Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Gabriela R. (princeoliver) ID 10994
mimibazar.cz/princeoliver
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 21.2.2006
Naposledy: 7.4.2024 8:34
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
71365303
DIČ CZ7551290868
HODNOCENÍ 543
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dopravu lze objednat buď přez Českou poštu nebo PPL
Platba předem na účet :

- Platba převodem do hodnoty zboží 500 Kč - poštovné 65 Kč - dopravce Česká Pošta
- Platba převodem hodnota zboží 1 Kč a výše -99Kč - dopravce PPL
- Platba převodem hodnota zboží vyšší než 500Kč - 109 Kč dopravce Česká Pošta

Platba dobírkou

- Platba dobírkou - poštovné činí 139 Kč- dopravce Česká Pošta
. - Platba dobírkou - poštovné činí 124 Kč - dopravce PPL

- Při nákupu nad 3500 Kč poštvovné zdarma- dopravce PPL či Česká pošta


Objednávka zboží

Zboží lze objednat formou e-mailu body@princeoliver.cz v kteroukoliv denní i noční hodinu, nebo telefonicky tel. 777 117 229 od 9-17 hod každý všední den.
Na výše uvedených kontaktech lze i klást dotazy ohledně zboží, dodávky zboží aj. Stornovat objednávku zákazník může jak telefonicky na tel. 777 117 229 nebo mailem na mailu body@princeoliver.cz do 3 dnů od zaslání objednávky.

Doba dodání
Zboží se odesílá od 1 pracovních dnů do 5 dnů od data obdržení objednávky. V případě, že nebude možno dodržet danou dodací lhůtu, bude zákazník okamžitě o tom informován a záleží na zákazníkovi, zda bude na objednávce dále trvat. Pokud ano dohodne se na dalším postupu v daném obchodním případě, a to k úplné spokojenosti zákazníka. Naší snahou je ovšem co nejdříve objednávky vyřídit a odeslat. Pokud zboží již nebude skladem bude o tom zákazník neprodleně informován. Pokud bude již zboží zaplaceno, bude mu částka vrácena zpět na účet a to neprodleně.

Reklamační řád
Zákazník je povinen před převzetím zboží od dopravce ( pošta) zkontrolovat, zda zásilka nenese známky poškození způsobeného při přepravě. Pokud ano, pak je povinen dále zkontrolovat jestli opravdu došlo k poškození zboží v zásilce.O případném poškození zboží během přepravy je zákazník povinen neprodleně informovat jak přepravce ( poštu), tak i prodávajícího. Záruční doba na poskytované zboží je 24 měsíců a začíná běžet dnem převzetí zboží zákazníkem.

V případě reklamace se postupuje následovně:
Zákazník vždy reklamaci podává písemně budˇ na adresu společnosti či e-mailem.
Popis reklamace musí obsahovat:
označení reklamovaného zboží
důvod reklamace
datum nákupu
Zákazník je povinen spolu s vadným výrobkem dodat záruční list, fakturu či doklad o zaplacení (paragon). Dále reklamovaná věc musí být zaslána k reklamaci včetně původního příslušenství.
Zákazník není povinen zpět posílat zboží v originálním balení, ale musí zboží poslat zabalené tak aby bylo vhodné k přepravě.

Zákazník má právo §598 občanského zákoníku na úhradu nutných nákladů, které mu vznikly v souvislosti s uplatněním reklamace ( obvykle poštovné)
Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady. Záruka se nevztahuje na vadu způsobené běžným opotřebením, nesprávným použitím výrobku, nesprávnou manipulací a skladováním. V případě oprávněné reklamace bude zboží vyměněno kus za kus, či vráceny peníze na adresu či bankovní účet zákazníka.

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě provozovaném společností Gabriela Rozumová,.Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího, kterým je společnost Gabriela Rozumová, se sídlem Masarykovo nám.59 Mnichovice IČ: 71365303 a zákazníkem - spotřebitelem. Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Vztahy neupravené obchodními podmínkami se řídí občanským zákoníkem (č. 40/1964 Sb.) a zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.), ve znění novel.

Prodej na dálku a právo odstoupit od smlouvy
U zboží zakoupeného prostřednictvím prostředků komunikace na dálku (eshop princeoliver.cz, babycool.cz) má zákázník - spotřebitel právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí plnění. Zboží by mělo být nepoškozené, nenošené, v originálním obalu s neodstřiženými cedulkami a s veškerou dokumentaci (včetně dokladu o koupi). Jestliže bude vrácené zboží vykazovat známky použití či nebude kompletní (visačky, původní obal a pod.), budeme vůči zákazníkovi uplatňovat nárok na náhradu chybějící hodnoty zboží v penězích.Při takovémto odstoupení od smlouvy musí prodávající obdržet zboží nejpozději 14. den od převzetí plnění kupujícím, tzn. že nestačí zboží 14. den od převzetí plnění pouze odeslat. Peníze budou odeslány v co nejkratší lhůtě po obdržení zásilky, maximálně do 14 dnů.
Kupující je povinen informovat prodávajícího o odstoupení od smlouvy neprodleně emailem na adrese body@princeoliver.cz. Zboží zašle kupující doporučeně a pojištěné na adresu provozovny Gabriela Rozumová, Masarykovo nám. 59 , 251 64 Mnichovice. Neposílejte zboží na dobírku – takto poslané zboží nebude převzato.
Objednáváte-li jako soukromá osoba, máte v souladu s § 53 odst. 7 občanského zákoníku možnost odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží bez udání důvodu.
Vrátit bez udání důvodu lze i nové zboží, které již nemá původní obal, bylo použito nebo třeba nemá visačky. Pak si vyhrazujeme právo jako prodejci, ponížit adekvátně vracenou částku o opotřebení výrobku.

Spotřebitel (kupující) může svůj spor vzniklý ze vztahu mezi spotřebitelem a podnikatelem řešit pomocí Mimosoudního řešení spotřebitelských sporů znamená, že spotřebitel je oprávněn se se svými nároky vůči podnikateli namísto obecného soudu obrátit na nestranný orgán, kterým je především Česká obchodní inspekce www.coi.cz

Provozovatel:
Gabriela Rozumová
Masarykovo nám,59
Mnichovice 251 64
IČO: 71365303
DIČ: CZ75512900868

www.princeoliver.cz

Kontaktní osoby : Anna Havlíčková, Gabriela Rozumová
mai. body@princeoliver.cz
tel: 777 117 229
tel: 724 553 845
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.3.2016, 22:28
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu