Zobrazit přihlášovací formulář
Výchozí avatar
PODPORA - podpora@mimibazar.cz
Dotazy týkající se funkčnosti stránek a hlášení uživatelů porušujících pravidla inzerce. Uvádějte prosím své ID a ID druhé strany sporu, urychlíte tím komunikaci. Pište pouze z registrovaného mailu.
Požadavky jsou vyřizovány postupně v pracovní dny od 8.00 - 17.00 hodin

ZMĚNY ČLENSTVÍ - kontrola3@mimibazar.cz
Pro změny členství. Uvádějte prosím své ID, urychlíte tím komunikaci.

ZMĚNY AUKCÍ A ÚPRAVY ÚČTU - zmeny@mimibazar.cz
Pro změny aukcí, účtů a adres. Uvádějte prosím své ID, urychlíte tím komunikaci.

Kontaktujte pouze jeden určený email, jinak váš problém nemusí být dořešen.

Diskuse je moderována a v případě vložení příspěvků, které se netýkají provozních záležitostí serveru (technické problémy), budou příspěvky smazány.
JKU 28. 11. 2022, 8:37
Dobrý den, asi to nebude úplně jen můj problém, ale změna stránek na MMB se zde většinou nesetkává s dobrým přijetím. Nejsem aktivní prodejce, ale služeb bazaru využívám dlouho, proto si myslím, že mohu porovnávat, zda jsou provedené změny k lepšímu či ne.
Nyní k dotazu... zadávání zboží do skříně. Nevím, komu vyhovuje zařazení prodaného oblečení dle data jeho vložení nebo poslední aktualizace. Využívala jsem skříň hlavně při kompletaci objednávky, nyní je to pro mne opravdu absolutně zbytečná funkce, když mám objednávku rozloženou třeba na cca 5 stránkách. Myslím, že nejsem asi jediná a doufám k návratu starého zařazení, protože jinak zvládnutí všech prokliků už zabírá tolik času, že je asi lepší se přesměrovat na jiný inzertní portál. Jana Kubištová
Podpora MMB 1. 12. 2022, 9:52
@JKU Dobrý den, Jano, děkujeme za připomínku. Řazení inzerátů ve skříni je sjednocené napříč celým webem, tedy inzeráty se řadí dle data stáří inzerátů ať už založení nebo pozdější aktualizace inzerátu. Předala jsem k jednání na vývoj, zda by bylo možné řazení změnit na datum vkladu do skříně, hezký den. Eliška

Vybrali jsme pro vás

Kategorie