Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Sylva P. (Jasmiin) ID 106144
mimibazar.cz/Jasmiin
Oblast: Zlín
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 20.1.2008
Naposledy: 5.1.2024 7:45
Aktualizace: 5.1.2024 7:45
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 33
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1869
VŠECHNY FOTOGRAFIE 204
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
76601773 IČ. Na dotazy o objednávky odpovídám ve všední dny ve večerních hodinách do 20.h.. Věci neměním. Balíčky z časových důvodů odesílám 2 x týdně.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky,
na platbu čekám nejvýše 5. dní, pokud se nedomluvíme jinak. Pokud máte dotaz na věc, čekám 24 . hodin, nejdéle od doby kdy Vám odpovím, a je-li na věc další zájemce, uvolňuji věc další zájemkyni bez předchozího upozornění, pokud do 24. hodin neodpovíte. Také když žádáte , že si chcete věci přeměřit, dávám 24 hodin na přeměření, po-té věc uvolňuji.Pokud do 24. hodin nedoplníte adresu, v případě že není automaticky u poptávky, po 24. hodinách taktéž věc uvolňuji k dalšímu prodeji. Po nazaplacení do 7. dní uděluji negativní komentář, jelikož se běžně stává, že jsem čekala maminkám i 14. dní a platba ani odpověď žádná..., nebo výmluvy tipu sestra mně přivezla stejné věci ze zahraničí , mám nečekané finanční výdaje apod - a to po 14. dnech ! Splatnost je 5. dní - nikoli pracovních, ale kalendářních.

Pokud u mne máte rezervaci, s tím že zaplatíte později , já Vám zboží rezervuji a Vy následně zboží v nasmlouvaný termín neuhradíte , nebo od objednávky upustíte během rezervace, uděluji negativ .

Že jste první zájemce, neznamená bohužel automaticky že je zboží Vaše, respektuji právo prvního zájemce, ale některé maminky mají zboží zamluveno i smluvně , tzn. že si věc zamluvily , aniž by bylo na věc odpovězeno jako první zájemce - bohužel i to se stává.



Storno nezávazné objednávky je možné do 24. hodin od objednání.

Jinak je možné semnou cokoliv vykomunikovat, jsem maminkou 3. dětí a do 24. hodin od dotazu bych měla každému odpovědět. Pokud ne, kontaktujte mne ! Může se stát že se mail zatoulal, nebo onemocním já nebo mé děti, nebo jsem nucena někam odjet a nemohu hned reagovat.

Odpovědi po několika dnech, kdy Vám píši upomínku ohledně neuhrazené platby tipu - nepřišly mně podklady apod... neberu. Pokud Vám nepořijdou podklady k platbě DO 24. HODIN a jste první zájemce, prosím kontaktujte mně. První si prosím prohlédněte i spamy, kde často vzkazy na MMB spadají.

V poštovném mám zahrnuto i balné a navíc cestu na poštu ani neúčtuji , mám to tam i zpět 15 km !+ zboží balím ještě do streč. folie + obálky kupuji tady na MMB, Rozdílné poštovné ani nevracím, ani Vy nedoplácíte, pokud platím za poštovné více, než je uvedeno u inzerátu. Většinou při koupi více věcí poštovné doplácím a nenárokuji uplatnění doplatku , ani pokud paní u přepážky na poště vezme balíček jako doporučený dopis namísto balíčku, poštovné nevracím - taktéž platí naopak, ani Vy poštovné nedoplácíte, pokud je balíček přijat jako nadrozměrný nad doporučený dopis , je - li u inzerátu poštovné za pouze doporučený dopis ,,, každá slečna na poště přijímá zásilky po svém..

PROSÍM NEŽÁDEJTE MNĚ O NAFOCENÍ VĚCÍ NA MNE, NEBO MÝCH DĚTECH !!!. Věci prodávám tak, jak jsou nafoceny na mých stránkách, na sobě ani dětech na požádání nefotím.

POKUD SE JEDNÁ O SOUKROMÝ PRODEJ !!!!!!!!!!!!!! PO MNĚ, MANŽELOVI,DĚTECH...., NEVZTAHUJE SE NA ZBOŽÍ LHŮTA NA VRÁCENÍ ZBOŽÍ, Z DŮVODU SOUKROMÉHO PRODEJE, JE TO NEKOMERČNÍ PRODEJ Z NAŠICH ŠATNÍKŮ, HODNĚ JSME VĚCIČKY KUPOVALI STEJNĚ JAKO VY TADY NA MMB A POKUD NÁM NEPASUJÍ, ZASE NABÍDNEME DÁLE TAK , JAK JSME NAKOUPILI A VRÁCENÍ ZBOŽÍ NENÍ MOŽNÉ - MY HO TAKÉ NEVRACÍME,ANI TO VĚTŠINA MAMINEK NEUMOŽŇUJE.

Odběr zboží - upřednostňuji zaslání zboží poštou, nikoli osobní odběr z časových důvodů..

MRKNĚTE NA ID 352673, BRÁŠKA TAM MÁ MOC PĚKNÉ ZNAČKOVÉ VĚCI ZE SVÉHO ŠATNÍKU. VŠE BY BYLO ZA JEDNO POŠTOVNÉ.

DĚKUJI VŠEM ZA PŘEČTENÍ TĚCHTO ŘÁDKŮ - POKUD U NÁS NAKOUPÍTE, ZNAMENÁ TO, ŽE JSTE SE OBEZNÁMILI S PODMÍNKAMI PRODEJE.


DĚKUJI ... přeji hezký den .
Podmínky byly naposledy upraveny: 9.1.2018, 22:41
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu