Zobrazit přihlášovací formulář

Parní hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbilo 21 návštěvníků)

Kuřecí játra v parním hrnci

0.0
Kuřecí játra v parním hrnci

Potřebné ingredience

Kuřecí játra 500g, 1 balení mražených fazolových lusků, brambory, sůl, pepř, olej.

Postup přípravy

Kuřecí játra nakrájíme na kousky, vložíme do nádoby parního hrnce, osolíme a opepříme. Do druhé nádoby dáme fazolové lusky, kdo chce, může přisolit. Parní hrnec zapneme na 20-30 minut. Mezitím si dáme péct brambory - oškrábeme, nakrájíme na kostičky, dáme na plech s pečícím papírem, osolíme a kdo chce, může trochu polít olejem.

V hrnci

brambůrky v troubě

na talíři

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Lenka 1551 14. 2. 2011, 21:51
Dobrý večer, zdá se mi škoda dělat brambory zvlášť v troubě, když vaříte maso v pařáku. Vždyť brambory z parního hrnce jsou výborné (Y)
ianina 15. 2. 2011, 14:00
@Lenka 1551 Vařené můžou být samozřejmě taky, z parního hrnce jsou nejlepší (Y), ale mi k tomuto jídlu máme rádi právě ty pečené (L)
karmala 10. 2. 2011, 21:35
Díky za recepty ,jsem nováček tak jsem ráda za každý recept (Y) (Y) (F) (F)
Lucienej 29. 10. 2010, 14:10
(clamp) (clamp) (clamp)
radobelina 10. 9. 2010, 10:52
To vypadá moc hezky. (Y) (jidlo) (jidlo) (jidlo)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie