jarka d. (jamamca) ID 72305 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbili 2 návštěvníci)
JAK NA "SRAŽENÝ KRÉM"
[ recept č. 11059 ze dne 13.12.2007 ]
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
krém
POSTUP PŘÍPRAVY
občas se Vám stane, že se při vymíchávání krém tzv. srazí. Co stím? Na chvilku asi tak jednu otáčku dám do mikrovlnky, a pak skusím našlehat znovu, když to nepomůže dám do mikrovlnky ještě na chviličku a znovu šlehám. A krém je perfektní. |
 | Jana S. (JanaSL.) ID 208674, mimibazar.cz/janasl02 (20.7.2019, 9:21) |
díky za radu , super nápad bojovala jsem se sraženým krémem na medovník už jsem ho chtěla vyhodit a dělat jiný  |
ODPOVĚDĚT |
 | Helena E. (eisnerka) ID 160062, mimibazar.cz/eisnerka (18.12.2018, 11:56) |
rada nad zlato právě se mi povedl kávový krém na cukroví napodruhé super rada,díky moc Helena |
ODPOVĚDĚT |
Soňa T. (laskonka333) ID 414948 (28.2.2015, 14:08) |
 |
ODPOVĚDĚT |
Hana K. (hana4711) ID 53919, mimibazar.cz/hana4711 (20.12.2012, 12:07) |
Tisícerééé díky, Jaruško .!!!!!!!!! Už jsem přemýšlela, že musím nakoupit na nový krém , ale internet je prostě bez chybičky . Děkuji moc za dobrou radu!! Krásné vánoce , Hanka. |
ODPOVĚDĚT |
 | Silvie H. (SilvieH) ID 12827 (28.1.2012, 14:37) |
Také moc děkuji, chtěla jsem použít krém ze včerejška a po vyndání z ledničky byl úplně sražený a mikrovlnka opravdu pomohla. Díky  |
ODPOVĚDĚT |
Karla B. (domuska) ID 85521, mimibazar.cz/domuska (20.12.2009, 20:25) |
Jarusko, dekuji, dekuji, dekuji!!!!! Skoro tady brecim stestim, dala jsem si strasne prace s rohlicky, na ktere jsem chtela dat karamelovy krem, ktery byl nejdriv strasne ridky - tak jsem pridala maslo a srazilo se mi to...tak jsem to nechala parkrat otocit v mikrovlnce a vyshlehala - a krem je nadherne hladky! Jsem opravdu stastna, ze to moje patlani neprislo vnivec! Vubec jsem netusila, ze se to da vubec zachranit! Moc Vam dekuji a preji ty nejkrasnejsi Vanoce!  |
ODPOVĚDĚT |
Šárka S. (saraha) ID 66705 (26.9.2009, 15:59) |
Super tip....právě jste mi zachránila karamelový krém na dort krteček. Mocinky děkujíííííííííííííííííííííííííí  |
ODPOVĚDĚT |
 | Ada B. (alimama) ID 36274 (13.12.2007, 21:45) |
Tohleto si určitě zapíšu - člověk nikdy neví.. Taky mám jeden tip - do sraženého krému všlehat asi lžíci oleje - přilívat pomaloučku, jako když se dělá majonéza - u některých druhů krémů to funguje. A když už nepomůže vůbec nic, vzít nové máslo nebo Heru (aspoň 12dkg), vyšlehat a po lžičkách přidávat ten zdrcnutý krém - to funguje stoprocentně, akorát když člověk nejvíc spěchá, tak je to pořádná zdržovačka.. Pečení zdar! |
ODPOVĚDĚT |
 |  | ROMANA B. (KOFI) ID 9793 (13.12.2007, 22:01) |
To jsou pro mě novinky Já vždycky rozpustím kousek tuku a vařící postupně přilívám do sraženého krému, který stále šlehám- za chviličku je krááááásně hladký a je to hned  |
ODPOVĚDĚT |
 | Lucie V. (Lukrato) ID 8216, mimibazar.cz/lukrato (13.12.2007, 21:34) |
Jééé, tak to moc děkuji za tip - já jsem krém vždy úplně nahřála ve vodní lázni, ale pak jsem musela několik hodin čekat, než zcela vychladne...Až se mi zase někdy nebude dařit, určitě vyzkoušííím !!! Díky !!!  |
ODPOVĚDĚT |
 |  | Jana Š. (Štěpula) ID 136216, mimibazar.cz/stepanikovajana (upraveno 1.3.2015, 20:58) |
Také jsem zvyklá sražený krém nahřávat ve vodní lázni,šlehám ho ale při zahřívání v lázni a jakmile se krém spojí,vyndám z lázně a ještě chvilku šlehám |
ODPOVĚDĚT |