Zobrazit přihlášovací formulář
Výchozí avatar
Vendetta (upraveno) 16. 3. 2018, 17:08
Dobrý den, chtěla bych požádat o radu. Teta ( 65 let) má druha se kterým žije spoustu let.Teď její druh ( 74 let) je hospitalizován v nemocnici ( není na tom moc dobře) V úterý ji zavolali z nemocnice,že zemřel. Teta obvolala celou rodinu,že strýc zemřel a chystala se do nemocnice a vyřídit pohřeb. Po asi dvou hodinách měla telefon,že se v nemocnici spletli,že neumřel její partner,ale někdo jiný!!!!!! Teta řekla do telefonu,že jede do nemocnice.....sestra jí praštila telefonem.Když tam dojela,tak jí řekli jí,že se omlouvají - a tím to pro ně končí! Teta musela k praktikovi si nechat napsat prášky na uklidnění,není na tom vůbec dobře ,jak toto se může stát v nemocnici!!! Nebo jak situaci řešit? Nemocnice chce očividně celou událost ututlat.Já si myslím,že taková chyba se nemůže stát!!! Do soudního sporu jít opravdu nechceme.Je jasné,že je teta ráda,že druh žije.Spíše jednání té nemocnice mě udivuje.....totiž tato nemocnice je vyhlášená "že se tam dějí pořád nějaké omyly" A myslím když někdo umře,tak by si to měli pořádně ověřit jestli volají správné pozůstalé rodině,taky tetu mohlo ranit...
Zrušený účet 16. 3. 2018, 16:58
@Vendetta druh Vaší tety bude dlouho živ. Ať je teta ráda, že všechno dopadlo dobře, že mohou být spolu. Do sporu bych určitě nešla a víc bych neřešila. Já bych byla fakt ráda, že to byl omyl a že se jen omluvili. Co byste si víc přála? A stát se může i v nemocnici cokoliv, tohle je ta v uvozovkách lepší varianta, horší je, když pochybí na sále apod. (F) (F) (F)
Zrušený účet 16. 3. 2018, 17:06
@ Na jednu stranu, lidé jsou omylní, nejsou stroje, ale jsou chyby, která se stávat prostě nesmí a tohle je jedna zrovna z nich, v době, kdy osobní údaje jsou chráněny maximálně, mnohdy až extrémně, kdy se informace o zdr.stavu sdělují určeným, konkrétním osobám, pod hesly...tak prostě takhle ne..Navíc, je naprosto pochopitelné, že takový omyl s člověkem zamává bez ohledu na věk,zdraví a umím si představit, že se člověk i v tom lepším případě "jen"zhroutí. Já osobně bych informovala o tomto omylu primáře odd. a vrchní sestru, aby se nic podobného neopakovalo a byli takových situací ušetřeni další lidé.
Brůs 16. 3. 2018, 17:50
@ Ze spitalu nezavolali svagrovou, ale sehnali si cislo na sousedy a nechali ji vzkaz, at prijde na navstevu driv. Dosla a tam ji podali obalku s cecmi svagra. Doktorka ji rekla: umrel no, to se stava. Bylo mu 29. (zip)
Zrušený účet 16. 3. 2018, 17:59
@Brůs twl to je hrozný :-S předpokládám, že to je několik let zpět, já ještě pamatuju, když se posílaly telegramy...nicméně teď bych nečekala, že se něco takového stane
Brůs 16. 3. 2018, 18:38
@ Jj. Uz to je par let. Ale stejne.
ani 16. 3. 2018, 17:53
@Brůs ex poslal kolega sms, když mu umřel tatínek
Brůs 16. 3. 2018, 17:55
@ani Ja dodnes nechapu. Meli mobil na svagrovou, na meho muze (bratr), na me. A oni hledaji sousedy!.
krišon 16. 3. 2018, 16:40
@Vendetta Předpokládám, že nemocnice by se měla oficiálně omluvit, popřípadě nabídnout pomoc psychologa vaší tetě ...stát se může všechno, určitě bych nešla do soudního sporu ....byla bych ráda, že partner žije a věřila bych, že po této nemilé příhodě se o něho lékaři dobře postarají ...
samirka 16. 3. 2018, 16:35
@Vendetta tak toto je hard. Taky bych se tím nezabývala, byla bych ráda, že druh žije. Ale zažít bych to teda nechtěla. (F) Nicméně, souhlasím naprosto s tím, že toto se prostě nesmí stávat.
Zrušený účet 16. 3. 2018, 16:30
@Vendetta Teda to je jak z filmu. Byla bych ráda jak to je, ale stížnost bych podala. Tohle se prostě nesmí stávat (F)
irik 16. 3. 2018, 16:21
@Vendetta ja Vas chapu, ale i v nemocnici pracuji lide, nejsou to bezchybne automaty. Nevim, jak bych reagovala v podobne situaci.... asi bych byla rada, ze ta osoba zije a nepatrala po tom, jak doslo k chybe (F)
misuuu5 16. 3. 2018, 16:20
@Vendetta Já bych byla rada, ze to byl omyl a nevenovala energii do zbytečného sporu. (F)
STŘELEC 16. 3. 2018, 16:23
@misuuu5 (F) mám na to stejný názor

Vybrali jsme pro vás

Kategorie