Antalikova
19. 12. 2018, 9:41
@Zmolda
Ja pouzivam niekedy aj uz zkaramelizovane Salko, ktore nemusis varit. Inak odporucam tuto zbierku podla ktorej robim dnes, vybrala som si suhajdy, tak snad budu ok https://www.nejrecept.cz/tip/pro-vsechny-milovniky-salka-20-nejlepsich-vanocnich-receptu-ktere-pripravite-za-par-m-r6903
maršmeloun
18. 12. 2018, 14:21
@Zmolda
Určitě stačí .Koupila jsem už zkaramelizované, ale nemají ho u nás moc často
maršmeloun
18. 12. 2018, 14:56
@SarinaK
Šari ja ho míchám s máslem a oříšky tak to necítím, ale jednou bylo takové jako " připálené" ale jen jednou se mi to stalo .
Zmolda
18. 12. 2018, 14:23
@maršmeloun
Já právě tady četla, že není moc dobrý, že je lepší uvařit tak vypínám teda