od Kupujícího obdržel, včetně nákladů na dodání zboží ke Kupujícímu (kromě dodatečných nákladů vzniklých v důsledku Vámi zvoleného způsobu dodání, který je jiný než nejlevnější způsob standardního dodání nabízený Prodávajícím).

Pro účely uplatnění práva odstoupit od smlouvy musíte o svém rozhodnutí odstoupit od této smlouvy informovat odesláním oznámení o odstoupení od smlouvy ve výše uvedené lhůtě 14 dnů Prodávajícího, formou jednoznačného prohlášení (např. dopisu zaslaného poštou, nebo e-mailem).
Obratem Vám zašleme potvrzení o přijetí tohoto oznámení o odstoupení od smlouvy.

Nikdy nepřebírám vrácené zboží zaslané dobírkou!!!

V ceně poštovného je zahrnuto i balné. Zasíláme jako balík do ruky nebo na poštu za zvýhodněnou cenu 109,-.

Při případné reklamaci je nutné reklamovat ihned při prvním náznaku závady a s originálním dokladem!

Zákazník bere na vědomí, že vzhledem k velkému množství různých typů monitorů s odlišným nastavením barev, se může barva nabízeného zboží na fotkách v eshopu minimálně lišit od barev zboží ve skutečnosti.

V případě dalších dotazů, nás kontaktujte, rádi zodpovíme.

Příjemný nákup přeje Lenka a Petr
Podmínky byly naposledy upraveny: 18.9.2018, 9:31
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu