Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 151 návštěvníků)

***SYPANÁ TVAROHOVÁ BUCHTA-BEZ TĚSTA!! (rychlovka a hrozná dobrota)***

0.0
***SYPANÁ TVAROHOVÁ BUCHTA-BEZ TĚSTA!! (rychlovka a hrozná dobrota)***

Potřebné ingredience

3 hrnky pol.mouky, 1 hrnek cukru krupice,1 vanil.cukr, rozinky (nemusí být), 1 prdopeč, 125g tuku (Hery či jiné), pečící papír... NÁPLŇ: 3 tvarohy (v papíru-ne vanička), 1 vejce, 1 hrnek cukru, 1 vanil.cukr, 500ml mléka...pokud dáte jen 2 tvarohy..dejte méňě mléka i cukru

Postup přípravy

Smíchej mouku, cukr, vanil.cukr a prdopeč.
Polovinu této směsi /cca2hrnky/ nasypeme na plech vyložený pečícím papírem. Náplň bude řidší (konzistence náplně je jako jogurt), tak lijeme rovnomerně naběračkou na sypkou směs..poté posypeme rozinkami.Na to nasypeme druhou polovinu sypké směsi. Nakonec nákrájíme na tenké plátky tuk-heru a poklademe jimi povrch sypké směsi , při pečení se tuk rozlije po celém povrchu.
Když krájíme poté vychladlou buchtu, nelekejte se té mouky vespod - tak to má být!!!!!!! Ničemu to nevadí...!!!
Na FOTU je buchta vypracovaná ze 2 tvarohů....

Pečeme cca30-40min..180C (já mám špatnou troubu, pekla jsem skoro hodinu)....

TENTO RECEPTÍK MI DALA KAMARÁDKA A JE TO NESKUTEČNÁ LAHODA!!!

další foto...

...další...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Kouželka 15. 2. 2018, 18:59
(clamp)
Vojtula 8. 7. 2016, 20:35
(Y)
Svatulinek 7. 11. 2015, 23:08
Je výborná, jen jsem měla trauma z té mouky na plechu, co tam zůstala po nakrájení porcí. Dělala jsem ji po prve. Rychlá a dobrá. (clamp)
Oureca 11. 10. 2015, 14:36
Žádný zázrak to tedy není, u nás se už dělat nebude. Dolní část pod tvarohem je dost tvrdá. (N)
pajinka 01 14. 7. 2015, 21:38
Dneska jsem našla recept na FB a hned upekla,dobrá buchtička,zítra bude k snídani a pro návštěvu.... (Y) Jen příště dám méně cukru...příjde mi dost sladká,jinak super.... (Y) (Y) (Y) (clamp)
Misavi3 9. 7. 2015, 22:04
mozno vyzeram ako debil ale co je to ten prdopec, dakujem
Guccinek 30. 7. 2015, 19:54
@Misavi3 prášek do pečiva ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)
kopretina123 9. 7. 2015, 22:15
@Misavi3 Prdopeč je PRášek DO PEČiva. ,-)
lada180 21. 5. 2015, 14:35
(Y)
Petysek1 14. 6. 2013, 20:28
(Y) (Y) (Y) :-p (L)
Guccinek 5. 7. 2013, 20:20
@Petysek1 Jééé, Ťééépo, kujuju (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
Hannnah 9. 3. 2013, 22:28
(Y)
Mišák123 25. 8. 2012, 19:05
Tak jsem zkusila a nemá chybu (Y) (Y) (Y) Moc děkuji za prima recept, určitě budu dělat častěji. :-) Trochu jsem se toho bála, ale výsledek je excelentní (Y) (F) (F) (F)
marhulda 24. 5. 2012, 11:47
Tuhle buchtu miluju a asi jsem poprvé nějak špatně četla recept, takže ze všech sypkých surovin a rozehřátého másla (hery) udělám drobenku a pak tedy sypu na plech už s tím máslem. A tak mi potom ani žádná mouka na plechu nezbývá. (Y)
Lucinecka018 7. 5. 2012, 14:34
Tak jsem dostala na něco chuť s holkama a narazila jsme na tu to buchtu tak že už jí máme v troubě a jak tu píšete snad bude mňamoooozní :-) :-) :-) (Y)
Guccinek 24. 5. 2012, 11:34
@Lucinecka018 Určitě se povedla!!!!!! Tahle snad ani zkazit nejde ,-)!!!!Mockrát děkuji za komentík a omlovám se, že reaguji až nyní.....dřív jsem se sem nějak nedostala .... [A] [A]
Světlana11 21. 3. 2012, 13:38
Nepatří tam náhodou do náplně pudinkový prášek? Díky za odpověď
Guccinek 21. 3. 2012, 21:22
@Světlana11 Nene, náplň musí být řidší...jako třeba bílý jogurt.....samozřejmě pudink tam dát můžete-já to také jednou zkusila-ale mně to prostě víc chutnalo bez něj...takže ho tam nedávám...
zuzi 14. 3. 2012, 19:09
Tak už to mám v troubě (Y) (Y) Jsem zvědavá škoda,že si nemůžu dát na noc byla jsem na Vacu a prý nemám žrát max bílkovinu (H)
Guccinek 15. 3. 2012, 17:42
@zuzi A jak dopadla [A]??? Doufám, že se povedla....já myslím, že na téhle buchtě se opravdu nedá nic zkazit....Tak projednou se zhřešit může (H)
Michaela.Z 28. 2. 2012, 18:21
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=2953 je to nejoblíbenější recept zde (F) taky ji doma máme rádi...mmch. dělám ji i z vaničkového tvarohu, jen uberu trochu mléka (Y)
Lůca Hajná 28. 2. 2012, 15:58
Jdu na to :) to bude mňamka (Y)
Guccinek 28. 2. 2012, 17:46
@Lůca Hajná Určitě se povede [A] [A] [A]!!!!Úplně závidím, protože my ji zdlábli včera a už teď mi chybííííííí ,-) ,-)
Zrušený účet 27. 2. 2012, 20:30
(Y) (Y) (Y) dělám ji už léta v této podobě a je taky výborná http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=39838&user=41508 (H) místo papíru dávám tuk.....
Guccinek 28. 2. 2012, 15:38
@ Mockrát děkuju Dášo (Y), ta vaše vypadá také moc moc moc žravě ,-)!!!
Folpinka 27. 2. 2012, 20:07
Tak tu znám a moc nám chutná :-) (F) |:o)
JitušG 27. 2. 2012, 19:10
... tuhle buchtu znám už mnoho let, doma ji dělávala už naše mamka a bývala vždy vítečná! (Y) (Y) (Y) Té mouky vespod po upečení se dá jednoduše předejít - před nasypáním první vrstvy poklademe plech (vymazaný a vysypaný) či ve Vašem případě mastný papír bohatě plátky hery či másla. Během pečení se mouka s tukem spojí a vytvoří tak pevnější základ buchty. Jednou jsem na to zapomněla a vypadalo to přesně jako na Vaší fotce :-( :-@ :-S Teď už jsi to pamatuji, přeci jen stále platí, že člověk se chybami učí ,-) :-$ ,-) (hello)
Guccinek 28. 2. 2012, 15:37
@JitušG Jíťo, mockrát děkuju za tip na příště, já ji dělala poprvé, recept mi dala kamarádka a už teď mne mrzí, že nezbylo, protože ta buchta je fakt skvost (zajic)!!!Neskutečně "žravá" ,-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie