Rybička nasladko - RECEPT 104265

NÁZEV
VŠECHNY RECEPTY
DĚTSKÉ SPECIALITY
POLÉVKY
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
HOVĚZÍ MASO
VEPŘOVÉ MASO
MLETÉ MASO
RYBY A DARY MOŘE
ZVĚŘINA
BEZMASÁ JÍDLA
SALÁTY, ZÁLIVKY
RÝŽE A TĚSTOVINY
PIZZY, CHLEBY
SLADKÁ JÍDLA
MOUČNÍKY, POHÁRY
CUKROVÍ
OVOCE
ZAVAŘENINY
CHUŤOVKY
POMAZÁNKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČÍ MASO
BEZLEPKOVÁ DIETA
LUŠTĚNINY
HOUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÁ JÍDLA
DOMÁCÍ MEDICÍNA
DIETY
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
DOMÁCÍ PEKÁRNY
GRILOVÁNÍ
DORTY
CO DŮM DAL
DIA RECEPTY
PARNÍ HRNEC
POMALÝ HRNEC

PARNÍ HRNEC

ID 282860 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbil jeden návštěvník)


Rybička nasladko


[ recept č. 104265 ze dne  ]

Rybička nasladko

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Rybí filety Brambory Mrkev Med

POSTUP PŘÍPRAVY

Brambory a mrkev nakrájíme na menší kousky, vložíme je do první nádoby parního hrnce, trošku osolíme. Do nádoby určené na maso (pokud to má Váš hrnec rozdělený stejně jako ten můj) položíme filety, osolíme. Necháme vařit (já nechávám asi 20 minut). Když je všechno uvařené, namačkáme brambory a mrkev a omastíme máslem. Filety jemně pokapeme medem. Pokud máte rádi hovězí maso v mrkvi, toto je lehká a zdravá varianta :-)

ZOBRAZIT POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY

Suroviny v hrnci.
Ryba.
Brambory a mrkev namačkáme a omastíme máslem.


ZOBRAZIT POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
Doporučujeme
Bramboračka naší babičky
Brambory opláchneme, abychom je zbavili škrobu. Osmažíme na tuku a přidáme k nim sušené houby (kdo nechce, tak nemusí). Po chvilce přidáme vodu, luštěniny, sůl a pepř (kdo chce, tak i bujón - zeleninový nebo hovězí, ale dávám málokdy). Vaříme cca 15min a potom přidáme zeleninu. Po dalších cca 10min…
<< Semifreda | Rybička nasladko | Pasteis de nata - Smetanovo-žloutkové košíčky z Portugalska >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
© 2004-2018 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt