Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Simona D. (Jantje) ID 81364
mimibazar.cz/jantje
Oblast: HOLANDSKO
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 27.9.2007
Naposledy: 27.1.2024 1:10
Aktualizace: 2.1.2021 17:53
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 504
VŠECHNY FOTOGRAFIE 141
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
BLOGY 1
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky,

děkuji vám za zájem, který projevujete o naše věcičky.
Svojí objednávkou akceptujete tyto podmínky prodeje.

PLATBA
V době objednávky počítám s tím, že peníze dojdou na účet do 3. dne. Pokud požadujete dobré služby a včasné odeslání, je třeba tuto podmínku rozhodně splnit. Nezodpovídám za to, že platbu odešlete až později, např. až následující den či dva (nebo na základě domluvy se mnou i déle) a vzniknou tím zmatky, nesrovnalosti nebo si balíček na odeslání počká do dalšího termínu.

REZERVACE
Pokud mám placené členství (3, 4, 5 hvězd), rezervuji pouze 3 dny =doba na převod peněz
Pokud mám počet hvězd 0, 1, 2, je to na domluvě.
Pokud chcete zaslat balíček později a počkat s platbou, je do lhůty 3 dnů potřeba zaplatit alespoň zálohu 50 - 100Kč.

ZASLÁNÍ
Buď 1. přímo za 20 – 25 euro ze zahraničí, odeslání do týdne
Nebo 2. hromadně s dalším balíčkem (balíčky) do ČR a poté z České pošty, platíte jen poštovné uvedené v inzerátu. Zaslání cca do týdne, někdy i déle, do 1 – 1,5 měsíce – dle zájmu a mých možností, pokud nesdělím, počítejte s rychlejším dodáním.
Pokud neuvedete první možnost, počítám s druhou možností, jakožto s výhodnější pro vás. Berte prosím v úvahu, že tato možnost je naopak nákladnější pro mě a je to vstřícnost vůči kupujícímu. Na tyto věci neposkytuji žádné další slevy a neberu je zpět, v případě reklamace (funkční závady) platíte poštovné do zahraničí zpět kupující. Česká pošta požaduje pouze českou odesílací adresu, v případě záměny balíčku mě kontaktujte a nic na ní neposílejte, vrátilo by se vám zpět (pokud by to někde pošta někde nenávratně nezaložila).

VRACENÍ A REKLAMACE
Pokud neplatíte celé poštovné ze zahraničí (od 20 euro výše.), i v případě reklamace (funkční vady) je třeba zaslat na vlastní náklady zboží do zahraničí, abych si ho osobně překontrolovala. Věcičky řádně prohlížím, vady by mít neměly, a o čem vím, sděluji. Věci bez udání důvodu (nesedí, nelíbí se nakonec, jiná barva než na displeji, odstranitelná nebo drobná kosmetická vada, či jiné – čtěte dále podmínky) zpět neberu nebo nevyměňuji.
Pokud chcete mít opravdu jistotu, je možné se ještě před zakoupením domluvit, v tomto případě je ale třeba (k poštovnému) připlatit poplatek minimálně 100Kč (dle váhy a velikosti balíčku) a platbu provést řádně - do 3 dnů peníze na účtě. Věc by měla být spíše nová a se slevou 0-20 procent. V případě vrácení je potřeba zaslat balíček na vlastní náklady do zahraničí.

CHARAKTERISTIKA ZBOŽÍ
Jak již naznačují názvy Mimibazar a v úvodu mých inzerátů Bazárek, nejsem luxusní obchod. Počítám, že věci se budou nosit a že náročné maminky nenakupují ve slevách a v bazaru, ale na hlavní třídě nebo osobním převzetím. Věci popisuji podle detailů důležitých pro mě, což plně vyhovuje průměrnému kupujícímu a většině zde na MMB. Berte v úvahu, že prodej na inzerát je subjektivní záležitost a každý máme jiné nároky a vkus a také nejsem odborník. Vše dělám, jak nejlépe mohu a umím, ale s veškerými údaji počítejte raději jako s orientačními, nevztahuje se na ně reklamace – míry, barva, materiál, stav věci, atd...pokud chcete vědět něco přesně, co budu moct, zodpovím. Závažné a funkční vady udávám, miniaturní kosmetické do té míry, co jsem schopna postřehnout okem nebo co by mi vadilo. Nezodpovídám ani za později vzniklé vady či odbyté masové zpracování od výrobce (švy, nitky, knoflíky, atd...). Počítám, že kupující nebude požadovat za velkou slevu nebo nízkou cenu stejnou kvalitu a služby jako v obchodě (možnost vrácení, povinnost měření, absolutní bezchybnost, včetně té kosmetické, atd...), a že maminka bude spíše nenáročná a sama zodpovědná za to, že nákup na dálku riskla.
Zeleně označené věci Nové zboží jsou nové nenošené věci a někdy i s visačkou, ale jelikož jsou vesměs zakoupené pro nás a nakonec nevyužité, někdy již ležely ve skříni, v botníku, na věšáku nebo si je prohlížely či zkoušely děti, mohou být výjimečně třeba lehce pomačkané, ležet na nich vlas, šmouha, atd....prostě malé odstranitelné kosmetické věci, se kterými se setkáte obvykle i v kamenném obchodě ( kde si věci občas někdo zkouší nebo ohmatává) a kde si věci pořizuji i já.
Přeji vám příjemné nakupování.
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.4.2013, 1:37
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu