Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jarmila R. (AmalVik) ID 443997
mimibazar.cz/amalvik
Oblast: Ostrava
Telefon: 734 143 148
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 26.8.2012
Naposledy: 22.4.2024 18:04
Aktualizace: 22.4.2024 18:04
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 17
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1296
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Prodejce:
Lucie Patócsová

IČ: 01512234
Nejsem plátce DPH

Sídlo prodejce:
Vietnamská 1492/14, 708 00 Ostrava-Poruba

Kontaktní údaje:
Email: AmalVik@seznam.cz
Tel: 731 766 719, 734 143 148
Provozní doba: 7,00 – 19,00




Milí zákazníci,
jsem ráda, že jste nahlédli a předem moc děkuji za každou objednávku.
Prosím věnujte chviličku svého času níže uvedeným podmínkám prodeje:
************************************************************************************************
NEMĚNÍM! O CENÁCH NESMLOUVÁM, JSOU PŘIJATELNÉ.
************************************************************************************************
Naprostá většina věcí je dovozové seconhandové zboží z Anglie a Belgie - z technických důvodů věci není možné prát -jsou ošetřené chemicky z anglických třídíren - je třeba si je vyprat před použitím, věci po našich dětech jsou samozřejmě vyprané.
Budu ráda, pokud budete spokojení, když mi zanecháte své hodnocení - ráda a vždy je oplatím :o).
************************************************************************************************
VZKAZY -DOTAZY
- vyřizuji do 2 dnů, většinou dříve, pokud jste nedostali odpověď, KONTAKTUJTE MĚ ZNOVU A TO PŘES VZKAZY NA MMB - POD HODNOCENÍM VLEVO NA LIŠTĚ !!!!-maily někdy nedojdou.

PLATBA:
- platba převodem na účet.

ZPŮSOB DODÁNÍ
- objednávky posílám doporučeně prostřednictvím České pošty, ve většině případů v den připsání peněz na účet nebo následující pracovní den. Poštovné jednotné 50 Kč, balíčky nad 5 cm 80 kč - můžete si objednat libovolný počet kusů oblečení.

- v případě ztráty balíčku vámi zaplacenou částku vrátím.

- obyčejné zásilky jsou pouze na Vaše vyžádání a Vaše RIZIKO 30,-Kč

- možný osobní odběr V Ostravě - Poruba ul. Opavská, Dubina ul. J.Matuška. NUTNO PLATIT PŘEDEM PŘEVODEM NA ÚČET OD 1.3.2017!!!!!!


ZÁRUKA:
Na NOVÉ ZBOŽÍ se vztahuje 2 letá záruční doba - nové zboží je vždy označeno
u inzerátu nápisem NOVÉ ZBOŽÍ

U OBLEČKŮ POUŽITÝCH BERTE PROSÍM V POTAZ, ŽE OBLEČKY JIŽ NĚKDO NOSIL, TUDÍŽ NEJSOU NOVÉ !!!! POKUD OBLEČEK JAK NOVÝ VYPADÁ, JE TO V INZERÁTU POPSÁNO!!!!

Dále na toto zboží, jak nové tak nošené, máte 14 ti denní lhůtu na vrácení zboží bez udání důvodu. Poštovné za zpáteční cestu k nám hradí kupující!!!

Pokud budete chtít vrátit věc z jiného důvodu, než je reklamace, bez problémů ji vezmu zpět,v tomto případě ale nevracím poštovné !!! Během 14 dní od doručení zásilky máte možnost vrátit zboží zpět bez udání důvodu(nemusí být v původním obalu) penízky za zboží vrátím na Váš účet po doručení zboží, a to neprodleně.
************************************************************************************************
Zrušení objednávky a odstoupení od smlouvy – vrácení zboží do 14 dnů od převzetí:

Kupující může odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží nebo poslední části dodávky, a to bez ohledu na způsob převzetí zboží či provedení platby. Uvedená lhůta je určena k tomu, aby se kupující v přiměřeném rozsahu seznámil s povahou, vlastnostmi a funkčností zboží.

Kupující je oprávněn od smlouvy odstoupit i kdykoliv před dodáním zboží.

Odstoupení od smlouvy kupující prodávajícímu zašle nebo předá ve 14 denní lhůtě. Kupující nemusí uvádět důvod, pro který od smlouvy odstupuje. Pro usnadnění komunikace je vhodné v odstoupení uvést datum nákupu či číslo smlouvy/prodejního dokladu, bankovní spojení a zvolený způsob vrácení zboží.

Prodávající je povinen kupujícímu vrátit částku plně odpovídající ceně zboží a zaplaceným nákladům na jeho dodání do 14 dnů od odstoupení od smlouvy, a to stejným způsobem, jakým platbu od kupujícího přijal. Nabízí-li prodejce v rámci určitého způsobu dodání zboží několik možností, je povinen kupujícímu nahradit nejlevnější z nich. Nejpozději ve stejné lhůtě je kupující povinen prodávajícímu zaslat nebo předat zakoupené zboží. Zboží by mělo být vráceno prodávajícímu (ne na dobírku) kompletní, nejlépe v původním obalu, nesmí jevit známky opotřebení či poškození. Náklady vrácení zboží nese kupující.

Je-li vrácené zboží poškozeno porušením povinností kupujícího, je prodávající oprávněn vůči kupujícímu uplatnit nárok na náhradu snížení hodnoty zboží a započíst jej na vracenou částku.

Právo na odstoupení od smlouvy nelze uplatnit u smluv na dodání digitálního obsahu, nebyl-li dodán na hmotném nosiči, či u smluv o poskytování služeb, v obou případech za podmínky, že k plnění došlo s předchozím výslovným souhlasem kupujícího před uplynutím lhůty pro odstoupení od smlouvy; dále u smluv na dodávku služeb nebo zboží (vč. alkoholických nápojů), jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli prodávajícího; u smluv na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu a u smluv na zboží, které podléhá rychlé zkáze, u zboží, které bylo nenávratně smíseno s jiným zbožím, nebo vyňato z uzavřeného obalu a z hygienických důvodů je nelze vrátit; u dodávky zvukových či obrazových nahrávek nebo počítačových programů, porušil-li kupující jejich původní obal; u dodávky novin, časopisů nebo jiných periodik; u smluv o ubytování, dopravě, stravování nebo využití volného času poskytovaných v určeném termínu nebo u smluv uzavíraných na základě veřejné dražby podle zákona upravujícího veřejné dražby.
************************************************************************************************
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.7.2019, 20:18
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu