Zobrazit přihlášovací formulář
Výchozí avatar
PODPORA - podpora@mimibazar.cz
Dotazy týkající se funkčnosti stránek a hlášení uživatelů porušujících pravidla inzerce. Uvádějte prosím své ID a ID druhé strany sporu, urychlíte tím komunikaci. Pište pouze z registrovaného mailu.
Požadavky jsou vyřizovány postupně v pracovní dny od 8.00 - 17.00 hodin

ZMĚNY ČLENSTVÍ - kontrola3@mimibazar.cz
Pro změny členství. Uvádějte prosím své ID, urychlíte tím komunikaci.

ZMĚNY AUKCÍ A ÚPRAVY ÚČTU - zmeny@mimibazar.cz
Pro změny aukcí, účtů a adres. Uvádějte prosím své ID, urychlíte tím komunikaci.

Kontaktujte pouze jeden určený email, jinak váš problém nemusí být dořešen.

Diskuse je moderována a v případě vložení příspěvků, které se netýkají provozních záležitostí serveru (technické problémy), budou příspěvky smazány.
adminka Lucka 17. 7. 2018, 11:41
Máme novou aplikaci, díky které můžete snadněji vkládat inzeráty přímo z mobilu či tabletu, spravovat konverzace k inzerátům a prohlížet si nabídky ve vašem okolí. Aplikace je prozatím dostupná pro Android, na Google Play ji najdete pod názvem Mimibazar https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.cncenter.mimibazar Otestujte a napište nám jak se vám líbí, případně pokud narazíte na nějaké chybky, nahlaste prosím na mail kontrola1@mimibazar.cz Děkujeme (F)
e-sladkyspanek.cz 29. 7. 2018, 15:46
@adminka Lucka Zdravím, na mobilu OK, ale na tabletu se mi neotáčí obrazovka i když to mám nastavené . Mám u něj numerickou klávesnici a tím ji nemůžu používat teda i bych bych mohla , ale je to blbé. Docela problém. U jiných stažených se mi obrací bez problému . Mám ASUS. TAK AŤ to omrkne.

Vybrali jsme pro vás

Kategorie