Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

kuře na láhvi

0.0
kuře na láhvi

Potřebné ingredience

kuře,koření,brambory

Postup přípravy

kuře omyjeme,okořeníme a nasadíme na sklenici(může být od kečupu,menší od tatarky) a do půlky dáme vodu smíchanu s kořením.
Brambory nakrájíme na silnější plátky,nebo měsíčka,dle vás a poklademe celý pekáč.Šťáva z kuřete pak kape na brambory.Je třeba je i podlévat.
Dává se také láhev s půlkou piva a druhé se naleje do pekáče k nakrájeným bramborám.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

vendyu 3. 9. 2012, 9:28
ještě dodatek..nově je u nás na trhu ochucené pivo.Já dělala nedávno na Zlatopramen Radler pomeranč..a bylo to dobré
Zrušený účet 7. 9. 2011, 15:11
Na sklenici jsem to nezkoušela, jen na plechovce s pivem a taky to bylo dobrý. Ale už jsem to dlouho nedělala, můžu vyzkoušet. A ještě takovou maličkost-chybičky- "kuře na láhvi-ne na láhvy", "smíchanou-ne smýchanou" a co se mi ale líbí, tak poslední slovo "k brambám"-to je náhodou milý, bramby tam nechejte (zip) ,-)
vendyu 7. 9. 2011, 21:14
@ oky díky....asi jsem u toho fakt nepřemýšlela a hlavně jsem to po sobě nečetla...hlavou se mi poslední dobou hodní jiné a jiné věci :-$
Zrušený účet 8. 9. 2011, 11:04
@vendyu Vendi, to je v pohodě. Já si z toho dělám spíš srandu. Na to, aby to tu někdo bral fakt vážně, jsou tu jiní experti. Spíš se zasměju, připomíná mi to denní diktáty do češtiny se synem - ten všude pro jistotu cpe tvrdé "Y", kdyby to náhodou někam sedlo....Vždycky říkám "zkus tam nacpat měkké "I", to je takové to s tečkou nebo čárkou nahoře, víš?" :-D

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie