(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
plněná kapsa z vepřové krkovičky s kostí
Potřebné ingredience
vepřová krkovička s kostí,pepř,sůl,provensálské koření,slanina ,nebo nějakej salám,plátový sýr,párek
Postup přípravy
krkovičku rozsekneme na širší řízky,ty potom podélně rozřežeme směrekm ke kosti,rozložíme a pořádne rozklepem.osolíme ,opepříme,na jednu stranu klademe sýr na něj slaninu či jinou uzeninu,párek(pro změnu můžeme dát třebas smažené vajíčko ,žampiony,okurek,prostě cokoliv)na to vše naklademe opět plátky sýru,druhou stranou zaklopíme a ve třech bodech zajistíme párátkem.
takto připravené masko na prutko osmahneme ze všech stran,potom vložíme i s vypečeným olejem do zapékací mísy a podlijeme mírně vodou.dáme zapéct a je hotovo
takto připravené masko na prutko osmahneme ze všech stran,potom vložíme i s vypečeným olejem do zapékací mísy a podlijeme mírně vodou.dáme zapéct a je hotovo
vytvoříme si kapsu,pokud se vám kapssa nepodaří,jjako mě ted (protože krkovička byla příliš prorostlá,nevadí smotáte nápln jako šneka směrem ke kosti,rozklepete ,osolíte,opepříte
nakladete sýr
na sýr uzeninu
na uzeninu opět sýr a celé to bud zamotáte,nebo zaklopíte druhou naklepanou částí,osolíte opepříte přidáte provensálské koření
na prutko osmahnete do zlatova ze všech stran
vložíte do zapékací mísy i s olejem,podlejete trochou vody
zaklopíte
a je hotovo
je libo s brambůrkama ????
nebo s rýžíííííííííí,přejeme dobrou chut
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Simiiik
(upraveno)
17. 5. 2009, 13:03
Dnes jsem kuchtila Vaši specialitku . Byla výjimečně dobrá . Jen hrozně sytá a všichni jsme u toho funěli
YYV
(upraveno)
5. 9. 2009, 13:47
@Simiiik
JOJOJO JE TO PAPU PRO DŘEVORUBCE
JanBe
(upraveno)
8. 5. 2009, 14:09
YYv ty jsi vážně vařečka prní
YYV
(upraveno)
5. 9. 2009, 13:47
@JanBe
jituskadablik
(upraveno)
22. 2. 2009, 22:44
jééé zrovna tu šmejdím v lednici,mám hlad a vy na mě vybalíte takovouhle ňamku žjůů to vypadá jedle....hned bych si dala
carodejnice
(upraveno)
22. 2. 2009, 22:38
jejda parádní žrádélko ale nechám si teď raději zajít chuť HUBNU
světlana-h
(upraveno)
24. 2. 2009, 22:28
@carodejnice
ty to máš tak za potřebí prdelko!!!!
světlana-h
(upraveno)
22. 2. 2009, 19:46
MŇAM,TO VYPADÁ NÁRAMNĚ DOBŘE