Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Martina T. (martinates) ID 82850
mimibazar.cz/martinates
Oblast: Říčany
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 4.10.2007
Naposledy: 18.4.2024 19:17 včera
Aktualizace: 17.4.2024 11:33
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 57
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 923
VŠECHNY FOTOGRAFIE 50
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Máte rádi lego? Nebo investici do této hračky zvažujete a rádi byste vyzkoušeli, zda opravdu zaujme? Ztratili jste nějaký dílek a hledáte náhradu? Chcete pořídit základní výbavu za příjemné ceny? Či oživit hraní několika neokoukanými dílky? Sbíráte historické kousky a zajímá vás vše o legu?

Pokud jste alespoň jednou odpověděli kladně, pak vítejte v mém bazaru, kde kromě jiného zboží a služeb nabízím stavebnice a díly Lego a Lego Duplo.

—————————————————————————————————————
1. OBJEDNÁVKY
—————————————————————————————————————
1.1 K prodeji je vždy to, co je zobrazeno na hlavní fotografii. Je-li od jednoho dílu na prodej více kusů, cena je vždy za jeden kus, není-li v inzerátu uvedeno jinak. Zboží objednávejte kliknutím na „Odpovědět na inzerát“ v dolní části inzerátu. Takto došlé objednávky mají při vyřizování přednost před zaslanými seznamy. Pokud na inzerát odpovědělo více zájemců, může být ještě k dispozici – zeptejte se. Je-li v nabídce více kusů, uveďte počet. Minimální hodnota objednávky není stanovena. Objednávka bude potvrzena do 48 hodin od jejího přijetí, ve stejné lhůtě budete informováni v případě, že objednané zboží není možné dodat či je možné dodat jen zčásti. Dny pracovního volna, pracovního klidu a státní svátky se do běhu lhůty nezapočítávají.

1.2 Objednávku je možné stornovat e-mailem nebo SMS do 24 hodin od jejího potvrzení.

1.3 Použité zboží může - ale nemusí - mít tyto závady: vlasové škrábance, nepatrně narušený potisk, bez lesku, spodní strany velkých hracích desek mohou být ošoupané, bílá barva u historických dílků slabě zažloutlá. Další výraznější vady - větší škrábance, nápadné změny barvy, více poškozené potisky apod. - jsou vždy uvedeny v popisu konkrétního dílku. Zboží dodávám čisté, připravené k okamžitému hraní. Většina dílků je ručně omyta teplou mýdlovou vodou.

1.4 Krabice či blistry u nových sad Lego, které byly vyrobeny před rokem 2015, mohou - ale nemusí - nést drobné stopy dlouhodobého skladování: mírně omšelé hrany, nepatrná promáčknutí v rozích, nenápadné stopy po stržených cenovkách. Výraznější poškození obalu je vždy popsáno v konkrétním inzerátu.

1.5 Pokud vás zajímá přesný stav zboží, neváhejte se zeptat. Po zodpovězení dotazu vám zboží rezeruji plných 24 hodin. Během této lhůty se můžete rozmyslet, zda zboží chcete či nikoliv. Po uplynutí rezervační lhůty se zboží vrací zpět do prodeje nebo se nabídne dalším zájemcům v pořadí.

1.6 Zboží pravidelně doplňuji. Je možné otevřít balíček, kam si můžete přidávat další zboží. Základní doba otevření balíčku je 2 týdny.


—————————————————————————————————————
2. DOPRAVA
—————————————————————————————————————


- Zásilkovna - 75 Kč, jednotná cena pro libovolnou velikost nákupu
- doručení na adresu - od 75 Kč, v závislosti na hmotnosti, rozměrech a hodnotě nákupu
- osobní převzetí Mnichovice u Říčan - 0 Kč. Pouze po úhradě předem na účet.

Zásilky do zahraničí na dotaz.

Zboží zasílám do tří pracovních dnů od připsání částky na účet.

—————————————————————————————————————
3. PLATBA
—————————————————————————————————————

Převodem na účet.


Není-li dohodnuto jinak, objednávku je nutné uhradit do pěti pracovních dnů od jejího uzavření. Zákazník souhlasí s tím, že doklad o prodeji zboží či poskytnutí služby obdrží v elektronické podobě.


—————————————————————————————————————
4. ZÁRUČNÍ LHŮTY A REKLAMACE
—————————————————————————————————————

4.1 Práva a povinnosti smluvních stran ohledně práv z vadného plnění se řídí příslušnými obecně závaznými právními předpisy (zejména ustanoveními § 1914 až 1925, § 2099 až 2117 a § 2161 až 2174 občanského zákoníku a zákonem č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, ve znění pozdějších předpisů).

4.2 Záruční lhůta u nového zboží je 24 měsíců. Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

4.3 Prodávající neodpovídá za vady vzniklé v průběhu přepravy zboží od prodávajícího ke kupujícímu. Pokud zásilka dojde se zjevně poškozeným obalem, kupující ji nepřevezme a bez zbytečného odkladu uplatní reklamaci u přepravce. Za tímto účelem jsou všechny zásilky pojištěny na cenu odpovídající hodnotě obsahu, s výjimkou zásilek, které byly na výslovné přání kupujícího odeslány s nižším či nulovým pojištěním.

4.4 Veškeré vady musí kupující u prodávajícího uplatnit bez zbytečného odkladu.

—————————————————————————————————————
5. ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY
—————————————————————————————————————
5.1 V souladu s § 1829 odst. 1 občanského zákoníku má kupující právo od kupní smlouvy odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoliv sankce do 14 dnů od převzetí plnění, s výjimkou zboží uvedeného v § 1837 občanského zákoníku.

5.2 Spotřebitel odpovídá podnikateli za snížení hodnoty zboží, které vzniklo v důsledku nakládání s tímto zbožím jinak, než je nutné s ním nakládat s ohledem na jeho povahu a vlastnosti. Kupující může zboží šetrně vyzkoušet, a to v rozsahu a podmínkách, v jakých by mu vyzkoušení bylo umožněno při nákupu téhož zboží v kamenné prodejně. V této souvislosti prodávající doporučuje kupujícímu obal zboží otevřít co nejšetrněji a společně s visačkami, průvodní dokumentací apod. jej uchovat. Nárok na úhradu škody vzniklé na zboží je prodávající oprávněn jednostranně započíst proti nároku kupujícího na vrácení kupní ceny.

5.3 V případě odstoupení od kupní smlouvy se kupní smlouva od počátku ruší. Zboží musí být prodávajícímu vráceno do čtrnácti dnů od odstoupení od smlouvy prodávajícímu. Odstoupí-li kupující od kupní smlouvy, nese kupující náklady spojené s navrácením zboží prodávajícímu.

5.4 Odstoupení od smlouvy je nutné oznámit prodávajícímu písemně, nejlépe e-mailem, a vyčkat pokynů k zaslání zpět. Prodávající nepřijme zpět zboží zaslané na dobírku. Vizitky a propagační materiály prodejce se nevrací. Zaplacená částka, případně snížená o náhradu škody vzniklé na zboží, bude na účet kupujícího vrácena do čtrnácti dnů od odstoupení. Prodávající není povinen vrátit přijaté peněžní prostředky kupujícímu dříve, než mu kupující zboží vrátí nebo prokáže, že zboží prodávajícímu odeslal.

—————————————————————————————————————
6. INFORMACE O NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI ZÁKAZNÍKŮ
—————————————————————————————————————
Cílem Informace o nakládání s osobními údaji zákazníků (dále jen „Informace“) je poskytnout úplné informace o zpracování Vašich osobních údajů v internetovém obchodu, zejména o tom, v jakém rozsahu a pro jaký účel budou Vaše osobní údaje zpracovávány, kdo bude Vaše osobní údaje zpracovávat a komu mohou být Vaše osobní údaje zpřístupněny, jakož i o Vašich právech v souvislosti se zpracováním osobních údajů dle příslušných právních předpisů. Před každým poskytnutím svých osobních údajů nebo udělením souhlasu se zpracováním osobních údajů se prosím s obsahem Informace seznamte.

6.1 Správcem osobních údajů podle čl. 4, bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „Nařízení”) je ing. Martina Tesaříková, IČ 66037051, se sídlem Šibenička 805, Mnichovice, fyzická osoba podnikající zapsaná v Živnostenském rejstříku od 11. prosince 1996, evidenční číslo ŽL 310011-32085 (dále jen: „Správce“).

6.2 Správce nemá osobu pověřence. Správce lze kontaktovat na e-mailové adrese martina.tesarikova@volny.cz.

6.3 Zpracování osobních údajů je nezbytné pro splnění kupní smlouvy (čl. 6, odst. 1, písm. b) Nařízení), pro splnění právní povinnosti, která se na Správce vztahuje (čl. 6, odst. 1, písm. c) Nařízení) a pro účely oprávněných zájmů Správce (čl. 6, odst. 1, písm. f) Nařízení). Oprávněným zájmem Správce je ochrana jeho práv vyplývajících z plnění kupní smlouvy a přímý marketing.

6.4 Správce zpracovává jen ty osobní údaje, které jste mu sami poskytli.

6.5 Osobní údaje jsou zpracovávány nanejvýš v tomto rozsahu:

- jméno a příjmení
- adresa
- e-mail
- telefon
- registrační ID uživatele z místa, ze kterého uskutečnil objednávku, jedná-li se o nákup z třetího prodejního místa mimo e-shop přímo provozovaný Správcem (Mimibazar, Aukro apod.)

6.6 Příjemci osobních údajů jsou osoby podílející se na dodání zboží, případně i na realizaci plateb (Česká pošta, Zásilkovna, DPD apod.).

6.7 Osobní údaje nebudou předávány do třetích zemí mimo EU.

6.8 Osobní údaje budou uchovávány po dobu trvání činnosti Správce v oboru Maloobchod prostřednictvím internetu, nestanoví-li zvláštní právní předpisy dobu uchování delší a/nebo nepožádal-li subjekt údajů před uplynutím této doby o jejich výmaz.

6.9 V souladu s čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení a podle § 7 odst. 3 zákona 480/2004 Sb. O některých službách informační společnosti může Správce využít získaný elektronický kontakt pro potřeby šíření obchodních sdělení týkajících se předmětu jeho činnosti. Zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout.

6.10 V souladu s Nařízením máte právo

- požadovat od Správce přístup k osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování dle čl. 15 až 21 Nařízení
- požadovat přenositelnost údajů dle čl. 20 Nařízení
- požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
- podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad na ochranu osobních údajů se sídlem Pplk. Sochora 27, Praha 7, dle čl. 15 Nařízení
- na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

6.11 Ze strany Správce nedochází k automatizovanému rozhodování ve smyslu čl. 22 Nařízení.

6.12 Správce zavedl přiměřená technická a organizační opatření k ochraně osobních údajů uchovávaných jak v elektronické, tak v listinné podobě.

6.13 Tato Informace je platná a účinná ode dne 25.5.2018.


—————————————————————————————————————
7. AUTORSKÁ PRÁVA
—————————————————————————————————————
Prodávající je ve smyslu zákona 121/2000 Sb., o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů (autorský zákon) držitelem autorských práv k fotografiím i doprovodným textům. Jejich užití bez předchozího souhlasu není přípustné.

—————————————————————————————————————
8. SOUKROMÝ PRODEJ
—————————————————————————————————————
Prodej osobních věcí se řídí přiměřeně ustanoveními obchodních podmínek, s těmito výjimkami:

a) Na nakoupené věci se nevztahuje možnost odstoupení od kupní smlouvy ve lhůtě 14 dnů bez udání důvodu.
b) Na nakoupené věci se nevztahuje záruční lhůta. Pokud věc měla vady, na které prodávající neupozornil, postupuje se podle § 1914 – 1925 občanského zákoníku..


Použité oblečení a obuv jsou běžně nošené. Věci označené k donošení mohou – ale nemusí – mít tyto vady: méně nápadné skvrny či zašívání, mírné změny barevného odstínu způsobené praním, počínající žmolky. Na větší vady je kupující upozorněn v popisu konkrétního předmětu. Velikost stanovená výrobcem je jen orientační, v případě značné odchylky je v popisu korigována. Přesné rozměry oblečení jsou v detailní fotografii. Veškeré použité fotografie jsou skutečné, nejedná se o katalogové foto.

Zvažujete nákup, chcete se ještě na něco zeptat? Nechcete nakupovat, ale potřebujete se jen poradit? Bude-li to v mých silách, ráda odpovím.

Přeji vám příjemný nákup.


Martina Tesaříková
Šibenička 805
251 64 Mnichovice
IČ 66037051
Neplátce DPH
Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 11. prosince 1996
Evidenční číslo ŽL: 310011-32085

tel. 723 993 478, po-pá 10-17 hodin
martina.tesarikova(zav)volny.cz
Podmínky byly naposledy upraveny: 17.6.2021, 19:09
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu