Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lenka B. (lebo79) ID 224560
mimibazar.cz/lebo79
Oblast: Brno
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 3.6.2009
Naposledy: 13.1.2022 2:39
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 448
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
MILÍ NAKUPUJÍCÍ,

DĚKUJI za Váš zájem o naše věcičky... Nabízím použité a občas i zcela nové zboží (oblečení či botky pořízené s předstihem, které nám nakonec nevyšly na léto/zimu velikostně) po mých dětech či po mně samotné, sportovní potřeby (lyže, kola) i po dětech kamarádek. Všechny prodávané věcičky jsou ve výborném stavu, ve vyjímečných případech, jsou-li na zboží nějaké vady, upozorňuji na ně v popisu a jsou zdokumentovány na fotografiích (příp. si můžete vyžádat detailnější foto).
Sportovní potřeby obvykle nabízím i na jiných web bazárcích, takže je možné, že ač jste první zájemci zde, může být již daná věc zamluvena jinde a pouze jsem to na MMB nestihla připsat.

***REZERVACE A PLATBA***

Zamluvené věcičky Vám REZERVUJI po dobu 5 dní, což je zároveň i lhůta na zaplacení (nedomluvíme-li se jinak).

Dotaz na přeměření zboží či žádost o doplňující informace NEPOVAŽUJI za REZERVACI a na Vaši reakci čekám max. 24h - v případě, že se již neozvete, jako zájemce Vás anuluji a postupuji věc dalšímu zájemci, příp. vracím zpět do prodeje.

PLATBU vyžaduji PŘEDEM na můj účet (číslo účtu a pokyny k platbě Vám zašlu), po jejím připsání odesílám zboží (na poštu chodívám max. 1-2x týdně, častěji kvůli dětem a pracovnímu vytížení nestíhám) - a odeslání balíčku Vám ještě potvrdím emailem (na vyžádání mohu zaslat i podací číslo zásilky).

***POŠTOVNÉ***
Účtuji reálné dle tarifů České pošty, nechci nic navíc (žádné balné či jiné příplatky), NEŽÁDEJTE MNE PROTO PROSÍM O DALŠÍ SLEVY. Pozor, změna poštovného u balíků od 1. března 2020 !!!

DOPORUČENÉ PSANÍ: do 100 g - 60,- kč / do 500g - 62,- Kč / do 1kg - 68,- Kč / do 2kg - 74,- Kč
Maximální rozměry: 50 x 35 x 5 cm

DOPORUČENÝ BALÍČEK: do 35 cm délky - 99,- Kč / do 50 cm - 119,- Kč / do 60 cm - 129 Kč,-
Uvedené ceny se vztahují na balíky do 2 kg, jejichž součet všech 3 stran je maximálně 90 cm, dále mají tvar krychle nebo kvádru, některý z jejich rozměrů není menší než 0,8 cm, jsou zabaleny v kartonovém či jiném pevném obalu, nejsou zabaleny v obalu černé barvy.

CENNÝ BALÍK: do 35 cm délky - 129,- Kč / do 50 cm - 159,- Kč / do 100 cm - 209 Kč,-
Uvedené ceny se vztahují na balíky do 10 kg, jejichž součet všech 3 stran je maximálně 300 cm.

BALÍK DO RUKY (uvedena cena se slevou, mám se Zákaznickou kartou ČP): do 35 cm délky - 119,- Kč / do 50 cm - 149,- Kč / do 100 cm - 199 Kč,-

Na Vaše riziko je možno zaslat i OBYČEJNĚ.
OBYČEJNÉ PSANÍ: do 100g - 30 Kč, do 500 g - 34 Kč, do 1 kg - 40 Kč. Maximální rozměry: 35,3 x 25 x 2 cm !!!
OBYČEJNÝ BALÍK: do 35 cm délky - 89,- Kč / do 50 cm - 119,- Kč / do 60 cm - 169 Kč,-.

***ZÁSILKOVNA***
Nabízím rovněž možnost zaslání přes Zásilkovnu, na to ale od Vás potřebuji znát Vaši emailovou adresu, Vaše telefonní číslo a přesnou adresu Vámi zvolené zásilkovny (kde si balíček vyzvednete). Cena začíná na 65 Kč.

***OSOBNÍ ODBĚR***

Osobní odběr v Brně je po dohodě možný, několikrát do měsíce pracuji z domu (Žabovřesky), příp. mohu vzít danou věc s sebou do práce (Technologický park Královo Pole). Nicméně berte prosím na zřetel, že mé časové možnosti jsou velmi omezené.

***REKLAMACE A VÝMĚNY***

Nejsem obchodník, bez závažného důvodu zakoupené zboží neberu zpět ani neměním. Zvažte tedy svůj nákup dobře, příp. si napište o míry, doplňující informace či další fotografie. V případě, že bych na zboží přehlédla nějakou vadu, napište mi a určitě se na rozumném řešení dohodneme...

***DOTAZY***

Máte-li jakýkoliv dotaz, neváhejte se na mne obrátit.

DĚKUJI VÁM ZA VÁŠ NÁKUP, LENKA

PS. Budu velmi ráda, když mi dáte vědět, že Vám balíček v pořádku dorazil (emailem nebo do hodnocení na MMB, nechám na Vás)...
Podmínky byly naposledy upraveny: 13.4.2020, 18:36
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu