Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Pavla R. (pavluska08) ID 253891
mimibazar.cz/pavluska08
Oblast: Náchod
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 20.10.2009
Naposledy: 3.10.2023 7:41
Aktualizace: 3.8.2020 16:52
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 2447
VŠECHNY FOTOGRAFIE 5
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
MÝM CÍLEM NENÍ PRODAT ZA KAŽDOU CENU, ALE MÍT CO NEJVÍCE SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky,

v albíčku u mě naleznete převážně dovozové značkové oblečení z Anglie - oblečení z druhé ruky - SECONDHAND - použité, nošené oblečení. Oděvy pereme a žehlíme. Jedná se o kvalitu klasifikovanou dodavatelem jako 1. jakost, přesto pokud není uvedeno jinak, může být standartně chloupek od praní či jemný žmolíček (co jde, odstraňuji hned při zjištění sama odžmolkovačem). Označení bez vady je charakteristikou pro oblečky bez děr a flíčků. Případné vady jsou součástí popisu.
OUTLET - zboží s visačkou.
CREAM - jako nové, top stav, minimálně prací chloupek
1. jakost - nošené oblečení, prací chloupek, žmolek (či odžmolkované), potisk oblečení může být narušen, odřené zipy, knoflíky, cvočky, pratelné flíčky
2. jakost - kvalitově jako 1. jakost, ale mohou se objevit drobná zašití, přehlédnutá dirka, flíčky, které většinou žel již vyprat nejdou.

Upřednostňuji platbu předem - převodem na účet. Zasílání na dobírku pouze na vyžádání. Zboží zasílám vždy doporučeně, obyčejně pouze na vyžádání a na riziko příjemce. Úhradou dle zaslaných podkladů bere kupující na sebe případná rizika spojená s dodáním zboží či ztrátou (např. v případě odeslání jako obyčejný dopis, odeslání zboží s vyšší hodnotou, než je pojištění dle podmínek České pošty). Prodejní doklad bude vystaven na žádost zákazníka.

Zboží odesílám prostřednictvím České pošty nebo ZÁSILKOVNY po obdržení platby na účet - ODESÍLÁM 1 - 2x TÝDNĚ, většinou do 3 pracovních dnů. Jako poštovné vždy volím tu nejlevnější variantu. Částku nenavyšuji o žádné bankovní poplatky!
Při objednávce nad 2000 Kč poštovné ZDARMA. Při objednávce nad 1000 Kč poštovné přes Zásilkovnu ZDARMA. Nevztahuje se na výprodejové akce! Tam platí poštovné dle ceníku.

Dotaz na zboží nepovažuji za závaznou objednávku. Pokud moje odpověď je z Vaší strany 24 hod. bez odezvy, nabízím zboží dalšímu zájemci. Pokud si necháte otevřenou objednávku, vždy je považována za závaznou, jelikož blokujete zboží dalším zájemcům! V případě, že jste druhý či další zájemce, z časových důvodů Vás budu kontaktovat pouze tehdy, pokud se zboží uvolní a na Vás přijde řada, jinak prosím odpověď nečekejte.

V případě Vašeho zájmu, označujte, prosím, inzeráty jednotlivě! Neposílejte mi odkazy na inzerát e-mailem. Může se stát, že než se dostanu k počítači, Vámi požadovaný kus bude již v rezervaci označen jiným zájemcem a nebudu moci Vám ho slíbit.... Zároveň označený inzerát Vám přijde v kopii, kde je uveden celý popis a vyhneme se později zbytečným dohadům ohledně případných nedostatků a vad, které byly mnou již uvedeny. Je to pro Vaší i mou kontrolu :-).

Pokud si vyžádáte čas na přeměření, reagujte prosím do 24 hodin. Pak zboží nabízím automaticky a bez upozornění dalšímu zájemci.

V případě, že na vlastní žádost zákazník využívá možnosti otevřené objednávky, je také jeho povinností objednané zboží odebrat. Pokud tak neučiní, píši negativní hodnocení.

Pokud platba na účet nepřijde do 5 kalendářních dnů (od zaslání podkladů k platbě) bez udání důvodu nebo jakékoli průvodní korespondence, zájem o zboží anuluji.

Jelikož né vždy uvedená velikost odpovídá skutečnosti, přeměřuji, ve vlastním zájmu přihlédněte tedy i k měřeným rozměrům.

Oblečky fotím a vkládám večer za umělého osvětlení, proto, prosím, buďte shovívaví k případné barevné odchylce fota od skutečnosti. Fotky nijak do inzerce neupravuji!

K urychlení zpracování Vaší objednávky a odeslání balíčku, pište zároveň adresu pro doručení a info ohledně proběhnuté platby.

Prosím, aby součástí Vaší objednávky byla platná adresa pro doručení. Mrzí mě, když pak včasné odeslání selže z důvodu nedodané adresy, jejíž doplnění musím pak opětovně urgovat!
Vaše hodnocení za proběhnutý obchůdek ráda oplatím zpětně i svým.

Zpravidla na maily odpovídám obratem či do 36 hodin, výjimky typu "volno" nebo "dovolená" najdete ve vzkazech - čtěte! Pokud čekáte na odpověď, zkontrolujte si, prosím, spamy, jestli tam zprávička ode mě neskočila :-), popřípadě se nebojte znovu ozvat!

Na použité věci se nevztahuje záruční lhůta. Jedná se o oblečení a věci, které byly používané. Případné vady či nedostatky jsou vždy u inzerátu uvedeny, případně i nafoceny. Pokud by se při převzetí vyskytla jiná vada či nedostatek, který jsem přehlédla, domluvíme nápravu (sleva, vrácení zboží nebo výměna).

Během 14 dní od doručení zásilky máte možnost vrátit zboží (v původním stavu) zpět bez udání důvodu (nemusí být v původním obalu), peníze za zboží vrátím obratem na Váš účet po doručení zboží. Zboží zpět z důvodu nevyhovující velikosti není akceptováno. U všech věcí se snažím uvádět míry na případné přeměření.

Vyhrazuji si právo neuzavírat obchůdky se zákazníky, kteří z mých předchozích zkušeností byly již shledáni jako nespolehliví nebo problematičtí.

Je zakázáno kopírovat zveřejněné fotky z našeho alba!

Nově nás najdete i na facebooku "BAZÁREK U PAVLUŠKY". Přidejte se a buďte včas informováni o všech novinkách a akcích!

S PLATNOSTÍ OD 1.3.2017 PŘIJÍMÁM PLATBY ZA OBJEDNANÉ ZBOŽÍ POUZE V BEZHOTOVOSTNÍ PODOBĚ (převodem či složenkou na účet). PLATBA V HOTOVOSTI NENÍ MOŽNÁ, EET NEPROVOZUJI. Děkuji za pochopení :-).

S platností od 25.května 2018 s každou přijatou objednávkou udělujete souhlas ke zpracování Vašich osobních údajů.
Vaše osobní údaje - tzn. jméno a příjmení, adresa a u některých i telefonní číslo jsou nutné k tomu, aby byla Vaše objednávka odeslána. Zásilky zasílám přes Českou poštu a Zásilkovnu, Vaše osobní údaje tedy předávám pouze České poště či Zásilkovně . Vaše osobní údaje nejsou k žádnému jinému účelu používány.
Pokud tedy u mě objednáte, dáváte mi tím souhlas se zpracováním osobních údajů.

Provozovatel:
Pavla Ralbovská, Devět Křížů 222, 549 41 Lhota za Červeným Kostelcem
IČO: 01310755
Nejsem plátce DPH.

E-mail: bazarekupavlusky@gmail.com

Příjemný nákup!
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.6.2018, 16:48
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu