Zobrazit přihlášovací formulář
Výchozí avatar
PODPORA - podpora@mimibazar.cz
Dotazy týkající se funkčnosti stránek a hlášení uživatelů porušujících pravidla inzerce. Uvádějte prosím své ID a ID druhé strany sporu, urychlíte tím komunikaci. Pište pouze z registrovaného mailu.
Požadavky jsou vyřizovány postupně v pracovní dny od 8.00 - 17.00 hodin

ZMĚNY ČLENSTVÍ - kontrola3@mimibazar.cz
Pro změny členství. Uvádějte prosím své ID, urychlíte tím komunikaci.

ZMĚNY AUKCÍ A ÚPRAVY ÚČTU - zmeny@mimibazar.cz
Pro změny aukcí, účtů a adres. Uvádějte prosím své ID, urychlíte tím komunikaci.

Kontaktujte pouze jeden určený email, jinak váš problém nemusí být dořešen.

Diskuse je moderována a v případě vložení příspěvků, které se netýkají provozních záležitostí serveru (technické problémy), budou příspěvky smazány.
Januška 20. 6. 2021, 19:46
Je mi líto, ale ani po třech týdnech mne averze na Vaši katastrofální novou verzi nepřešla a nenašla jsem na ní ani jednu jedinou pozitivní věc či jednu jedinou změnu k lepšímu. Z přehledného fungujícího MMB je totální chaos, stále mám problém se zorientovat, samé rozklikávání, hledání, zklamání je opravdu obrovské. Abnormálně mi vadí i nynější vyhledávání stránek, nutnost ji vypsat a entrovat, vždyť to šlo předtím tak lehce pár kliknutími, proč se, proboha, vracíte do středověku? To mi prostě hlava nebere a prosím o nápravu. A když pracuji ve svém albu, také chci vidět počet zobrazení zhlédnutí daného inzerátu bez toho, abych ho musela rozklikávat, dřív to tak bylo, nyní ne !!! Podle počtu shlédnutí inzeráty aktualizuji a je to pro mne důležitý údaj, který chci vidět bez klikání tak jako dřív a ne, že budu muset při každé aktualizaci stovky inzerátů rozklikávat, to se tedy nezlobte, to má být pokrok a změna k lepšímu? To je snad nějaký špatný žert.. Platím si druhé nejvyšší členství a chci fungovat jako dřív, prozatím to ale nejde, tak se, prosím, vzpamatujte a poslouchejte "zpětnou vazbu", děkuji.. (comp)
lucy7 21. 6. 2021, 9:33
@Januška Souhlasim s vami - pro me je moje stranka neprehledna, chybi mi tam ty sloupce vpravo i vlevo, kam jsem rovnou mohla jit, treba kdyz jsem chtela neco hledat v inzerci nebo se podivat na ulozeny recept. A hlavne jsem hned videla, ze si nekdo neco objednal nebo komu jsem ja zaslala objednavku. Cisla stranek tam taky nejsou, driv tam bylo stranka 12345 a ja jen klikla, na kterou chci jit, ted se musim treba na stranku 4 dostavat slozitym klikanim dalsi a dalsi +o( nebo slozite entrovat, jak pisete. MMB svet zustal zatim v poradku jen na strance diskuse.
deboraz 21. 6. 2021, 10:20
@lucy7 Již jsme zde dala několik příspěvků na to, jak je nové MMB....strašné, jak mi zákazníci píšou , že jdou jinde, sama už tady nic nehledám a jdu si koupit oblečení jinde......myslíte, že zde na diskuzi někdo reaguje? Nebo že se něco změnilo, či změní......pochybuji, bohužel mimibazar je už definitivně odepsaná věc, což mě strašně mrzí, protože jsem tu od začátku . Admini s tím nehodlají nic dělat., jsou přesvědčení o tom, že je to naprosto úžasné, nové, ojedinělé, váýborné...(ale jsou sami)....starou verzi zpět nevrátí a nevrátí se pomalu , ale jistě ani bývalí nakupující, kteří novou kru "KLIKNI si a JEĎ dál" odmítají hrát.

Vybrali jsme pro vás

Kategorie