Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 28 návštěvníků)

Míša řezy

0.0
Míša řezy

Potřebné ingredience

Těsto: 6 žloutků, 6dkg moučkového cukru, 1,5 lžíce oleje nebo másla, 5 lžic pol. mouky, 1-2 lžičky kakaa, 6 bílků = sníh,trochu prášku do pečiva. Nádivka: 2 tvarohy(ne vaničkové), 1/4 kg másla změklého, 15dkg cukru, puding. Čokoládová poleva(poslední dobou nastrouhám místo polevy jen čokoládu a taky je to dobré)

Postup přípravy

Tekuté suroviny smícháme s kakaem, zamícháme ostatní,mouku přidáváme opatrně a střídáme s přidáváním sněhu.Já se jistím trochou prášku do pečiva,aby byla buchta nadýchaná.Nádivku udělám tak,že si uvařím puding s cukrem,po zchladnutí ho zamíchám do rozmíchaného tvarohu a změklého másla,natřu na vychladlou buchtu.Nádivku nechám na buchtě ztuhnout,lépe se na ni roztírá čokoládová poleva.S manželem jsme nedávno byli v restauraci a dali jsme si Míša řez,moc nám chutnal,v krému byla nastrouhaná citronová kůra,tak jsem dnes dala a jsem zvědavá,jestli bude taky tak chutnat.Jindy přidávám trochu rumu pro chuť.

Řezy krájíme teplým suchým nožem,aby se nám dobře krájela čokoláda.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

darinka30 17. 2. 2012, 10:57
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Kospetaaa 12. 10. 2012, 10:27
@darinka30 Děkuji!Máte krásné dorty (^) (^) (^)a určitě nějaký Váš recept vyyzkouším! (hello)
mischkaaa (upraveno) 19. 5. 2012, 22:16
@darinka30 netusim, cemu tleskate horsi recept jsem nepotkala, piskot se vubec nevyfouknul, hnusna houba. chudaci nezkusene pekarky, ktere netusi, ze se musi slehat i zloutky! jesteze uz to vim. vazne nedoporucuji (N) a navic se mi srazil krem.. opravdu profi navod :-!
Kospetaaa 12. 10. 2012, 9:56
@mischkaaa Je mi líto,že se Vám nepovedl,ale možná není chyba v receptu,ale ve Vašem umění.Žloutky samostatně opravdu nešlehám,ale můžou se našlehat! A krém se Vám srazil,protože jste asi měla puding teplý,ale za to recept nemůže (H)!Tyto řezy peču pravidelně spoustu roků a všem chutnal. Je to věc názoru 100 lidí 100 chutí.Ale když se Vám podívám do stránek a vidím žádný výrobek,žádný recept,tak mi je jasné,že jste tu přihlášená jen na rejpání a nic neumíte!Svůj recept Vám nenutím!!! (flower)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie