Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 2180 návštěvníků)

*** BUCHTA HIMALÁJE ***

5.0
*** BUCHTA HIMALÁJE ***

Potřebné ingredience

1TĚSTO: 1 prášek do pečiva,2 hrnky hladké mouky,1 hrnek cukru krupice,1 hrnek mléka,1/2..( 3/4 ) hrnku oleje,2 celá véjce,2 lžíce kakaa,citronová kůra.
2 TĚSTO: 2 tvarohy (250g),1 vanilkový cukr,1 vanilkový puding,1 hrnek cukru moučka,2 celá véjce,1hrnek mléka.

Postup přípravy

1těsto: Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny ,postupně přidáváme olej a pak i ostatní ingredience.
2 těsto: opět vyšleháme vajíčka s cukrem,a přidáme ostatní...puding se sype sypký( nevařit)...toto těsto bude řídké.
Na vymaštěný a vysypaný plech dáme půl prvního těsta,na to druhé těsto tvarohové a nahoru zbytek prvního těsta.Upečeme pozvolna a pomalu.Necháme POŘÁDNĚ vychladnout.
****DOBROU CHUŤ*****

1 těsto kakaové

druhé těsto tvarohové se naleje na polovinu prvního těsta.Toto tvarohové těsto je řídké.

tak nějak to vypadá

a pak se naleje zbytek prvního těsta - můžete to nastříkat i jen tak cikcak.....

finalé.....jsou výborné

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ajax27 15. 3. 2012, 11:34
Vřele všem doporučuji. Vynikající a hlavně rychlý a jednoduchý recept, který jistě potěší každou návštěvu, jako u nás (Y) (Y) (Y)
deniska1978 14. 3. 2012, 23:00
opravdu vyborny a jednoduchy!!!
konici 14. 3. 2012, 16:29
Vynikajicí moučník !!!!! (jidlo)
Ledro 13. 3. 2012, 21:41
tak jsem jí dnes upekla a výborná!!! akorát teda když už jsem měla rozdělaný tvarohy tak jsem zjistila že nemám puding vanilkový ale banánový a je to bomba (Y)
Hrosik4 12. 3. 2012, 22:39
Dobrý večer, chci tuto buchtu péct o víkendu, ale mám tu starou plynou troubu ,-) Jak a na kolik péct? Děkuju (L)
barbinka3 13. 3. 2012, 13:56
@Hrosik4 Mám vyzkoušeno že nejlepší je péct na těch cca 190,ale každá troubá peče jinak tak raději hlídejte.
bunny1 9. 3. 2012, 14:00
prosím o info!!! Dnes to jdu zkusit, jen se chci zeptat.. jak dlouho pečete? bylo tu řečeno na 190 stupňů.. horkovzduch? díky za info!!!!
barbinka3 10. 3. 2012, 11:20
@bunny1 Jindřiško horkovzduch já nedávám,jednou jsem to zkoušela a byly takové nevím jiné.Lepší bez horkovzduchu....
Nikca88 6. 3. 2012, 18:28
Tak jsem jí právě ochutnala a ... (Y) (Y) (Y) výýýborná !!! Na zítřejší návštěvu super (radost) akorát mám asi větší plech, tak příště dám větší poměry, mám jí nižší a hnědé těsto tak tak vyšlo (spíše nevyšlo (child10) ) je k sežrání (zajic) děkujii za super recept ! a příště tam přidám rozinky do tvarohu :))
IVA29 5. 3. 2012, 13:59
|:o) |:o) |:o) |:o) výýýýýýýborná
IMER 29. 2. 2012, 17:44
(X) :-D (H)
Hana1407 25. 2. 2012, 14:05
Taky jsem včera pekla a jsou výtečné, synové je milují (Y) (Y) (Y)
Frídička 25. 2. 2012, 14:04
Včera jsem pekla ... těď jsme ji snědli ke kávičce skoro celý plech ... je výborná ... do tvarohu jsem přidala meruňky ... buchta vypadá i krásně barevně (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp).
kukulisek 17. 2. 2012, 17:23
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, na jak silnou troubu jste pekla a jak cca dlouho? Moc děkuji.
barbinka3 21. 2. 2012, 23:04
@kukulisek Katko asi odpovídám pozdě omlouvám se.Mám vyzkoušeno že nejlepší je péct na těch cca 190,ale každá troubá peče jinak tak raději hlídejte. (L)
Štěňátko 17. 2. 2012, 10:32
vynikající (Y) druhý den krásně vláčná, čerstvá hezky křehoučká...děkuji za prima receptík :-)
Zrušený účet 4. 2. 2012, 15:05
Právě upečená (F)vynikající,moc děkuji za recept (zajic) (zajic) (zajic).
kopretina123 3. 2. 2012, 22:43
Pro obměnu je dobré dát na tvaroh ovoce.
Heli142 3. 2. 2012, 22:16
Výborné a na druhý den pokud zbyde ještě lepší (Y) (clamp)
luana 3. 2. 2012, 21:23
(clamp) (clamp) Dnes upečeno a i snězeno (zajic) (zajic) Buchta je opravdu skvělá . Děkuji za skvělý a hlavně rychlý a jednoduchý recept (Y) (Y) Lucia
gremlinska 29. 1. 2012, 12:04
I přes to, že jsem tomu moc nevěřila, pač to druhé těsto bylo mega řídké, tak se buchta povedla a myslím, že bude patřit mezi mé oblíbené receptíky :-) Děkuji (Y)
IrenaB1 25. 1. 2012, 19:54
Tak jsem to pomotala, kakao dala omylem do náplně místo do těsta a zapomněla jsem na tu citronovou kůru *-) Spěchala jsem, aby bylo na stole, než se nám taťka vrátí z práce a malá se neustále snažila upoutat mou pozornost, což se jí povedlo...Ale i tak to dobře dopadlo, díky za recept. Irena (hello)
stepisk 24. 1. 2012, 22:15
Tak i já musím připojit svůj komentář :-) Buchta je naprosto dokonalá,dělala jsem ji už několikrát a pokaždé když ji někomu nabídnu,sklidím obrovský úspěch (Y).Dnes jsem ji zkusila z pohankové mouky a hle buchta se povedla také.Takže tahle buchta je opravdu variabilní a dá se upéct i ze zdravějších surovin (radost) Tak Vám Gábinko moc děkuji,že jste nám obohatila jídelníček (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie