Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 406 návštěvníků)

čím sem se řídila při hubnutí

0.0
čím sem se řídila při hubnutí

Potřebné ingredience

jogurty - activie, BIO jogurty, BIO tvarohy s 0%tuku a revital - všechno ochucené, bílé mi nechutnají
musli- není musli jako musli, vždy jsem sledovala obsah tuku!!!
ovoce-jedla jsem všechno, někdo říká že by se neměly banány a hroznové víno, kvůli vysokému obsahu kalorií a cukru, ale já jedla všechno navíc banán skoro každý den, protože mi chutná. A teď baštím meloun, ten miluju, dostanu do sebe vodu a z ovoce má skoro nejméně kalorií apod.
zelenina: ta mi moc nejede, takže jsem přidávala dřeba mrkev do jablka apod.

Postup přípravy

Co jsem jedla, příklad:

8-9hod.snídaně: jogurt (ty miluju,takže snídaně byly pořád jogurt, jen jsem střídala příchutě občas značky a někdy přisypala musli nebo vločky)
10-11hod.svačina-ovoce (většinou banán nebo hruška)
12-13hod. oběd- cokoliv jen jsem si odvažovala max.porci 200-250g (jedla jsem vše,nevydržela bych koukat na přítele jak se cpe zapečenýma nokama a já baštila třeba kuře na vodě,jen jsem omezovala přílohy a vážila porce)
14-15hod.svačina -ovoce nebo zelenina (většinou mrkev nakrouhaná s jablkem apod.)
17hod.večeře- většinou zelenina nebo ovoce
Takhle jsem baštila, prostě stejně se synem, jsem pohodlný člověk navíc bez hlídání, takže vařit zvlášť sobě, zvlášť malému a zvlášť příteli, to bych nevydržela. Podle mě největší úspěch na schozených kilech má to, že jsem jedla pravidelně,menší porce, přestala jíst úplně pečivo a piju 3l neperlivé vody denně. Teda se šťávou, samotná mi nechutná. :) Ze začátku jsem si jí udělala ráno do dvou PETek abych měla přesnej přehled kolik toho ještě musím vypít a nutilo mě to. Nejdřív jsem cvičila každý den doma, protože jsem se styděla jít někam cvičit, teď už chodím dva měsíce na cvičení a třetí týden do posilovny, kde mi udělali osobní plán, což je super, napsali mi to přímo "na tělo".Jedla jsem koenzym Q10 se selenem a Ečkem, to abych dodala tělu aspoň něco co ztratilo. Co se týče spalovačů..ty jsem nejedla žádné, ale po prvních 16kilech dole, jsem začala jíst meridii, ta to hubnutí opět rozběhla, protože se ta váha začala potvora zasekávat. :)
Věc kterou jsem hlídala byly tuky, někde jsem se dočetla, že na mojí výšku 173cm bych měla přijmout za den max.30g tuku to co je přes už jde do zásobiček a pokud chci hubnout nesmím přijmout víc než 10g denně, u oběda jsem nic neřešila, ale když sem kupovala nějakou mlsnotu, jogurt prostě cokoliv vždy jsem volila podle obsahu tuku, podívejte se třeba na tatranku, kolik má g tuku a budete překvapený.
Jestli se chcete na cokoliv zeptat, klidně se ptejte ráda odpovím, ale opravdu to nebertně jako směrodatné, je to jen to co jsem dělala já, nic odborného a nevím zda správného. Každý pozná nejlíp na sobě co mu vyhovuje a co ne.
Pak jsem taky chodila na lymfodrenáže..ty mohu jen a jen doporučit, nejen že jsou zdravé pro žíly, ale taky odvedou zadržovanou vodu z těla a já tak "přišla" o 4cm přes stehno, pas i boky.
Cvičení: tady bych možná chtěla zdůraznit, že jsem jako do té doby absolutní lenoch zjistila, že není cvičení jako cvičení. Já chodím do rehabilitačního centra u nás ve městě, cvičení vede majitelka nebo její sestra, tím že obě jsou perfektní vystudované fyzioterapeutky přesně ví co a jak cvičit, takže ze začátku mě trochu vadilo neustále " buzerování" že tohle dělám špatně a při tomhle se hrbim a tímpádem to nemá význam, ale teď to ocňuji. Navštívila jsem hodinu aerobiku, který by mě strašně bavil, ale byla jsem rozčarovaná, při posilování tam skoro většina ženských stála blbě, hrbila se apod. nikdo je nenapomenul, neupozornil na to. I když nejsem znalec,už jsem zblblá z toho "našeho" cvičení a viděla jsem to i já laickým okem že to dělají špatně. Prot radši zajděte tam, kde opravdu budete cvičit a budou se vám věnovat. Cvičení, které se provádí špatně nemá takový efekt. Sice už jsou ze mě občas na nervy v posilovně, když se na vše ptám, ale když už se tam jdu mordovat chci aby sem z toho vytěžila maximum. Takže i taková věc jako 2hod.před a 2hod.po cvičení že se nemá jíst byla pro mne zcela nová, ale užitečná. Protože v této době bude tělo spalovat "jen" obsah žaludku a ne zásobičky.
KONEČNĚ JSEM NAŠLA CO JSEM HLEDALA - TAKŽE DÁMY PLZEŇSKÉ A Z OKOLÍ, JE MI JEDNO JESTLI TO VYZNÍ JAKO REKLAMA NEBO NE, ALE ROZHODNĚ PO NĚKOLIKA ZKUŠENOSTECH SI DOVOLUJI TVRDIT, ŽE ZA TU DOBU JEDINÝ PROFÍK V POSILOVNĚ - pí.BARBORA MRÁZKOVÁ - PŮSOBÍ VE FITNESSU BOLEVEC. SUPER DOPORUČUJU A MOŽNÁ SE TAM NĚKDY UVIDÍME.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

rendovka 27. 8. 2014, 13:59
Dobrý den....mohla bych se také přidat a poprosit o jídelníček?Dííííííky moc oxi@email.cz
Hani5 21. 8. 2014, 21:45
Dobrý den ,mohla bych poprosit o zaslání jídelníčku?Hankapavelc@seznam.cz moc děkuji
Sifonka84 4. 8. 2014, 12:53
Dobrý den, předem před Vámi smekám....jinak o pí.Mrázkové jsem také slyšela jen to nej... (Y) a ráda bych Vás poprosila, jestli by jste mi také mohla zaslat jídelníček :-$ Děkuji D. dagmar.simon@seznam.cz :-)
paja.koc 20. 6. 2014, 11:05
Dobrý den mohla bych vás taky poprosit o jídelníček? Děkuji moc a přeji hezký den Pavlína listicka.k@seznam.cz
marcela.p 20. 6. 2014, 10:45
Dobrý den, můžu také poprosit o jídělníček-prosíííím, marcelinda1@centrum.cz díky (Y)
hesterCH 12. 6. 2014, 14:20
Dobrý den, mohu také poprosit o jídelníček? Děkuji- dooree@seznam.cz
vitara 12. 6. 2014, 14:18
Dobrý den mohla bych vás taky poprosit o jídelníček? Děkuji moc a přeji hezký den Iva (Y) :-) (Y) IvaNapravnikova@seznam.cz
doomster 12. 6. 2014, 9:52
Dobrý den, mohu taky poprosit o jídelníček? Děkuji moc Ilona(doomster7@seznam.cz)
ZlatuseE 15. 5. 2014, 20:06
Jani...prosííííííííííím, prosííííííííím...mohla bych taky požádat o jídelníček....potřebuji dolů cca 10kg....moooooc děkuji...a jste úúúžasná, myslím, že motivujete spoustu holek..a za to velký obdiv i díky...mějte se krásně...Zlatka zlatuse.e@seznam.cz
zuzouš 23. 4. 2014, 11:24
Pěkný den přeji, můžu poprosit o jídelníček taky (F) (F)? Taky mi zelenina moc nejede ,-) Děkuji moc zuzulik@centrum.cz
kaskulka 23. 4. 2014, 11:04
Dobrý den, můžu poprosit o jídelníček? kate.vrbova@seznam.cz Děkuji.
Ivana29 8. 3. 2014, 13:43
Pokud je to ještě možné ráda bych taky poprosila o jídelníček. Díky moc. ivanamitasova@centrum.cz
hvězda1 7. 3. 2014, 22:06
Dobrý večer. Můžu Vás také poprosit o jídelníček. Děkuji (F) LENKAWINTER@email.cz
anelimka 13. 2. 2014, 17:39
Dobrý den....mohla bych se také přidat a poprosit o jídelníček?Dííííííky moc :-$ anelimka46@seznam.cz
romoš 12. 2. 2014, 16:24
Mohu moooc poprosit???? karoma1212@seznam.cz d9ky,Romana :-)
majaska 11. 2. 2014, 7:53
Dobrý den,také moc prosím (L) zaslání jídelníčku vlasy.mayahova@htyn.cz Moc děkuji (hello) (hello) (hello) (hello)Marie
ibara 3. 2. 2014, 23:37
(hello) Také prosím o jídelníček na: wonesch@volny.cz Děkuji (L), s pozdravem Monika* (flower)
CharlotkaK 3. 2. 2014, 22:59
Dobrý večer, můžu poprosit o jídelníček na charlotka75@seznam.cz.Děkuji
HankaL 3. 2. 2014, 21:54
Můžu poprosit o jídelníček hrrl@seznam.cz děkuji (Y)
silurido 27. 1. 2014, 12:23
Dobrý den,mohla bych poprosit o celý jídelníček? R.Vejrosta@seznam.cz Děkuji Simona

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie