Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 169 návštěvníků)

Výborný a rychlý drobenkový koláč s pudinkem a ovocem - s jahodama je to fakt bomba!!!!!!!!

4.0
Výborný a rychlý drobenkový koláč s pudinkem a ovocem - s jahodama je to fakt bomba!!!!!!!!

Potřebné ingredience

Recept už tady mám, ale s jahodama jsem dělala poprvé a je to fakt dobrota.... 3 a 1/2 hrníčku ( hrníček 250 ml) polohrubé mouky, 1 hrníček cukru, 1 hera nebo máslo, 1 vejce, 1 van. cukr, 1 kypřící prášek uvařený pudink z 1 litru mléka, 2 -2 1/2 vanilkových prášků( podle hustoty, když je ze dvou hodně řídký, ještě půl přidám, záleží taky na značce)a 3 lžic cukru ovoce i zmražené

Postup přípravy

Ze všech surovin umícháme rukama něco jako drobenku. Trochu si necháme na posypání navrch a většinu nasypeme na vymazaný nebo peč. papírem vyložený plech, rukama trochu uplácáme, aby tam nebyly díry a neprotekl nám pudink. Na to nalijeme horký uvařený puding, poklademe ovocem a posypeme zbytkem drobenky. Dáme péct do vyhřáté trouby na cca 180. Pekla jsem asi 45 min. Necháme vychladnout. Je to rychlé a moc dobré. Místo pudinku můžeme dát tvaroh..


další fotky jsou zde http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=51965&user=99812

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Monda1 27. 6. 2010, 16:25
Opravdu luxusní !!! (Y) (Y) (Y) Dělala jsem dnes jako nedělní zákusek a měl velký úspěch (clamp) (clamp) (clamp). (radost) (radost) (radost) (radost) Za 10 min. po vychladnutí byla půlka plechu pryč :-D :-D.
maxis 28. 6. 2010, 18:56
@Monda1 :-) Moni, to jsem ráda, že chutnal (Y) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie