(recept
si oblíbilo 1027 návštěvníků)
vynikající maso v hořčici
Potřebné ingredience
maso (jedno jaké, plátky, kousky.. ), troška oleje, půl kelímku kremžské hořčice (malé zapoměla jsem dodat) ,ale jestli děláte pro velkou rodinu, tak můžete i celou buď malou nebo i velkou, podle toho jak vám chutná, 2 velké cibule, 1 palička česneku, sůl a pepř.
Postup přípravy
Kdo bude mít plátky, tak naklepat, jelikož já měla kousky, tak jsem s nima nic nedělala. Do misky se dá maso, posolí se, opepří, zalije se hořčicí smíchanou s malinkým množstvím oleje a poklade se velkou vrstvou nakrájené cibule a česneku. Takhle naložené masíčko se nechá přes noc naložené. Druhý den se zprudka opeče, poté se podlije a dá se do trouby péct, prvně zakryté a potom se to nechá opéct.
Až je maso měkké, tak se může baštit, neuvěřitelné, co dokáže jenom hořčice...
Až je maso měkké, tak se může baštit, neuvěřitelné, co dokáže jenom hořčice...
Je to už zbyteček, nestíhala jsem fotit dřív.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
tigr
(upraveno)
4. 3. 2008, 14:51
Tak masíčko mám hotové a ted už jen přemýšlím jakou přílohu ,asi risknu brambůrky-možná ani br.kaše by nebyla špatná Jinak děkuji za receptík je to dobrota A chtěla jsem se zeptat jakou přílohu k tomuto jídlu podáváte nejčastěji vy. děkuji a krásný den Dita
tigr
(upraveno)
5. 3. 2008, 20:45
@tigr
Nakonec jsem udělala s br.kaši a byla to lahůdka.Moc děkuji za receptík
Raffaelo
(upraveno)
6. 3. 2008, 11:08
@tigr
paráda, nemáte vůbec za co
Ivanka1
(upraveno)
3. 3. 2008, 18:21
Veru, tak dneska jsme měli k večeři a je to opravdu vynikající Jako přílohu jsem dala jen orestovanou zeleninku a ještě teď se olizuji až za ušima
Raffaelo
(upraveno)
4. 3. 2008, 15:46
@Ivanka1
Babinec jsem ráda, že vám chutná
lumka
(upraveno)
17. 1. 2008, 14:32
A co k tomu?Br.knedlík,nebo jen brambory třeba pečené,nevím a to chci v neděli uvařit,prosím poraďte.
Svetluska76
(upraveno)
17. 1. 2008, 14:19
To vypadá lákavě co nejdříve to vyzkouším.
domenica
(upraveno)
17. 1. 2008, 14:04
Moc zdravim, tak jsme to meli dnes k obedu, delala jsem to z kila masa ))) a byla to moooc dobre. , az to bylo v treoube odkryte, nalila sjem tam jeste smetanu na vareni a melo to jemnejsi chut , takze dekujem za prima obed
stranpa
(upraveno)
31. 12. 2007, 11:45
no to vypadá super, ale nějak jsem nenaložila masíko...vadí mooc ? Vyndala jsem ted kuřecí prsa, takže asi postačí jen orestovat na pánvičce, nebo ještě šup s tím do trouby? Lákáá mě tam cvrknout i malinko smetáánky peču chlebík...no docela to může být doobrej dlabanec
belezza
(upraveno)
30. 12. 2007, 11:35
Verusko,dnes mame k obedu ,voni to po celem dome !!!! pecu v Bravosce,diky za receptik !!!
Alanet
(upraveno)
17. 12. 2007, 13:53
Myslíte,že na 1 kg masa by stačila půlka toho malého kelímku??
luky.
(upraveno)
12. 11. 2007, 13:27
Dobrý den Verunko , musím Vám poděkovat za výborný receptík Manžel měl o víkendu narozky,tak jsem mu to udělala místo jeho oblíbených řízečků a nestačil se oblizovat Moc nám to chutnalo a Váš receptík řadíme mezi naše oblíbené
bledulinka
(upraveno)
10. 11. 2007, 21:34
Verčo gratuluji,ÓÓBR MŇAMINA Měli jsme dnes na oběd pozvanou babi s dědou,tak jsem vyzkoušela "naslepo"Váš receptík a opravdu dobrota a rychlovka dělala jsme s kroketama,malému s rýží a přidala jsem nakonec trochu lehké smetany.Všichni jsme si moc pochutnali.Receptík putuje do oblíbených..díky
Raffaelo
(upraveno)
6. 1. 2008, 19:47
@bledulinka
Holky, já jsem hrozně moc ráda, že tento receptík se tak uchytil.. jenom se omlouvám, že neodpovídám, nějak to tady nestíhám sledovat.. klidně radši písnite vzkazík, to bude lepší. Ještě jednou děkuji za takovou chválu.
Raffaelo
(upraveno)
12. 11. 2007, 14:01
@bledulinka
Holky jsem moc ráda, že Vám chutnalo a omlouvám se, že jsem tu dlouho neodpovídala, ale může se k tomu dát opravdu co kdo má rád a s tou šlehajdou nevím, já ji tam nedávala, ale fantazii se rozhodně meze nekladou
zelenina
(upraveno)
9. 11. 2007, 21:48
To maso dáváte orestovat zvlášť na pánev?
colek
(upraveno)
22. 10. 2007, 19:01
Jak nemám ráda hořčici, tak jsem musela uznat , že je to fakt super. Takže díky za recept. Určitě budu opakovat.
Koblížci
(upraveno)
16. 10. 2007, 9:43
Hned mám inspiraci na zítřek!! Co myslíte, Verčo, šla by příloha rýže nebo těstoviny? A co nakonec zahustit a dát šlehajdu, nešla by z toho udělat omajda??
iveta37
(upraveno)
14. 10. 2007, 9:05
pavlast
(upraveno)
9. 9. 2007, 12:46
Právě jsme dojedli a byla to úžasná dobrůtka!!!!!
Raffaelo
(upraveno)
9. 9. 2007, 17:21
@pavlast
To mě moc těší Pavli
galli
(upraveno)
25. 8. 2007, 13:29
super,dnes jsme měli k obídku a jen jsme si pěkně mlaskali .Díky za receptík Verunko,určitě budu opakovat
Raffaelo
(upraveno)
25. 8. 2007, 13:36
@galli
Libuško, jsem moc ráda, že Vám chutnalo
Sudla
(upraveno)
13. 8. 2007, 11:33
Dobrý den Verčo,Váš recept jsme se sestrou vařily obě a mněl velký úspěch v obou rodinách.Už ho máme v oblíbených.Mějte se hezky.Hanka a Lenča
Raffaelo
(upraveno)
13. 8. 2007, 11:35
@Sudla
jsem hrozně ráda, že Vám chutnalo
Joelle
(upraveno)
6. 8. 2007, 10:25
V sobotu jsem ho udělala k obědu a fakt paráda!!!! rozhodně se zařadí mezi oblíbené recepty, jak nakrmit a uspokojit hladová bříška
Raffaelo
(upraveno)
7. 8. 2007, 8:40
@Joelle
zuzel
(upraveno)
4. 8. 2007, 14:34
Tak jsme dnes měli na oběd a super. Dala jsem sice normální hořčici,ale i tak to nemělo chybu. Takže díky za tip,určitě jsem nedělala naposledy. Mějte se krásně.Zuzka a
bububububu
(upraveno)
1. 8. 2007, 20:21
Dělala jsem vaše masiko v neděli a musím říci že to je fakt bomba!!! Sice jsem neměla česnek, ani stroužek, tak že to bylo bez něj a bylo to vynikající. Tak že jsem rozšířila svůj receptář o další kousek. Děkuji!!!