Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lucie Rybářová (Lucka Rybka) ID 54111
Ing. David Rybář
mimibazar.cz/luckarybka
Bazárek na Slovensku
Oblast: Mělník
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 21.4.2007
Naposledy: 9.12.2023 9:25
Aktualizace: 9.12.2023 9:25
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 5
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
87421658
HODNOCENÍ 480
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
nejsem plátcem DPH
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
PROVOZOVATEL:
U Rybiček
Ing.David Rybář ( jednatel –Mgr. Lucie Rybářová)
Dvořákova 525
27601 Mělník

IČO: 87421658



Vážení, vážené zákaznice a nakupující
Děkujeme Vám, že jste navštívili náš internetový obchůdek U Rybiček, věříme, že budete s nákupem spokojeni, ale i tak si pečlivě prosím přečtěte podmínky prodeje.


Platba a dodání zboží
-Platba je převodem na účet do 7 pracovních dnů pokud se nedohodneme jinak. Závažné důvody odkladu platby akceptujeme, pokud jsou Vámi včas vykomunikovány.
Číslo účtu a variabilní symbol pro platbu pošleme s potvrzením objednávky do 24 hodin od jejího obdržení.
Zboží zasíláme Českou poštou po připsání částky na účet, o odeslání balíčku Vás vždy informujeme
e-mailem.
-
Poštovné
Účtujeme si pouze poštovné podle sazebníku České pošty, balné vám neúčtujeme. Výše poštovného je udávána vždy u inzerovaného zboží. Zboží zasíláme do 2 pracovních dnů po připsání platby na účet, pokud by z důvodů nepřítomnosti nebo nemoci tomu bylo jinak, budeme Vás okamžitě informovat prostřednictvím emailu.
Zasíláme i na dobírku, cena dobírečného a poštovného činí 110,- Kč.
Obyčejně zasíláme na vyžádání a na Vaše riziko:
Cena - do 5 cm 20,- Kč
nad 5cm 49,- Kč
Zpětné poštovné si každý zákazník hradí sám, neplatí při koupi nového zboží, které je vyměňováno, nebo z důvodů chyby prodejce zaměněno.

Zboží:

Všechno inzerované zboží je skladem, nabízíme originální zboží převážně z Velké Británie.
Dalším naším originálním prodejem jsou dětské luxusní společenské šaty, které samy navrhujeme a necháváme šít. Šaty jsou na skladě ve velikostech od 3-do 12 let, možnost odběru i pro velkoobchodní prodej. Více na www.detskespolecenskesaty.cz
Kvalitní dětský second hand: zboží není označeno jako NOVÉ, veškeré detaily jsou v inzerci důsledně popsány a vyfotografovány. Nabízíme dětský mix, pláštěnky, bundy.
Spodní prádlo pro ženy: jedná se o outletové zboží přímo od dodavetelů, některé nové i s cedulkou, vše je opět důkladně popsáno přímo v inzerátu.
Prodej oblečení po vlastních dětech – vždy popsáno a upozorněno, že zboží je po mých dětech, je nutné počítat s tím, že jde o obnošené věci, tudíž se na ně nevztahuje jakákoliv pozdější reklamace.
-
Vady

Vše se snažíme podrobně popsat, změřit, uvést barvu, nafotit a upozornit na případné chyby. I tak se může stát, že něco přehlédneme, proto nás v případě pochybností kontaktujte, vždy je možnost dohody – vrácení peněz, výměna zboží, sleva, vrácení zboží. Případné dotazy rádi zodpovíme.
-Storno objednávky
Pokud chcete stornovat objednávku, napište nám prosím vzkazem nebo mailem do 48 hodin od původní objednávky. V případě opakovaných stornování nebo prodlev s úhradou objednávky si vyhrazujeme právo po předchozím písemném upozornění další objednávky nevyřizovat.
-

Reklamace, záruka

Reklamace se nevztahují na ty vady, které byly popsány v detailu výrobku a vady odpovídající míře používání nebo opotřebení, které měla věc při převzetí, a opotřebení způsobené obvyklým užíváním.
Odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Lhůta pro vytknutí takové vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady je 12 měsíců.

Záruční doba na nové zboží je 24 měsíců. Reklamované zboží prosím po předchozím písemném upozornění e-mailem zašlete na naši adresu spolu s uvedením Vašeho čísla účtu. Reklamaci vyřídíme do 14 pracovních dnů od převzetí zásilky, u oprávněné reklamace bude částka včetně nákladů za poštovné zaslána na uvedené číslo účtu do 30 dnů , týká se nového zboží.

Vrácení zboží
Do 14 dnů od převzetí balíčku můžete zboží vrátit, o vrácení nás prosím předem informujte e-mailem či vzkazem s uvedením Vašeho čísla účtu. Po obdržení vrácených výrobků Vám částku pošleme na účet.

V případě, že zboží, které bylo zasláno jako nové, nebude vráceno v původním stavu, označující novost zboží nebo bude shledáno známky používání, můžeme navracenou částku přiměřeně snížit vzhledem k tomu, že zboží již není možné nadále nabízet jako nové.
-
Hodnocení
Budeme rádi, pokud nás informujete o tom, že zásilka dorazila v pořádku a udělíte kladné hodnocení. Po obdržení hodnocení udělíme hodnocení také my. Záporné hodnocení udělujeme, pokud předchozí domluva nebyla možná nebo i po urgencích nemáme reakci od kupujícího, který zaslal závaznou objednávku.
-
Kontakt
Mgr. Lucie Rybářová Obchůdek U Rybiček
Dvořákova 525, 276 01 Mělník
IČ 87421658, nejsem plátce DPH

vaše poptávky, dotazy a objednávky rádi vyřídíme každý den od 9.00 do 17.00 prostřednitvím e-mailu. O případné dovolené či jiné nepřítomnosti vás informujeme automatickou odpovědí na e-mailu či vzkazem zde na MMB
tel. 606627123, email – lucap@seznam.cz, www.detskespolecenskesaty.cz
Přejme příjemné nakupování, Rybky
Podmínky byly naposledy upraveny: 1.3.2016, 19:33
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu