Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Zuzana Mrhálková (Zuzkamr) ID 379368
mimibazar.cz/zuzkamr
Oblast: Neratovice
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 17.7.2011
Naposledy: 15.10.2023 15:59
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
87359952
HODNOCENÍ 763
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
BLOGY 1
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Obchodní podmínky pro prodej zboží prostřednictvím prodejního serveru Mimibazar.cz a on-line obchodu umístěných na internetové adrese https://www.mimibazar.cz a https://www.uskrkny.cz. a kamenné prodejny Aktovky-batohy v Neratovicích, která je současně odběrným místem internetového obchodu U škrkny.cz.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Provozovatel obchodu:
DiS. Zuzana Mrhálková - jsem rovněž zodpovědná za provoz obchodu
IČ 87359952
nejsem plátce DPH

Sídlo firmy:
Na Skalkách 950
277 11 Neratovice

Místo podnikání:
Aktovky, batohy, tašky
Vojtěšská 1219 (vchod z ul. 28.října, budova ZUŠ)
277 11 Neratovice

Kontaktní email: uskrkny@gmail.com (denně 10,00-24,00)
mobil: +420775687918 (denně 10,00-20,00)



♦ Práva a povinnosti

A.Prodávající - práva a povinnosti

Prodávající se zavazuje, že bude kupujícím dodávat:
- Pouze to zboží, které si kupující objednal prostřednictvím internetového obchodu xxlvenuse.cz . Zboží, které je v souladu s normami a předpisy platnými na území ČR
- Prodejní daňový doklad - každá zásilka vedle objednaného zboží obsahuje také daňový doklad o zaplacení .Dále se prodávající zavazuje, že:
- Bude komunikovat s kupujícím o jeho objednávce, tj. bude ho informovat elektronickou poštou o přijetí objednávky, její expedici a přijaté platbě za zboží.
- V případě nemožnosti plnění dodacích lhůt stanovených v internetovém obchodu xxlvenuse.cz bude o tomto stavu kupujícího včas informovat a konzultovat s ním další postup.
- Bude před potvrzením objednávky uveřejňovat pravdivé a konečné ceny, které kupující zaplatí za zboží a ceny za dopravu .

Prodávající prezentuje výrobky v maximálně možné reálné podobě , ale dovoluje si upozornit na možné drobné zkreslení barev způsobené digitalizací obrazu.

Internetový obchod se zavazuje, že osobní údaje zákazníků budou použity pouze za účelem vyřízení objednávek a informování zákazníků o novinkách a změnách e-shopu, budou chráněny dostupnými prostředky před zneužitím a nebudou poskytnuty žádným jiným osobám. Toto ustanovení platí i po ukončení činnosti

B. Kupující - práva a povinnosti
- Kupující je povinen uvést správnou a úplnou poštovní adresu, na kterou má být objednané zboží odesláno.
- Kupující je povinen odebrat objednané zboží a zaplatit celkovou cenu. S celkovou cenou je kupující srozuměn při vyplňování objednávky ještě před jejím závazným potvrzením.

- ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY BEZ UDÁNÍ DŮVODU: občanský zákoník umožňuje nakupujícímu během 14 dnů od obdržení zboží toto bez udání důvodu vrátit - zboží však musí být odesláno na kontaktní adresu a to doporučeně, v původním obalu, kompletní a nepoškozené tzn. nenošené, neprané, nezničené neodborným a necitlivým zacházením.

Zboží nelze vracet na dobírku, jakékoliv takto vrácené zboží nebude prodejce přijímat.

V případě odstoupení od kupní smlouvy a vrácení zboží zpět, si vyhrazujeme právo odečíst si z celkové částky náklady na dopravu, pokud tato byla zdarma nebo rozdíl mezi skutečným a účtovaným poštovným. V případě, že k zakoupenému produktu dostanete dárak zdarma, který ale už s vráceným produktem rovněž nevrátíte, bude Vám odečtena prodejní hodnota tohoto dárku, která je uvedena na našich webových stránkách.



Podmínky pro uplatnění reklamace najdete v oddílu reklamace.



♦ Platba předem na účet

Viz. Platba a doprava

Zákazník zaplatí cenu za objednané zboží + poštovné na účet : 2613590153/0800 a to nejpozději do 10-ti pracovních dnů od ukončení objednávky. Pokud nebudou peníze připsány na účet v této lhůtě, objednávka je automaticky zrušena.

Po obdržení platby za zboží, bude toto obratem odesláno na uvedenou adresu.

Možnost uplatnění již zaplacené částky jako dobropis pro nákup jiného zboží u stávajícího klienta./ Po splnění všech podmínek vrácení zboží , viz . oddíl reklamace.



♦ ZÁRUKA NOVÉHO ZBOŽÍ:

Na prodávané zboží je poskytována záruční doba 24 měsíců pro spotřebitele dle Občanského zákoníku nebo minimálně 6 měsíců dle Obchodního zákoníku.
(Záruka se nevztahuje na zboží, u kterého vypršela dnem uplatnění reklamace záruční doba. Dále také na opotřebení zboží způsobené jejím obvyklým užíváním. Za vadu nelze považovat změnu materiálu úměrnou délce užívání ani závady způsobené nesprávnou údržbou a používáním atd.).



♦ Reklamace

Pokud není stanoveno jinak je standardní záruční doba v případě nového zboží 24 měsíců.
U nového zboží trvá vyřízení reklamace do 30 dnů. Reklamace se řídí všeobecnými ustanoveními dle daných a platných zákonů ČR. Postup při reklamaci zboží řeší reklamační řád.

Postup: Vrácené zboží musí být odesláno na níže uvedenou adresu prodejce, v původním obalu, kompletní a nepoškozené . Nemá-li již k dispozici originální obal, pořídí na vlastní náklady obal zabraňujícím poškození zboží.

Při splnění těchto podmínek bude nakupujícímu vrácena finanční částka do 15 dnů od obdržení vráceného zboží. Při nesplnění některé z výše uvedených podmínek nebude v souladu s uvedeným zákonem akceptováno odstoupení od spotřebitelské smlouvy a zboží bude vráceno na náklady odesílajícího zpět.


Vracené zboží zašlete na adresu pro reklamace s přiloženými údaji o reklamaci. Tedy číslo faktury a seznam reklamovaného zboží (pro co nejrychlejší vyřízení doporučujeme kopii dokladu s označenou reklamovanou položkou) a způsob reklamace - výměna, vrácení zboží v zákonné lhůtě, reklamace vady.

Vracíte-li zboží vždy připojte i informaci pro zaslání peněz. Částku Vám můžeme poslat na účet .

Prodávající neručí za zboží, kdy došlo k poškození obalu přepravcem.

Při předání je kupující povinen překontrolovat stav zásilky (porušení krabice, neporušenost pásky) a odmítnout převzetí neúplné nebo poškozené zásilky.

Neúplnou nebo poškozenou zásilku je nutno neprodleně oznámit prodávajícímu, sepsat s dopravcem škodní protokol a tento do 24 hodin zaslat e-mailem prodávajícímu. Pokud je převzetí zásilky kupujícím od dopravce stvrzeno podpisem v dokladech dopravce, na dodatečné reklamace neúplnosti nebo poškození zásilky není žádný nárok. V případě že částka nákupu bude, vlivem storna nebo dobropisu apod., nižší než je výše pro poštovné zdarma je provozovatel oprávněn poštovné účtovat dle ceníku nebo skutečných nákladů.

Adresa pro vrácení zboží :

Zuzana Mrhálková
Na Skalkách 950
277 11 Neratovice


Peníze nelze vracet dobírkou.



♦ VRÁCENÍ ZBOŽÍ:

Bez udání důvodu je možné do 14 dnů od převzetí zásilky. Pokud je zboží v původním obalu a nepoužívané, vracím na Váš účet částku za zboží (bez poštovného). Pokud je zboží již bez původního obalu, bylo použito nebo třeba nemá visačky. V tuto chvíli si dovoluji vrácenou částku za zboží ponížit o opotřebení výrobku + ponížit o náklady na poštovné. Platba bude uskutečněna do 30 dní od převzetí zásilky, dle občanského zákoníku. Balíčky posílejte prosím doporučeně.



♦ MIMOSOUDNÍ ŘEŠENÍ SPORŮ

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je:
Česká obchodní inspekce
Ústřední inspektorát – oddělení ADR
Štěpánská 15
120 00 Praha 2
Email:adr@coi.cz
Web: adr.coi.cz



♦ OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

Internetová prodejna U škrkny.cz a kamenná prodejna Aktovky-batohy shromažďuje osobní údaje jako je jméno, e-mailová adresa, fakturační údaje pouze pro potřeby vyřízení objednávek. Bez předchozího souhlasu zákazníka nebudou údaje použity k reklamě.

Registrovaní zákazníci mohou kdykoliv své údaje měnit v osobním profilu "můj účet", kdykoliv také mohou kdykoliv svůj účet zrušit.


Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, IČO (identifikační číslo), DIČ (daňové identifikační číslo), adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení prodávajícímu.

Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

Osobní údaje budou zpracovávány pro splnění povinnosti archivace daňových dokladů a po dobu stejné činnosti podnikání firmy. Budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

Kupující prohlašuje,že byl poučen o tom, že souhlas se zpracováním osobních údajů může ve vztahu k prodávajícímu odvolat písemným oznámením doručeným na adresu prodávajícího.

V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:
Požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení, požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav

Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat.

Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.


Děkuji, že jste dočetli až sem...
a přeji příjemné nakupování
Podmínky byly naposledy upraveny: 27.5.2018, 15:14
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu