PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Tyto obchodní podmínky se vztahují na uzavírání kupních smluv mezi prodávajícím (dodavatel) a zákazníkem (odběratel) a jsou závazné pro obě strany.

V okamžiku potvrzení objednávky ze strany prodávajícího se na zákazníka vztahují obchodní podmínky Katalogu her.

Veškeré právní vztahy mezi prodávajícím a kupujícím, které nejsou upraveny těmito obchodními podmínkami, se řídí příslušnými ustanoveními Zákona č. 40/1964 Sb., Občanský zákoník, jakož i předpisy souvisejícími.

Tyto obchodní podmínky jsou platné od 1. února 2018.

Prodávající (dodavatel):

Bc. Miloslav Žán, Horymírova 592, Rokycany 337 01
IČ: 76086798, nejsme plátci DPH
Číslo účtu: 2900087403/2010 (Fio banka, a.s.)

Zákazník (spotřebitel):

Fyzická nebo právnická osoba, která uskuteční objednávku zboží z nabídky našeho bazárku na www.mimibazar.cz za jiným účelem než pro podnikání s tímto zbožím.

Způsoby dodání a plateb:

1. Českou poštou doporučeně na dobírku (platíte při převzetí zboží): dle ceníku ČP, s.p.
2. Českou poštou doporučeně (platíte předem převodem na účet): dle ceníku ČP, s.p.
3. U lehčích zásilek (např. jednotlivá kvarteta, pexesa) účtujeme paušálně 69,- Kč za zaslání doporučeně a 34,- Kč za zaslání obyčejně.
4. Českou poštou Balíkem na poštu: dle ceníku ČP, s.p. a Balíkem do ruky: dle ceníku ČP, s.p. (platí při platbě předem převodem na účet, při dobírce o 61,- Kč více).
5. U objednávek nad 3000,- Kč je poštovné zdarma.
6. V případě uvedení ceny poštovného a balného přímo u jednotlivého zboží, tak neplatí výše uvedené body 1.- 4. Cena je uvedena ve formátu 00 Kč / 00 Kč (doporučeně s platbou předem / na dobírku).
7. Na Slovensko zasíláme přes Zásilkovnu, cena 99,- Kč, případná dobírka plus 50,- Kč.

Vámi objednané zboží zasíláme obvykle do 5 pracovních dnů od závazného potvrzení objednávky (nebo od připsání peněz na účet) a to dle jeho dostupnosti a našich provozních možností. V případě problémů s dodávkou vás včas informujeme o prodloužení dodací lhůty.

Ochrana osobních dat:

Prodávající eviduje osobní údaje kupujících, které byly uvedeny při objednávce (jméno, adresu, telefon a e-mail). Tyto údaje slouží především pro usnadnění objednávek zákazníků v budoucnu. Prodávající se zavazuje nepředávat tyto údaje třetím osobám.

Informace od kupujícího jsou uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. a ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Informační memorandum

Vážení zákazníci, v souladu s obecným nařízením 2016/679 pocházející od Evropského parlamentu a Rady EU tzv. GDPR (General Data Protection Regulation) o ochraně osobních údajů schváleným v dubnu 2016 s účinností od 25. května 2018, Vás chci informovat o zabezpečení a ochraně Vašich osobních údajů, které zpracovávám v souvislosti s návštěvou webových stránek Bc. Miloslava Žána

Zpracování osobních údajů: Za účelem vyřízení a odeslání objednávky zpracovávám tyto osobní údaje: jméno a příjmení, e-mail, tel. kontakt, ulice a čp., město, PSČ, doručovací adresa, IČ, DIČ. Pro zpracování osobních údajů v souvislosti s vyřízením objednávky (smlouvy) se nevyžaduje souhlas osoby. Bc. Miloslav Žán bude výše uvedené osobní údaje zákazníků zpracovávat po dobu 5 let od uzavření příslušné objednávky - kupní smlouvy.

Za účelem vyřízení a odeslání objednávky přes registraci a zřízení osobního účtu zákazníka zpracovávám tyto osobní údaje: jméno a příjmení, e-mail, tel. kontakt, ulice a čp., město, PSČ, doručovací adresa, IČ, DIČ. Registrace a zřízení osobního účtu zákazníka slouží pro rychlejší a pohodlnější nákup na e-shopu Bc. Miloslava Žána. Souhlas k vytvoření registrace a osobního účtu na www.mimibazar.cz/babymilk je dobrovolný a máte právo souhlas kdykoliv odvolat formou písemné informace zaslané na adresu správce nebo na e-mailovou adresu katalogher@gmail.com. V případě nesouhlasu budou Váš osobní účet a registrace s veškerými údaji vymazány.

V souvislostí s vyřizováním podnětů, dotazů a reklamací: Bc. Miloslav Žán zpracovává osobní údaje zákazníků poskytnuté v souvislosti s vyřízením různých dotazů a požadavků. Tyto poskytnuté osobní údaje se budou zpracovávat pouze v nezbytném rozsahu a jen do doby vyřízení daného dotazu nebo požadavku. Pro zpracování osobních údajů v souvislosti s uplatněním reklamace výrobku se nevyžaduje souhlas osoby uplatňující reklamaci. Právním základem pro toto zpracování osobních údajů je plnění smluvních a zákonných povinností Bc. Miloslava Žána.

Za účelem rozesílání obchodních nabídek zpracovávám tyto osobní údaje: e-mailovou adresu, přehled e-mailů, které jsme vám zaslali, údaje o tom, jakým způsobem jste nám poskytli souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů a kdy jste jej odvolali. Udělení souhlasu je dobrovolné a může být kdykoli odvolané. I v případě souhlasu máte možnost v rámci každého e-mailu okamžitého zrušení zasílání nabídek a vyřazení e-mailové adresy z databáze. Zasílání nabídek a zpracovávání osobních údajů budou do doby odvolání uděleného souhlasu.

Komu budu Vaše údaje předávat? Osobní údaje Bc. Miloslav Žán zpracovává sám, v případě, kdy je objednané zboží na základě žádosti zákazníka doručováno na adresu uvedenou v objednávce, předává je zaměstnancům Českéí pošty. K Vašim osobním údajům mohou získat přístup v určitém rozsahu zpracovatel účetnictví:
xxx

Děti mladší 13 let mohou nakupovat pouze se souhlasem svého zákonného zástupce.
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.2.2021, 1:55
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu