Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jana P. (Svetova-moda) ID 41295
Jana Paulusová
mimibazar.cz/Svetova-moda
Bazárek na Slovensku
Oblast: Český Krumlov
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 8.2.2007
Naposledy: 4.10.2023 11:23
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
88014959
HODNOCENÍ 928
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
♥POKUD VÁM NEPŘIJDE ODE MĚ ODPOVĚĎ DO 24 HODIN, PROSÍM PIŠTE PŘÍMO NA EMAIL: SVETOVAMODA.MMB@GMAIL.COM DĚKUJI

♥NABÍZÍM TAKÉ OBJEDNÁVKY NA DOBÍRKU PRO OVĚŘENÉ NEBO REGISTROVANÉ ZÁKAZNÍKY !! PODMÍNKOU JE POUZE ZAPLACENÍ 10% ZÁLOHY PŘEDEM. NETÝKÁ SE STÁLÝCH, MNOU OVĚŘENÝCH ZÁKAZNÍKŮ !!

100 % ORIGINALITA - garantuji, že všechno mnou prodávané zboží je originální.

Seznamte se, prosím s níže uvedenými podmínkami prodeje a Vašimi spotřebitelskými právy. Pokud jste se s nimi neseznámila, či s nimi nesouhlasíte, prosím neobjednávejte zboží. Vaše objednávka je projevem akceptace a porozumění smluvních podmínek prodejce, jak je uvedno níže:

+++++++++++++++++++++++++++++++++

PLATEBNÍ PODMÍNKY -
preferuji bankovní převod + poštovné dle sazby ČP + balné. Slovensko - platba na účet na Slovensku, v měně Eur dle aktuálního kurzu prodej CZK u Komerční Banky ke dni nákupu. Cena poštovného je do SR 9 €, záleží na množství a váze. Na dobírku do SR nezasíláme !!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++

VÝMĚNA A VRÁCENÍ ZBOŽÍ -
odstoupení od smlouvy uzavřené na dálku: pokud nejste se zbožím spokojení, nebo pokud Vám nepadne velikost - preferuji výměnu za jiné a jakékoliv zboží z mé nabídky. V souladu s Občanským zákoníkem a Směrnicí Evropského parlamentu a Rady 97/7/ES ze dne 20. května 1997 o ochraně spotřebitele máte jako spotřebitel 14 dní na odstoupení od smlouvy bez udání důvodu ode dne převzetí zboží. V této lhůtě musí být zboží doručeno zpět prodávajícímu, čisté a nepoškozené. Následně já, jako prodávají mám ze zákona právo Vám vrátit peníze do měsíce ( 30 dní ) od převzetí balíčku od Vás. Děkuji.

Export Slovenská republika: zákonná lhůta 7 pracovních dní počítané ode dne převzetí. Prosím respektujte tuto lhůtu, je Vám z naší strany garantována.

VADY ZBOŽÍ -
pokud je na zboží jakákoliv vada, hned mě prosím kontaktujte, domluvíme se na vrácení, opravě ....Na zboží se vztahuje zákonná záruka stanovená ustanoveními Občanského zákoníku a je dvouletá, pokud se nejedná o zboží již použité či s vadou, jež je spotřebiteli oznámena při koupi. V případě prodeje na Slovensko se smluvní vztahy řídí právem prodávajícího, tedy právem České republiky a českým Občanským zákoníkem.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

REZERVACE A ÚHRADA ZÁLOHY NA KUPNÍ CENU -
věci rezervuji do druhého dne pokud se nedomluvíme jinak a s připsáním peněz ( tedy připsáním zálohy na kupní cenu) na účet čekám 5 dní - pokud se nedohodneme emailem na jiném termínu.

Pokud si objednávku rozmyslíte, stornujete ji - vždy do 24 hodin na můj email.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

ODESLÁNÍ ZBOŽÍ - Vždy doporučenou poštou předáním zboží k přepravě maximálně do 2 pracovních dnů.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

VĚCI NA OBJEDNÁNÍ - REPLAY, DIESEL, NAPAPIJRI, HILFIGER.. .....( DODÁNÍ MAX. 7-10 DNÍ ) :
Zaručuji 100% originalitu všech věcí !! Jedná se pouze o originální, legálně nabyté zboží.
Poštovné je v rozmezí 80 - 100 KČ ( nezáleží na počtu kusů ).

Zboží je dodáváno ze zahraničí v době 7-10 dnů, vždy Vás o době dodání informuji.

Pokud se stane, že Vámi objednané zboží není nebo je jakýkoliv problém s dodáním, vždy Vás budu informovat, jaký zvolíme další postup ( buď se objednávka protáhne nebo ji vystornuji ). Vše po domluvě s Vámi.

Zboží objednávám až po přijetí platby z Vaší strany
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vrácení je možné dle českých zákonů do 14 dnů od jeho převzetí. Vrátit bez udání důvodu lze i nové zboží, které již nemá původní obal, bylo použito nebo třeba nemá visačky. Pak Vám bude strhnuta část ceny za použití výrobku.


Nicméně zboží je nakupováno ze zahraničí ( Itálie, Německo, Anglie ), kde včetně poštovních přeprav je nutno dodržet termíny vrácení či výměny zboží.

Takže Vás prosím, pokud Vám zboží nesedne nebo se nelíbí, pošlete mně je IHNED zpět . Ať stihnu zboží v termínu do zahraničí vrátit a je možno i nadále Vás jako zákazníka obsloužit. Předem děkuji za tuto laskavou součinnost, která nám všem ulehčí práci. Vaše práva spotřebitele na odstoupení od smlouvy či uplatnění vad nejsou dotčena.

Mailem se případně domluvíme na výměně za jinou velikost, na výměně za jiný druh zboží a nebo na vrácení peněz, které Vám budou poukázány dle platných zákonů, popřípadě po naší domluvě jinak . Děkuji
Záruka na zboží je 24 měsíců.
Také na použité zboží se vztahuje záruka dle platných zákonů.


ADRESA - SÍDLO SPOLEČNOSTI:

Paulusová Jana (jednatel)
Staré Dobrkovice 69
38101 Český Krumlov

Na emaily odpovídám několikrát denně o víkendu ve večerních hodinách. Pokud nedostanete odpověď do 24 hod. , kontaktujte mě přímo na mail.
♥KONTAKTUJTE MĚ♥ SVETOVAMODA.MMB@GMAIL.COM

Věřím,že budete spokojeni . Ke každému zákazníkovi mám individuální přístup a snažím se mu popř. poradit a pomoci s výběrem, velikostí daného zboží.



Jana Paulusová
Podmínky byly naposledy upraveny: 18.2.2018, 15:33
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu