Rybička nasladko - RECEPT 104265

NÁZEV
VŠECHNY RECEPTY
DĚTSKÉ SPECIALITY
POLÉVKY
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
HOVĚZÍ MASO
VEPŘOVÉ MASO
MLETÉ MASO
RYBY A DARY MOŘE
ZVĚŘINA
BEZMASÁ JÍDLA
SALÁTY, ZÁLIVKY
RÝŽE A TĚSTOVINY
PIZZY, CHLEBY
SLADKÁ JÍDLA
MOUČNÍKY, POHÁRY
CUKROVÍ
OVOCE
ZAVAŘENINY
CHUŤOVKY
POMAZÁNKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČÍ MASO
BEZLEPKOVÁ DIETA
LUŠTĚNINY
HOUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÁ JÍDLA
DOMÁCÍ MEDICÍNA
DIETY
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
DOMÁCÍ PEKÁRNY
GRILOVÁNÍ
DORTY
CO DŮM DAL
DIA RECEPTY
PARNÍ HRNEC
POMALÝ HRNEC

PARNÍ HRNEC

ID 282860 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbil jeden návštěvník)


Rybička nasladko


[ recept č. 104265 ze dne  ] PRO INSPIRACI


Rybička nasladko

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Rybí filety\r\nBrambory\r\nMrkev\r\nMed

POSTUP PŘÍPRAVY

Brambory a mrkev nakrájíme na menší kousky, vložíme je do první nádoby parního hrnce, trošku osolíme.\r\nDo nádoby určené na maso (pokud to má Váš hrnec rozdělený stejně jako ten můj) položíme filety, osolíme.\r\nNecháme vařit (já nechávám asi 20 minut).\r\nKdyž je všechno uvařené, namačkáme brambory a mrkev a omastíme máslem. Filety jemně pokapeme medem.\r\nPokud máte rádi hovězí maso v mrkvi, toto je lehká a zdravá varianta :-)

ZOBRAZIT POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY

Suroviny v hrnci.
Ryba.
Brambory a mrkev namačkáme a omastíme máslem.


ZOBRAZIT POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
Doporučujeme
Čočka na slanině
Přebranou opláchnutou čočku namočíme a necháme nabobtnat. Potom k ní přidáme mrkev vcelku a bobkový list a uvaříme doměkka. Slaninu nakrájíme na drobné kostičky a roztavíme, přidáme jemně nakrájenou cibuli a osmažíme dozlatova. Vmícháme scezenou měkkou čočku, trochu vývaru z čočky, ocet, sůl a pepř…
<< Semifreda | Rybička nasladko | Pasteis de nata - Smetanovo-žloutkové košíčky z Portugalska >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
© 2004-2018 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt